|

Voi stiati ce tara frumoasa avem? Ia cititi aici;):Slanic MoldovaNu sunt multi cei care stiu de existenta statiunii Slanic Moldova. In perioada de glorie reputatia statiunii era internationala fiind supranumita "Perla Moldovei".Dezinteresul autoritatilor si lupta continua pentru putere au facut ca statiunea Slanic Moldova sa sufere o decadere in anii de dupa revolutie. Momentan statiunea a trecut cu bine de aceasta perioada neagra si va renaste pentru a deveni din nou o zona turistica de interes national si european.Oferta turistica a statiunii este foarte bogata: de la izvoarele minerale renumite pentru calitatile terapeutice la traseele din Muntii Nemira ce ofera privelisti de neuitat.Potentialul de cazare al statiunii Slanic Moldova s-a imbunatatit in ultimii ani; astfel pe langa vechile hoteluri s-au construit numeroase pensiuni agroturistice ce ofera servicii impecabile. Din pacate unele unitati hoteliere de renume sunt inchise turistilor datorita diferitelor procese de retrocedari.Toate unitatile de cazare care se regasesc pe site-ul statiunii Slanic Moldova sunt inscrise de catre proprietari, lucru ce ofera o mare siguranta in raportul client-unitate hoteliera, fiind puse la dispozitie numere de telefon, adrese de e-mail.Mai multe detalii pe www.slanic-moldova.infoMie imi place statiunea :x am fost de vreo trei ori. Avem o tara foarte frumoasa, da nu stim sa o exploatam :|. Cum vedeti turismul Romaniei peste 10 ani?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!

Da, stiam ca avem o astfel de tara. Adevarul este ca sunt multe statiuni, si multe alte atractii turistice care merita vizitate. Insa nu stim sa folosim acest avantaj. Nu multe tari au acest avantaj, si astfel de atractii turistice. Este adevarat ca nu am stiut sa pastram aceste obiective asa cum ar fi trebuit. Spre exemplu, si unul destul de important, plajele. Nu am stiut sa le protejam, sa le curatam, si acum regretam. Nu spun ca nu avem plaje importante, ci spun ca, plajele din tara, nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Anul trecut cand eram la mare am auzit la radio, ala de pe plaja, ca in urma unui studiu facut de Uniunea Europeana, in Romania nu exista o plaja de 5 stele. Ci de cel mult 4 stele. Pe langa plaje unde se fac sporturi nautice; muntii sunt la fel de apreciati ca si ele, aici organizandu'se sporturi de vara, de exemplu escalade in munti mai putini cunoscuti ai Europei, munti din Romania, sau explorarea unor pesteri, unde nu este necesara permisiunea autoritatilor, in total fiind mai mult de 11. 000, majoritatea aflandu'se in Muntii Apuseni. Tot in munti cele mai importante sporturi, sunt cele de iarna.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Merg in vizita foarte des la Slanic Moldova, era o statiune foarte frumoasa, dar la ora actuala arata la fel ca Borsecul. Sunt vile frumoase, dar izvoarele sunt lasare in paragina.Nu stiu de ce primaria nu face nimic.

| a răspuns:

Multumim de informatii. Am fost la Slanic de mai multe ori. Chiar e ceva foarte frumos acolo. Tara noastra e plina de frumuseti. E pacat ca nu avem si servicii pe masura pentru ca daca am reusi asta am deveni un paradis pentru orice strain.

| a răspuns:

Tara mare, frumoasa cauta locuitori demni de conservarea traditiilor, patrioti cu un spirit voluntar dezvoltat, cu un vocabular care sa contina mai mult de 50 de cuvinte exclusiv argourile.Sos salvati Romania de romaniraised eyebrows

| a răspuns:

Pe langa aceste doua obiective se pot vizita si statiuni baleneare si de recreere, despre care nu este necesar sa spun foarte multe. Cele mai importante sunt Baile Herculane, Baile Felix, dar si alte statiuni sunt la fel de frumoase. O traditie minunata, care in unele zone ale tarii este si acum respectata. Manastirile din nordul Moldovei si cetatile medievale, sunt minunate atractii turistice, care merita vizitate, aceste lucru spunandu'l din propria experienta. Toate obiectivele din Moldova si Bucovina merita vizitate.

| a răspuns:

Da