anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vi s-a intamplat sa dati vreo 1000 Ron pe un bilet de avion iar apoi sa nu mai vreti sa plecati? Am mai patit o data asa, acum ...simt ca o sa procedez la fel fiindca sunt derutat.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Se poate intampla sa-ti faci planuri si pana la urma sa intervina ceva sau sa te razgtandesti.
In asemenea cazuri, poti anula biletul de avion, dar cu cel putin 1-2 zile inainte (depinde de politica firmei de aviatie). Nu e sigur ca vei primi toti banii inapoi, dar o parte da (si asta depinde de firma).

Daca nu anunti la timp firma, atunci locul iti ramane gol si tu fara bani.
Daca ai renuntat la bilet, atunci acesta se va vinde la categoria "Last minute" (Ultimul minut), asemanator rezervarilor hoteliere etc.

| venividivici2017 a răspuns (pentru Bula):

Nu a intervenit nimic dar sunt ca vremea asta. Uneori incerc sa fac o economie, daca se poate, dar apoi ii pierd asa ...prosteste sad

| GirlOnline81 a răspuns:

Când îmi cumpăr bilet de avion, abia aștept sa urc in acel avion.

Ce anume te retine sa nu pleci?

| Anonim explică (pentru GirlOnline81):

Ar fi trebuit sa plec intr-o tara, sa stau o perioada acolo.Dar nu stou ce sa fac, sunt tare derutat.Am mai platit o data un avion, am pierdut banii ca m-am razgandit.Plus niste depozite unde urma sa ma mut si nu mai m-am mutat.Nici acum nu stiu ce sa fac sad

| GirlOnline81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am avut aceasta teama de necunoscut, dar asta nu m-a impiedicat sa incerc happy.

| teajutcumpot a răspuns:

Salut!

Da, mi se intampla sa-mi rezerv vacante si sa nu mai vreau sa plec... cred ca este normal, este teama de a iesi din 'cercul de confort'...

Nu cred ca are rost sa nu mai zbori pentru ca l-ai luat cu un scop.

Incearca sa accepti acest sentiment si sa mergi inainte indiferent de el. O sa vezi ca pe parcurs sentimentul va disparea si te vei putea bucura de vacanta/eveniment.

Succes!

Cu drag.

| venividivici2017 a răspuns (pentru teajutcumpot):

O sa incerc sa ma gandesc cum as putea sa fac sa plec si sa nu pierd acei bani.Mai am astazi si maine de gandit sad

| teajutcumpot a răspuns (pentru venividivici2017):

Hei veni, incearca sa faci o lista cu PROS si CONS. Te va ajuta sa iti limpezesti gandurile mai usor. Daca vrei sa discutam mai mult da-mi un mesaj pe teajutcumpot@yopmail.com. Sa-mi zici te rog daca mi-ai trimis, ca nu prea verific casuta aia.