| inconstientu a întrebat:

Cand se formeaza formele la muschi se numeste definire? Si se face cu greutati usoare sau grele?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nu. forma aia de care zici tu o dai prin alimentatie prin care scazi stratul adipos (grasimea) din corp. muschiul are deja forma aia, doar ca are grasime peste

9 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Tu chiar esti prost? ti-am mai explicat o data. muschii nu fac forme sau cresc in dimensiune diferit. singura diferenta intre muschi definit sau ne este stratul adipos din corp. daca faci hipertrofie musculara ai un strat adipos care nu iti permite sa se vada muschiul striat. definirea cu alimentatia hipocalorica si cardio scade nivelul de grasime din corp ceea ce face ca muschiul sa para mai striat.

| inconstientu explică (pentru JohnnyBi):

Eu din cate am inteles definirea e atunci cand se formeaza **forma** frumoasa la muschi adica toate denivelarile alea laughing si am auzit ca muschi se definesc cand ridici greutati usoare de multe ori (de exemplu 15kg de 30 de ori intro mana si cu 3 serii) iar atunci cand creste muschiul adica e mai mare da nu cu atatea forme stiu ca se formeaza cu greutati mari, e adevarat? si explicam fara atatia termeni stintifici big grin

| JohnnyBi a răspuns (pentru inconstientu):

Nu. forma aia de care zici tu o dai prin alimentatie prin care scazi stratul adipos (grasimea) din corp. muschiul are deja forma aia, doar ca are grasime peste

| NDC12 a răspuns:

Definirea se face in bucatarie nu la sala, antrenamentul e acelasi, cu greutati grele maxim 8-10 repetari.

Mai explicit definirea nu o faci la sala, definirea consta in ceea ce mananci, carbohidrati spre zero, doar o masa inainte de antrenament.

Definirea= Un regim hipocaloric care il urmezi atunci cand vrei sa dai jos din grasime.

Masa musculara= Un regim hipercaloric care il urmezi atunci cand vrei sa iei in greutate +masa musculara, mai bine de atat doar un nutritionist daca iti poate explica.

| mcdeliric1 a răspuns (pentru NDC12):

Cel mai corect. Cred ca raspunsul tau si merita funda, e cel mai bine explicat.

| mcdeliric1 a răspuns (pentru NDC12):

Deci cand ai acumulat destula masa musculara si esti pe punctu' de ''definire'' faci ce ti-a zis NDC12, adica iti pastrezi acelasi program doar ca urmezi un regim anume pentru arderea grasimilor plus exercitii cardio.

| Pinti_Leon_1996 a răspuns:

Usoare

| NDC12 a răspuns (pentru Pinti_Leon_1996):

Aduci si tu niste argumente la raspunsul tau? Sa vedem de ce trebuie greutati usoare.

| inconstientu explică (pentru NDC12):

Eu din cate am inteles definirea e atunci cand se formeaza forma frumoasa la muschi adica toate denivelarile alea laughing si am auzit ca muschi se definesc cand ridici greutati usoare de multe ori (de exemplu 15k de 30 de ori intro mana si cu 3 serii) iar atunci cand creste muschiul adica e mai mare da nu cu atatea forme stiu ca se formeaza cu greutati mari, e adevarat?

| NDC12 a răspuns (pentru inconstientu):

Degeaba m-am chinuit sa iti explic ca tot batut in cap ramai. Ti-am explicat ce e definirea, ti-am explicat ca nu e adevarat, antrenamentul e la fel, tot cu greutati mari. Ce e asa greu de inteles?