| Nextone a întrebat:

Urmeaza sa merg la vara intr-o vacanta in Bulgaria. Iubitul meu este ingrijorat din cauza povestilor cu furtul masinii. A patiti cineva? Are un Ford Focus... deci nu e o masina prea scumpa. Mergem la un hotel cu parcare platita. Care ar fi metodele sa stea mai linistit sau ati patit ceva de genul acesta cand ati fost in Bulgaria?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se duc zeci de mii de romani anual si se intampla 2-3 cazuri de furturi... cum iti ie norocul, la fel de bine ti o poate fura si din fata blocului

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si zic Românii ca nu au bani? ca sunt saraci lipiți, sa i ajute statul cu bani.laughing

| suntserios a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt saraci, daca ar avea bani ar merge la Mamaia.

| Nextone explică (pentru CristiDinBucuresti):

Poate romanii au muncit pentru acei bani tot anul si merita si ei o vacanta calumea in straintatate. Litoralul de la noi m-a dezamagit tongue

| Nextone explică (pentru suntserios):

Ahahaha laughing vai cata dreptate ai! sau Dubai, Tenerife, Maldive laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru raspuns, sa nu crezi ca te am acuzat de ceva, este dreptul tau ca om sa faci ce doresti si sa mergi unde vrei pe banii tai, este normal ca după un an de muncă sa doresti sa te relaxezi la mare, la munte in țară sau in strainatate, eu ce doresc sa subliniez este faptul ca multi Români au deja acea "placă" nu am bani, dar de fapt ei au, ei zic acea minciună cu nu am bani ca nu cumva sa ti treaca prin minte sa le ceri ceva, deoarece sunt zgîrciți. Weekend placut si linistit.

| Nextone explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da stiu! Sunt de acord cu tine, multi zic sintagma "Nu am bani" dar ei merg in vacante si isi cumpara masini, cand de fapt " Nu am bani" insemna sa nu ai pentru o paine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te rog sa ma ierti daca te am jignit prin raspunsul dat, nu am dorit sa te jignesc cu nimic. o zi bună si drum bun in vacanta.

| mihai69 a răspuns:

Se fură mașini mai scumpe decât F.F. la ei. BMW, AUDI, Merțane... Nu își strică ei firma cu un Ford.
Și cum ziceam și prin alte locuri, merg de vreo zece ani la ei în vacanță și nu am avut niciodată probleme (cu Peugeot și Citroen). Hotel cu parcare proprie e chiar Ok, nu trebuie să vă faceți griji. Mai degrabă să respecte limitele de viteză! (atenție, la ei sunt semnalate doar unde începe limitarea - sfârșitul e dat fie prin indicator de distanță, fie prin terminarea pericolului semnalat - intersecție, trecere de pietoni etc.)