|

As vrea sa ma inscriu in AIESEC si ma intreb daca sunt potrivita pentru organizatie. Stiu ca nu aveti de unde sa stiti exact, dar intreb de curiozitate. Sunt sociabila, deschisa, altruista si comunicativa. Problema e ca atunci cand vorbesc cu cineva nou, necunoscut, sunt destul de tacuta primele cateva minute, uneori ma inrosesc, dar apoi imi revin. Credeti ca asta ma va trage in jos la interviu? Am inteles ca trebuie sa faci niste sarcini de grup ( ca sa fii primit) si nu stiu cum ma descurc pentru ca desi sunt deschisa si descurcareata, uneori analizez foarte mult situatia inainte sa ma pot adapta.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Vrei sa te inscrii ca ce? voluntar, pentru un intership?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice inceput e greu si nimic nu e usor, daca e usor nu are rost sa-ti mai pierzi timpul cu el pentru ca nu-ti aduce nici un beneficiu.
Sa faci parte din AIESEC nu o sa-ti schimbe numaidecat cursul vietii dar o sa iti aduce multe avantaje si oportunitati care, la un moment dat, iti pot chiar schimba viata in bine.
Eu iti recomand sa te inscrii oricum crezi ca esti tu si lasa selectia naturala sa-si faca treaba si sa vezi ca e locul tau acolo sau un, dar nu abandona la primele neconcordante...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează