anonim_4396
| Anonim întreabă:

Acum cateva luni eu si o cunostinta am inceput sa donam la salvati copiii, plata urmand sa se faca lunar, incepand cu luna august. Este septembrie si nu e niciun semn ca s-ar fi luat bani din cont. Insa, prietena mea a inceput sa primeasca mesaje de la un nr ce nu poate fi apelat, cum ca are o plata restanta si ca vor incepe demersuri legale, era si un nr de getback acolo pe care l-am cautat pe net si e nr unor colectori de debite sau ceva de genul cu recenzii negative. Eu nu am primit niciun astfel de mesaj, insa ne intrebam daca oare nu are vreo legatura cu donatiile la salvati copiii. A sunat la un nr de-al lor prin care se pot inceta donatiile iar tipa de acolo se tot balbaia, zicea ca datele nu s-au procesat inca (desi plata incepea in august). A ramas sa mai sune maine. Eu ma duc la banca maine sa vad daca se poate inceta donatia, insa sansele sunt sa nu mearga pentru ca daca datele nu au fost procesate nici banii nu au fost luati inca. Mesajul ala sa fie doar un scam care n-are treaba cu salvati copiii? A mai avut cineva experiente similare? Ce se poate intampla in cel mai rau caz? Am date personale la ei pentru ca stiam ca e o organizatie de incredere si daca mesajul are legatura cu ei atunci de ce doar prietena mea a primit desi amandoua am completat formularul pentru donatie in acelasi timp, cu aceeasi suma, care sa inceapa in aceeasi zi a lunii.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil donațiile voastre nu au fost procesate încă de bancă. După ce echipa Salvați Copiii primește formularele de donație, aceștia le trimit imediat către bancă. Procesarea care are loc la bancă însă diferă foarte mult de la o entitate la alta – aceasta poate dura de la 2 săptămâni până la 6 luni.

Totodată, ceea ce considerăm important să știi este că echipa Salvați Copiii nu comunică cu donatorii prin mesaje telefonice, ci comunicarea se face doar pe adresa de mail pe care donatorul o lasă în momentul în care se angajează să doneze. Prin urmare, acele mesaje SMS nu au legătura cu Organizația Salvați Copiii.

Pentru informații suplimentare te invităm să vizitezi pagina https://www.salvaticopiii.ro/......ect-debit, iar dacă dorești o verificare mai amănunțită, ne poți lasă într-un mesaj privat datele tale de identificare.

Mulțumim!

Ora De Net
2 răspunsuri:
| Amneiss a răspuns:

Poate fi o scamatorie asa cum ai spus. Nu inteleg de ce nu donati bani direct, adica sa mergeti sa depuneti voi in contul salvati copii in loc sa va retraga bani de la banca.
Pai daca datele nu au fost procesate numai bine, atunci cred ca poti mult mai usor sa te retragi.
De altfel poate fi vorba de altcineva care poate are ceva restant si a dat un numar random ( care s-a nimerit sa fie al prietenei tale, culmea coincidentei) pentru a nu fi contactat.