anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce parere aveti despre voluntariat? Cum ar fi organizatia Crucea Rosie si altele (prima este cea mai cunoscuta, de aceea am mentionat-o).
Nu stiu decat atat cat am mai citit pe internet despre acest subiect, in linii mari.
Mi-as dori foarte, foarte mult sa calatoresc prin tara si sa fac un bine, oricat de mic, acolo unde stiu ca pot.Insa nu imi dau seama in totalitate in ce consta acest ajutor.Stiu ca sunt destul de doriti cei din domeniul medicinei sau oameni cu astfel de abilitati.In schimb, daca nu ai nici pregatire si nici habar in acest sens, cum altfel ti-ai mai putea oferi ajutorul? Inafara de donatiile in bani.

Răspuns Apreciat de Editori
| dannyel86 a răspuns:

Let's do it Romania! e o organizatie ecologica implicata in strangerea de deseuri din natura, lasate de inconstienti si de cei prost educati. Daca se fac grupuri de voluntari in zona ta sau in apropiere, e un prim pas sa participi la acest gen de activitati.

Sau iti poti oferi timpul si dedicarea la actiuni de impadurire, daca se fac in regiunea ta.

Salvati Copiii, Unicef Romania sunt alte organizatii care se bazeaza si pe sprijinul voluntarilor.

Daca ai cunostinte de operare pc si editare text, Asociatia Nevazatorilor din Romania cauta colaboratori pentru aranjarea in pagina a manualelor tiparite, care au fost scanate pentru a fi trecute in format electronic. Ajuti astfel elevii cu deficiente de vedere. Am aranjat deja 2 manuale si simt o satisfactie imensa. Se primeste certificat de voluntar.

| Anonim explică (pentru dannyel86):

Locuiesc in Bucuresti.Ai putea fi o persoana de contact, pentru mine spun.Mai multe detalii in privat? Merci!