TPU Blog

Cea mai mare forma de dispret este ignorarea.

O serie de utilizatori au sugerat in repetate ocazii de-a lungul timpului ca o forma partiala de-a rezolva disputele si pozitiile divergente pe anumite subiecte (religia poate fi una dintre ele) este ignorarea reciproca. De aceea, ne-am gandit sa dam curs acestei cereri intr-un mod tehnic si sa facem o functionalitate care sa vina in intampinarea dorintei voastre.

De astazi puteti ignora un utilizator. Iata ce inseamna acest lucru:
1. Nu ii veti mai vedea intrebarile
2. Nu ii veti mai vedea raspunsurile.
3. Nu va mai putea raspunde la intrebarile voastre.
4. Nu va mai putea da reply la raspunsurile voastre.
5. Nu va va mai putea scrie mesaje directe.

Credem cu tot sufletul in dialog, dar de multe ori este posibil ca pozitiile dintre persoane sa fie atat de diferite si antipatiile personale atat de evidente, incat schimbul de replici normal sa nu poata avea loc. Si atunci, in locul unor certuri rele pe site, preferam un ignore cuminte. Fireste, daca soarele rasare, aveti oricand posibilitatea sa va razganditi si sa apelati la un-igonore.

Nota tehnica: functionalitatea a fost realizata cat s-a putut de repede, ceea ce inseamna ca va rugam sa ne informati daca vedeti bug-uri sau intampinati probleme.

Inca o completare: Puteti ignora si o anumita categorie, astfel incat sa nu mai vedeti intrebarile si raspunsurile dintr-un domeniu care nu va intereseaza.

Alexandra – TPU

29 thoughts on “Functia de ignore pe TPU.ro

  1. Si eu ma gandeam la asta acum cateva zile… Ati facut un lucru f bun! Asa nu mai trebuie sa citim tot felul de intrebari stupide! Multumim!

  2. Suntem cumva pe messenger si am gresit eu site-ul? Adica, cautam TPU.ro dar cred ca se mai intampla, sa mai si gresesti site-urile!

  3. Daca mai puneti si un editor de text(poate un Dijit Rich Text Editor, care se integreaza usor, asta pt. ca am observat ca deja folositi Dojo Toolkit) pentru a avea si userii de pe site postari mai elegante atunci chiar ati avea admiratia mea. Deocamdata, felicitari pentru aceasta noua functionalitate, una cu adevarat semnificativa! Din pacate, nu prea stiu cu cine s-o testez acum. :))

  4. Minunat ! Alte certuri, alte invidii, alte oportunitati de a face multiple conturi si lista poate continua.Ce e cel mai rau in chestia asta e ca site-ul se transforma tot mai repede in Yahoo Messenger.Ce-ar fi sa bagati si optiunea de BUZZ si Web ? Macar stim o treaba.

  5. @Aero, ma ofer voluntar ;)) oricum ai si functia stop ignore , in caz de te razgandesti!
    -In principiu, ideea nu e rea, insa ramane problema conturilor multiple, cum a spus @nony! Daca cineva vrea sa ma injure(jigneasca ), o poate face bine- merci de pe alt cont, indiferent cat ignor i-as da!
    Nu va felicit pentri initiativa , pana nu vad ce iese :))

  6. Felicitări . Se vor evita astfel acele dialoguri ale surzilor unde toţi vorbesc şi nimeni nu ascultă , discuţiile sterile ale celor picaţi în boala contrazicerii . Cei cărora le lipsesc cei 15 – 20 ani de acasă vor avea posibilitatea să susţină multe monologuri sau vor avea discuţii fructuoase între ei şi clonele lor şi se vor putea scuipa şi înjura în voie fără riscul raportărilor corespunzătoare .

  7. Este o funcție bună, care ar putea să diminueze conflictele, însă nu și jignirile, care tot vor exista și vor fi citite de toată lume, chiar dacă noi nu le vom vedea, nu vom ști de existența lor.

    Personal, mi-ar plăcea, ca atunci când dăm clic pe “Ignoră user”, să apară o fereastră, în care să putem bifa ce exact din cele cinci opțiuni dorim să se aplice (pentru fiecare utilizator separat).

    De exemplu, nu vreau să-mi răspundă la întrebări sau să mă contacteze prin mesaje private, dar prefer să știu când mă jignește în altă parte (în alte răspunsuri sau întrebări), ca să pot lua măsuri (una dintre care – raportare). Altfel jignirile vor continua să curgă, dar neștiind de ele, nici nu voi putea să fac ceva în această privință. Deci tot n-am rezolvat nimic.

    În concluzie, cred că această funcție necesită o mică îmbunătățire (sper că este și realizabilă).
    Mulțumesc.

  8. Are dreptate NOname(17)! Ar trebui să se poata bifa ce dăm la ignore.
    Si noi putem cumva afla daca suntem la”ignore” la cineva?Suntem semnalizaţi undeva?

  9. Cei ce folosesc aceasta functie , nu fac decat sa demonstreze cat de mult isi pune amprenta lor cel ignorat. Nu as avea nevoie de-un buton pentru a ignora pe cineva. Eu zic sa-l numiti “butonul frustratilor lipsiti de potenta mintala”. Si cer , cu zel, sa mi se lase acest post acum, nu peste zeci de ore sau niciodata.

  10. Foarte proastă idee. Funcția e bună doar pentru cei ce nu își pot duce până al final o idee. Singura utilizare bună a funcției mi se pare pentru cei acre postează spam, în rest e pentru oameni slabi.

  11. oare si in viata reala sa nu rezistam sa punem la punct ratatii?in plus butonul ala e urias,de cate ori intru imi vine sa ma ignor singur.parca te cheama

  12. Buna Alexandra ! Iti spun ca ideea cu “Ignora User” este foarte buna . Asa nu vor mai exista certuri prostesti !
    Te pupa FataBeata !

  13. O caracteristica demna de Toti pentru Unul, mai putin cei care ma enerveaza, ha, ha. Asa te speli pe cap de probleme, educand tanara (si batrana, si cea nehotarata) generatie ca in fata problemelor, e bine sa te eschivezi balcanic. Zzuuper, vorba lu’ elasexy, ha, ha

  14. Cred ca ignorarea unui anumit utilizator care nu ne place din varii motive nu ar trebui sa insemne interzicerea/eliminarea exprimarii opiniilor acestuia,ci pur si simplu neglijarea/nebagarea in seama in mod voit a ceea ce exprima el si mai ales cum se exprima…
    Pe undeva se ia “painea de la gura”,jucaria,hobby-ul unora ce numai asta le da satisfactie …
    Eu zic:E rau cu rau, dar e mai rau fara rau…Si apoi ne mai distram si noi un pic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.