|

Vreau sa petrec un week-end cu prietenul meu la Sibiu si am cautat mai multe solutii de a ajunge acolo si mai niciuna nu e buna, as vrea sa plecam vineri dupa-masa din Bucuresti si sa ne intoarcem duminica seara. Aveti vreo idee, trenuri am vazut vreo doua dar mi-e teama ca sunt mizerabile. Autocare sunt?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ok, solutii pentru Sibiu sunt destul de putine. Trenul iese din calcul, sunt doar vreo doua, vechi, urate si faci 6 ore. Poti merge cu autocarul (Transmixt.ro), vineri 16.30 cu intoarcere duminica la ora 15.30, face cam 5 ore si este mult mai comod. Pleaca din autogara Militari dar fa-ti rezervare din timp pentru plecarea din Bucuresti si cumpara-ti biletul la intoarcere de cum ajungi din autogara. O solutie mai scumpa dar cu mult mai rapida este Tarom-ul care are curse la Sibiu. Pretul in schimb este mai mare.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intr-adevar, sunt mai multe trenuri pentru Bucuresti-Sibiu-Bucuresti si multe dintre ele sunt oribile. Stiu ce spun pentru ca circul des pe aceasta ruta. Totusi, ai un rapid care pleaca la ora 15.30 si ajunge la Sibiu la 21.00 care e compus din vagoane noi. Mai poti lua rapidul de 16.30 si schimba la Brasov cu un personal care este o sageata albastra ce ajunge la ora 23.25. La intoarcere poti lua acceleratul de 14.30 si pentru ca e duminica, desi trenul vine pana la Bucuresti schimba cu rapidul care pleaca cu vreo 40 de minute dupa ce soseste acceleratul. Vagoane noi, confortabile. Drum bun si distractie placute!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai autocare care pleaca din Bucuresti Militari spre Sibiu. Vineri este unul care pleaca la 16.30 si ajunge cam in 5 ore in functie de traficul de pe Valea Oltului. Te poti intoarce cu un alt autocar care pleaca din Sibiu la ora 15.30 si care ajunge de regula inainte de ora 21.00 in Militari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează