Întrebare recomandată |

Buna seara!
Cunoaste cineva familii nevoiase care locuiesc in apropiere de Bucuresti?
Vreau sa ajut, sa se bucure si cei nevoiasi de sarbatorile de iarna ca noi ceilalti.
Cred ca sunt familii care efectiv nu au ce pune pe masa, iar de facut cadouri copiilor nici nu se poate pune problema.
Scuzati categoria.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Este frumos că vrei să dai haine la creațiile lui Dumnezeu. Chiar ne spune în Biblie să ne iubim unul pe altul. Eu personal nu cunosc astfel de persoane, dar ai putea să cauți grupuri pe Facebook (de ex) care se ocupa cu așa ceva.

| explică (pentru Celcestietot):

Multumesc
Am vrut sa apelez la centre pentru donatii prima data sau sa vorbesc cu persoane de pe Facebook care strang donatii dar nu as fi eu 100% sigura ca ajunge tot, unde trebuie. Plus ca as vrea sa mentin legatura cu familiile respective si pe parcursul anilor.

| a răspuns (pentru Andra9pk):

Cu plăcere!
Ai putea sa mai întrebi așa oamenii aleatoriu pe strada dacă cunosc familii nevoiașe.

| a răspuns:

Participă la ShoeBox, 15 decembrie e ultima zi.

| explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am gasit 2 familii cu 4, respectiv 6 copii. I-am gasit pe un grup de Facebook, cu ajutorul unei cunostinte care voia sa faca acelasi lucru.Am luat legatura cu adultii din ambele familii si am reusit sa imi indeplinesc ce mi-am dorit happy

| a răspuns:

Nu știu că nu sunt de acolo dar te felicit pentru ce faci happy

| a răspuns:

Ai putea sa mergi in Ferentari, chiar daca nu e langa Bucuresti. Numai ca exista riscul sa nu apuci sa alegi tu la cine ajung cadourile. Vorba aceea, nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.

| a răspuns (pentru acestaesteuncontnou):

Si aia-s nevoiasi daca te aleg ei pe tine laughing

Problema e ca s-ar putea sa doneze si telefonul si portofelul laughing

| explică (pentru acestaesteuncontnou):

Scuza-ma dar..aceia sunt oameni care nu vor sa munceasca laughing) si vor sa traiasca din ajutoare sociale iar femeile si fiicele lor fac trotuarul.
Am vazut cazuri in care au fost ajutati cu bani si i-au dat pe droguri si bautura.
Nu sunt nevoiasi ci doar putori.

| explică (pentru Osneros):

????

| a răspuns (pentru Andra9pk):

Si eu am fost putin rautacioasa in comentariul de mai inainte, asa ca ar fi culmea sa te judec pe tine, dar trebuie sa spun ca chiar daca in multe cazuri e adevarat ce ai spus, nu e bine nici sa generalizam.
Gandeste-te de exemplu ca si acolo sunt copilasi care poate din cauza mediului in care traiesc poate au ajuns deja sa fure sau sa faca chiar lucruri si mai rele (unii dintre ei, cu siguranta nu toti), dar au si eu un sufletel si sufera cand vad ca alti copii poate au de toate si ei nici nu au ce manca. Nu e vina lor ca s-au nascut si traiesc in acele familii si sunt sigura ca daca ar fi avut de ales ar fi avut cu totul alte optiuni in vedere.
Pana la urma e de apreciat ca te-ai gandit sa ajuti pe cineva, nu e deloc greu sa gasesti persoane care au nevoie de ajutor si ai tot dreptul sa alegi pe cine crezi de cuviinta.

| explică (pentru acestaesteuncontnou):

Ai dreptate, n-au vina acei copii.
Anul trecut un angajat de-al nostru s-a dus in ferentari sa duca pachetele unor copii..si din pacate acei copii n-au apucat sa se bucure de ce primisera..parintii/fratii mai mari au vandut tot ce se putea din acele pachetele..pt tigari, droguri si bautura.
Daca as putea sa ii iau pe toti la mine de sarbatori, i-as lua cu cel mai mare drag, doar sa stiu ca nu se mai ating 'parintii' lor de ce primesc ei.dar nu pot. nu pot nici sa ii impiedic sa vanda cadourile pe tigari si altele.

Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru RAY):

Da am gasit 2 fam happy

Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru RAY):

Eh...la un moment dat binele facut cuiva se poate intoarce la noi "inzecit" happy

Răspuns utilizator avertizat