| Iullya17 a întrebat:

USA vs. UK! Unde este mai bine sa locuiesti?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Acolo unde poti sa te intretii mai bine, acolo unde iti gasesti un loc de munca, o locuita... eu as opta pentru UK. E tara membra UE, acces mult mai facil, drepturi mai multe

| Eastwood a răspuns:

USA, oameni altfel, mentalitate altfel, trai bun!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu am stat in UK, este okay daca te duci in vizita, dar sa locuiesti acolo este groaznic, cel putin in Londra. Traficul este mai infernal decat in Bucuresti, plus vremea pe care personal o ador, dar dupa un timp m-a debusolat si deprimat fara sa-mi dau seama.

| pilaf a răspuns:

Sunt două țări cu foarte mari diferențe între ele.

Depinde ce dorești să ai ca ocupație când vei ajunge acolo, cât de bine știi engleză.

Din punct de vedere al acceptării, USA este mai bună, pentru că acolo e o mare diversitate culturală și etnică, dar depinde în ce stat te duci (spre exemplu New York este tolerant, pe când Alabama este xenofob). În UK tim foarte bine cum sunt văzuți românii.

În USA e mult mai ușro să-ți găsești un job, însă vei avea mare bătaie de cap cu întocmirea formularelor pentru taxe, sunt destul de complicate și pentru ei, îți dai seama cum sunt pentru noi... UK îți plătește angajatorul taxele (în afară de cazul în care îți faci un fel de PFA la ei, atunci te ocupi tu de taxe).

Culturile sunt foarte diferite. USA se bazează pe consum excesiv, iar UK este mai eco/bio friendly - cantități mai mici dar mai bune și mai scumpe totodată.

USA e destul de departe de România, cam 11 ore de zbor din București în New York City, pe când UK e la nici 3 ore de zbor București-Londra, și prețurile sunt semnificativ diferite.

În USA poți fi dat în judecată cam pentru orice, iar riscul de a fi împușcat sau omorât (fie și din greșeală) e semnificativ mai mare decât în UK, unde e posibil să fii doar înjunghiat dacă ești bărbat, și înjunghiată+violată dacă ești femeie.

Depinde foarte mult, repet, de zona în care vrei să locuiești, și în USA și în UK.

| Skiller1997 a răspuns:

Usa antentie daca te duci in ucraina sa nu dai coltu

| suntserios a răspuns (pentru Skiller1997):

LOL, habar nu ai ce inseamna UK nu?

UK- United Kingdom nicidecum Ucraina care se prescurteaza UA.

Alta raspuns al tau dat doar la panarama sa fie acolo

Întrebări similare