|

Vreti sa incarcati pozele vacantelor voastre si sa fiti platiti?

Daca va place sa calatoritisau sa scrieti puteti sa va inscrieti pe trivago.

Este vorba despre o platforma de turism care este activa in peste 20 de tari.

Fiecare actiune pe site este rasplatita cu niste puncte, care la sfarsitul lunii se "transforma" in bani.

Poti castiga puncte adaugand poze, scriind opinii, adaugand hoteluri, adaugand atractii turistice si descrierile acestora.

De pilda... daca adaugi 10 poze castigi in jur de 0, 25€... o opinie 0, 20€ o descriere de hotel 0, 25€. In plus uneori se fac niste actiuni speciale prin care poti primi si 1€ pe descrierede hotel. Deci daca scrii 50 de descrieri intr-o luna primesti 50€.

Siteul plateste prin paypal...si iti pot confirma ca plateste si ca este serios...am rpimit deja peste 320€ pe contul meu paypal.Aceasta este o dovada de plata care am primit acum doua lunihttp://i1143.photobucket.com/albums/n639/mario0209/Immag ine-4.jpgEu am fost promovat la nivelul editor si ajut noii membri sa inteleaga cum functioneaza siteul.

Daca vrei sa te inscrii da click pe acest linkhttp://www.trivago.ro/alexcristi-170254mSi apoi pe "Fii prietenul meu in trivago", asa ne vom putea tine in contact iti voi putea da unele sfaturi pentru ca continuturile tale sa primeasca mai multe puncte.Cum vi se pare acest site?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Destul de bunicel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează