anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce se taie crengile de la copacii sau copacii din Bucuresti?
Cu ce ocazie se taie copacii care sunt amplasati pe langa blocuri? M-am trezit cu copacii care erau amplasati in fata blocului ori cu crengile taiate, ori copaci care erau taiati de tot... Nici nu consier ca erau un pericol sau necesar sa faca asta... Pare ca de parca i-au taiat de dragul de a face ceva.

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Copacii de regula cresc, deci nu raman asa cum sunt anul asta.Cand cresc ramurile pot bloca diferite semne,sau pot fi aplecate spre pamint si deranjeaza oamenii cand trec,ori masini,de aia se fasoneaza,se taie ramurile care atarna,cele care impiedica semnele de circulatie,deci impiedica vizibilitatea,care cresc prea aproape de caldiri, cele care ating ziduri. Daca lau taiat de tot probabil ori e pe duca, caz in care o furtuna il poate darama si la randul lui poate produce pagube, ori lau taiat pentru ca se doreste in locul ala sa se faca altceva, gen parcare sau cine stie, intreaba si tu administratoru.

| AndreiWeisz a răspuns:

Se toaleteaza copacii. Cand a fost aici in Timisoara furtuna aia in toamna au zburat la copaci si la crengi de mama naibii, mai bine sa fie taiati.

| AwGenetix a răspuns:

Mai vand si ei cate-un lemn.
tu ai vazut ce fac furtunile impreuna cu copacii?

| IoanWild a răspuns:

In caz de furtună și de vânturi puternice pot pune in pericol trecatori si circulatia, la Timisoara, recent a fost parca sfarsitul lumi, o furtună groaznica.