|

Vara asta plec prima data cu avionul si as vrea sa stiu ce nu trebuie sa imi pun in geanta mea sau in trolerul cu haine si cateva impresii din timpul zborului. Cum sunt golurile de aer?hee hee

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna, in bagajul de mana nu ai voie cu substante lichide(glosuri, parfumuri, sticle cu apa), in bagajul de cala poti avea orice mai putin arme albe, si tin sa o contrazic pe Clau 25, pentru ca este voie cu medicamente, atat timp cat nu ai in cantitati foarte mari.Decu poti avea linistita o cutie doua de algocalmine sau alte pastile de care stii ca ai nevoie. Golurile de aer sunt teribile daca zbori pentru prima data cu avionul.Eu cand am zburat prima data cu avionul, am prins o furtuna ingrozitoare.Se misca avionul cu noi ca la cutremur. Zbor placut, fara turebulente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sa nu te duci cu grenada, bomba sau chesti de genu asta. Telefonu inchis s-au lasat acasa si fara droguri. Mai e o chestie, mie odata mi'au zis sa arunc pasta de dinti ca nu ai voie cu ea in avion.Sa nu te duci cu sticlute de parfum, forfecute etc. Cand decoleaza avionu nu o sa auzi foarte bine dar trece in cateva minute. Daca e prima dat cand zbori cu avionu poti simti si goluri in stomac de emotie. Poate sa te doara cateva minute capul din cauza altitudini dar cam atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Eu calatoresc periodic cu avionul de vreo 5 ani. Referitor la golurile de aer:am prins goluri de aer de simteai avionul de parca mergi cu caruta, au fost momente in care nu am prins deloc, au fost momente in care vremea era naspa si au fost turbulente urate dar a fost si un moment in iarna lui 2010 cand venind din Cipru (Larnaka) spre Romania (Bucuresti) cu escala in Grecia (Salonic) de ne-a trasnit avionul inainte de aterizare la Salonic de am zis ca acolo mor iar dupa inainte de aterizare la Bucuresti iar era sa intram in blocuri,multumita pilotului extraordinar toata lumea a fost in regula. Nu vreau sa te sperii dar trebuie sa stii adevarul. Daca pleci vara doar turbulente usoare s-ar putea sa fie,nimic infricosator. Te sfatui sa mesteci Orbit in avion pentru ca din cauza presiunii ti se vor infunda urechile + ceva de facut daca ai multe ore in avion, o carte, laptopul happy.
Referitor la bagaje: bagajul de cala=> de toate poti baga in el dar trebuie sa respecti greutatea maxima sa nu te trezesti in mijlocul aeroportului ca desfaci bagaje (am patit-o) sau ca trebuie sa platesti zeci de euro extra(si asta am patit), bagajul de mana-> de obicei e maxim 5-7 kg si ai voie orice in afara de obiecte taioase, lichide max 12mililitri (un fond de ten adica laughing ), daca ai trusa de machiaj bag-o la bagajul mare pentru ca s-ar putea sa ti-o ia la control (am patit-o si pasta happy ) dar informatii mai amanuntite poti gasi pe site-ul firmei de unde ai cumparat biletul big grin. Daca nu sunt indiscreta... unde mergi? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, eu am fost de mai multe ori cu avionul. in geanta de mina adica cea cu care mergi in avion nu ai voi cu : mancare, racoritoare ( bauturi ), foarfecuta si alte instrumente de felul asta, cosmetice, parfumuri, geluri de dusi, sampoane, sapunuri. NU AI VOIE CU MEDICAMENTE! Daca trolerul este la cala poti sa bagi orice daca nu se respecta acelesi reguli ca cele de mai sus.


Control securitate in aeroport

Toate persoanele care urmeaza sa calatoreasca, precum si bagajele acestora, se supun controlului de securitate inainte de imbarcare, in scopul de a se preveni introducerea la bordul aeronavelor a armelor, explozibililor sau a altor dipozitive, precum si a obiectelor periculoase care pot fi folosite pentru comiterea unui act de interventie ilicita.

Lasarea bagajelor nesupravegheate in zonele publice ale aeroportului este interzisa.
Nu acceptati nici un colet sau bagaj al altei persoane, indiferent care ar fi motivul!
Nu va parasiti bagajul nici macar pentru cateva secunde!
Intrebari frecvente:

Cum se efectueaza controlul de securitate?

In acest scop sunt utilizate echipamente tehnice de inalta performanta (aparate cu raze X, detectoare de metale fixe si portabile, detectoare de explozibili). Daca situatia impune, controlul se poate efectua si manual.

Ce nu am voie sa transport in cabina?

Cabina este locul din avion unde sunt instalati pasagerii.

In functie de dimensiunile bagajului, compania aeriana va poate permite accesul in cabina cu un bagaj. Contactati compania aeriana pentru detalii.

Este interzis sa transportati in cabina urmatoarele categorii de bunuri:

- arme de foc, clasice sau artizanale, intregi sau demontate, in stare de functionare sau nu, precum si parti componente ale acestora;

- dispozitive detonatoare artizanale, produse pirotehnice, dispozitive explozive (de uz militar) si componente ale acestora;

- substante sau dispozitive incendiare, clasice sau artizanale, intregi sau componente ale acestora;

- substante toxice de lupta,...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu plec cu avionul in vara asta pentru prima data. si am primit informatii de la fratele meu la care ma duc, despre ce trebuie sa am la mine si ce nu. pentru ca el a calatorit cu avionul de mai multe ori. so : nu ai voie cu spreiuri, deodorante, sticle cu alcol, parfumuri, si desigur obiecte contondente. in rest poti sa-ti iei haine dar sa nu aiba mai mult de 10 kg. km atat stiu p scurt. happy funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Eu sunt in momentul de fata in Franta si am fost cu avionul si tiu cum este! In bagajul de mina nu trebuie sa ai:parfumurii,ungbiera,brticeag, cutit; foarfecuta de unghii, unghiera apsolut nimic de cit haine! in schimb in troler poti baga tot ce e interzis in bagajul de mana dar toate astea sa le infasori in haine! Despre golurile de aer sunt ca niste gropi dar numai ca sunt in aer sa stii ca apa este GRATUITA in avion! Success! VACANTA PLACUTAAAAAAAAAAAAAAAA! Sper ca te am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La golurile de aer doar se duce avionul usor in jos happy din cauza ca aerul cald este rarefiat si cand avionul da de aer cald [mergand prin aer rece] se lasa in joswinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează