|

Buna! As vrea sa imi dati idei de activitati extracuriculare pe care le pot face in timpul vacantei de vara. Sunt in clasa a X-a si am nevoie de diplomele de participare.

P.S: vreau sa fac facultatea in strainatate, si cum la ei se cer astfel de activitati, iar pe la mine prin scoala nu exista, trebuie sa gasesc alta metoda.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Voluntariatul in general.
-magazine, restaurante
-te poti duce la spitalul principal din orasul tau si sa urmezi cursurile de prim ajutor, sunt gratis. 10 ore in 5 zile,mai inveti si pentru tine ceva.
-Aduni gunoaiele de pe strada,protectia mediului.(eu zic ca se uita straini la asa ceva,ei au strazi curate)
-Te poti baga intr-un club de partid, ei te vor trimite sa imparti pliante, ziare cum a zis un baiat mai sus, dar am zis sa precizez sa stii unde te duci.(nu iti recomand ca trebuie sa ai "vechime" pentru a primi anumite diplome, pe de alta parte primesti mai mult de 1.

Primesti certificate peste tot, trebuie doar sa vrei.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Voluntariatele sunt cele mai bine privite. Vezi pe unde poti gasi.
Ar fi bine si sa mergi in tot felul de tabere interactive si sa participi la workshopuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Voluntariat la biblioteca.
Sa lucrezi la Mc, KFC, sau la terase.
Sa imparti pliante.
Poti sa faci voluntariat la spital big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!
Este de apreciat faptul că dorești să faci activități extracuriculare! La fel ca și tine am început și eu să fac astfel de activități acum în jur de doi ani. Am început prin a fi voluntară la Crucea Roșie, și am avut foarte multe de câștigat! De asemenea, acum am la activ voluntariate în teatru și la centrul copiilor cu handicap(ASCHF-R). Am mai lucrat part-time în așa numitele promoții, dacă aș știi orașul tău te-aș ajuta mai mult. Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează