| IonascuIlie a întrebat:

Urmeaza sa mergem la mare la vara si nu stim ce sa alegem tren / avion / autocar? Ce experiente ati avut si ce ati recomanda (pont / preturi)?

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Depinde care este locația unde mergeți. Dacă este un Romania cel mai rapid este trenul. Dacă este să mergi in străinătate, clar avionul. Neplăceri poți avea oriunde, deși nu musai să apară la fiecare plecare!

| Adry05 a răspuns:

Mai bine avion zic eu, ajungeți mai repede iar prețl nu diferă foarte mult de tren/autocar. acu depinde și unde stați și unde vreți să mergeți.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mna, realizezi ca nu o sa iti raspunda nimeni la intrebare asta avand in vedere ca habar nu avem de unde pleci si unde te duci

| mihai69 a răspuns:

Trenul în România a devenit mai lent ca în secolul XIX, deci pică din start pe distanțe (foarte) lungi. Poate numai dacă alegi unul de noapte, la vagon de dormit, dar te costă de te rupe.
Avionul e super, chiar dacă te lasă la cel puțin 30 km de cea mai apropiată stațiune. Dezavantajul major ar fi cu bagajul limitat.
Cât despre autocar... la cum conduc șoferii de pe autocarele pe care le-am întâlnit în trafic, eu unul nu m-aș sui într-unul decât sedat. Și cred că nici așa...
Mai rămâne auto propriu, dar și cu ăsta e destul de greu, la ce drumuri avem.
Așadar, cel mai bine un sejur prin Grecia, cu avion charter.

| Elelei a răspuns:

Ar fi avionul. Dar cu cat faci din oras pana in aeropot, timpul cu cat trebuie sa fii inainte in aeroport, drumul din aeroport in Constanta, aproape ajungi si cu trenul. Plus cheltuielile de transport in si din aoras in aeroport. Merita daca gasesti bilete foarte ieftine.
La tren, poti lua cuseta la tren de noapte, pentru o suma destul de mica in comparatie cu valoarea biletului. La vagon de dormit e foarte scump.

| IonascuIlie explică:

Cluj - Constanta