|

Uregnt! Pentru a deveni manager hotelier ce studii trebuie sa ai, ce facultate trebuie sa urmezi? As vrea sa stiu cat mai multe despre aceasta meserie cam cat este salariul pe luna si ce faci mai exact. Dau funda :*

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Facultatea de turism sau geografie sau ceva economic, nu conteaza. Important e sa acumulezi experienta in domeniu si sa o iei de jos. Stiu cazuri de manageri la nivel zonal sau chiar national care au luat-o de la incarcat/descarcat tiruri pina au ajuns la responsabilitatile si salariul de manager (care de regula poate trece lejer de 1500 eur, poate chiar si MULT mai mult, dar depinde). Tu esti atit de naiv cit sa crezi ca proprietarul unui hotel ar angaja ca manager un oarecare neica nimeni doar pentru ca a terminat una-doua-noua facultati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer si mie mi ar placea sa fac asta si gasisem o facultate pe net "Imi swiss hotel management school", de facut nu prea stiu ce faci dar din moment ce faci scoala iti alegi profilul.Sau iti recomand targurile de facultati care de obicei sunt in septembrie si cauti acolo mai multe informatii.Cat despre salariu, nu prea stiu, cred ca depinde si de anumite grade pe care le iei in timp sau de experienta pe care o vei avea.

P.S.: http://www.imi-luzern.com/en/ asta e site ul cu una din facultati, este in Elvetia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Management Turistic, daca ai si un liceu terminat in domeniu e mult mai bine, salariul variaza (in functie de hotel sau mai bine spus de stelele sau margaretele hotelului/pensiunii) orkm e mult de munca pana sa ajungi acolo ( proprie experienta)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează