CONCURS ---> Ce planuri ai in vacanta de vara? Particip? la concurs si poti castiga o invitatie la unul din cursurile tinute de Fundatia Calea Victoriei!
Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Septembrie 2023 sunt:
12 ore | deadbot a întrebat: Este ok sa te sinucizi? la ăștia de ce nu le șterg întrebările?
Cei care aveți snapchat.ba ăla mi all e robot nu? că m-am trezit dimineața cu la multi ani și etc.
De ce sunt copiii tot mai obraznici? Am auzit discuții că începând cu cei de la clasa 1, până la cei de liceu, au început să se comporte din ce in ce mai obraznic și sfidător cu profesorii. ...? (mai mult)
Voi va încuiați ușa noaptea sau e de ajuns doar poarta la curte?
Este ok sa te sinucizi?
Dacă ți a iesit un elastic de pe aparatul dentar trebuie sa mergi la ortodont sa iti pună altul?
Dupa naștere corpul meu s- a modificat tare mult, vergeturi multe, burta lăsată, vase capilare pe picioare, mi- a căzut foarte mult păr, m- am lățit în burtă iar sânii mei e dezastru pe ...? (mai mult)
Vreau să- i fac cadou soțului meu un set de parfum cu deodorant gel de duș și cremă, doar ca nu am găsit nimic bun și nu știu care miroase cel mai fain și care să persiste :/ voi ce- mi...? (mai mult)
Ce mai suntem noi? Doar niste trecători care odată au însemnat ceva unul pentru celălalt, cândva în trecutul îndepărtat, înainte ca și căile noastre, sufletele și corpurile noastre, gândurile,...? (mai mult)
Care e faza cu raspunsurile generate AI pe site mai nou, anume deja e enervant sa vezi pe chatGPT de doua ori la aceeasi intrebare. Oare adminii vor reusi sa faca vreodata un algoritm sa isi dea seama...? (mai mult)
Hello all! Cardurile de vacanță de la stat se pot folosi și pentru plăți la vacanțe în alte țări? Mă refer tot la cazare, mâncare, etc.
Am avut demult o halucinatie scurta, eram curios voi ati avut vreodata, aparuse in ecran la laptop ceva ca intr- un film horror, ori o fi fost ceva de pe o pagina dar am inteles ca e ceva normal pentru...? (mai mult)
Mi-am făcut programare la adulți la un spital, prin telefon mi-a spus un interval orar și că sunt al șaptelea, dar cum se procedează, mă cheamă ei?
Ma uitam recent pe Tik tok unde era un videoclip despre o familie de oameni săraci care aveau și copii destul de mulți și asta nu e prima familie de genul pe care o vad, dar întrebarea îmi este ...? (mai mult)
Salut. De ce visez noaptea ce am făcut cu o zi în urma?
Ce părere aveți despre un om tăcut? De ce se spune ca sunt puternici, periculoși si inteligenți? Ați fi prieten cu o persoana mai tacuta? Voi cum sunteți?
Ce inseamna mai exact " Cont de interprindere " pe Whatsapp?
Baieti, ce ati alge dintre o fata mai grasuta cu mari prententii de diva(ma refer la din aia ce ii curg suncile pe langa) sau o fata in forma dar care este mai "barbatoasa"?
De ce simt unii adulti nevoia sa vorbeasca ( intre ei) cu diminutive? Mânuță, picioruș...:))
Ce părere aveți despre persoanele care nu se lasă descoperite ușor, care arata celorlalți doar ce vor ei sa arate? Aici mă refer la emoții, sentimente, fel de a fi.
Nu credeți că ăștia cu medicamente ne vor dependenți pe viață? Un exemplu eu iau beta blocant e, asta îmi scade rata metabolica și împiedică arderea grăsimilor de pe burtica, practic te îngrașă...? (mai mult)
Ce semnifica un tatuaj cu Joker in care l-a învins pe Batman? Are aspect prea negativ?
Salut! Ma ajuta cineva cu coduri la pachete de dunhill, neo sau veo?
Iarăși o să fie o iarnă mai călduroasă decât normalul? Deja meteorologii vorbesc de asta!
Https://www.edupedu.ro/sprijin- psihologic- pentru- profesori- si- protectie- prin- lege- fata- de- parintii- agresivi- luate- in- calcul- de- autoritatile- din- coreea- de- sud- pentru- a- combate- fenomenului-...? (mai mult)
De ce sunt oameni care se iau de altii din cauza trăsăturilor faciale ale respectivei persoane (gen au trăsături mai pronuntate fata de altii) si se comportă diferit cu acele persoane sau se uită...? (mai mult)
Poate sa verifice un angajator dacă am fost angajat înainte la glovo? De exemplu dacă ma întreabă dacă am mai lucrat undeva înainte si ii spun ca o luna curierat la glovo, angajatorul respectiv...? (mai mult)
Salut TPU, ce găsești în meniul de la simigeria pizza Luca care sa nu conțină carne de porc? Gen covrig cu mac, susan, semințe de floarea soarelui, Luca cu măsline. Dar de exemplu, la Luca...? (mai mult)
Între bacalaureat și examenul pentru carnetul de șoferi. Care e mai greu?
Mi-a fost suspendat contul vechi pe termen nedefinit. Știți oare de ce, doar nu am incalcat nimic
Bună TPU. Daca trimit un mesaj pe messenger cuiva și apoi îi dau block persoana va vedea mesajul? Mulțumesc
Este ok sa fii trans?
Bună, am și eu o durere pe suflet... Stau la iubitul meu de aproape un an și în fiecare dimineață când ies afară trebuie să le dau buna dimineața obligatoriu părinților lui, daca nu o fac ...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare. In seara aceasta am fost martora la o cearta destul de serioasa in avion, in timp ce un cetatean turc injura in ultimul rand pe un cetatean roman. Nu- l cunosc personal pe...? (mai mult)
De ce naiba a ajuns in ziua de azi, un buchet de flori sa coste atat de mult, chiar 40- 50 de lei un buchet simplu cu 3 fire? Nu mai zic ca sunt si la 80 de lei. Pana la urma în 5- 7 zile maxim se ofilesc....? (mai mult)
Am doua persoane care își fac majoratul in aceeasi zi (o vară si o colega) Ce ar trebui sa fac, cum să mă împart la ambele persoane? La cine ar trebui să ma duc? Aceste doua persoana nu sunt prietene...? (mai mult)
Să zicem că cineva îți spune că te admira mult și vrea să fie ca tine. Cum ai lua această mărturisire?
Salut. Am avut cândva această prietenă cu care mă înțelegeam foarte bine. Din păcate am avut niște probleme cu contul de pe aplicația pe care conversam și în final l- am șters cu totul, dar...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o întrebare. Există vreo modalitate să- l fac pe ChatGPT, să fie mai puțin rigid și mai puțin politically correct. Până la update- ul din august, erau tot felul de hackuri, ...? (mai mult)
Răducu Filipescu Năstase aka Felipe, aka Freaky Boy. Ce anume nu s- a inteles?Cautand numele meu pe google, am vazut ca exista cateva intrebari puse aici pe seama mea, fara sa se tina cont ca...? (mai mult)
Buna! Îmi poate răspunde cineva care are canal de YouTube? Vreau să mă apuc, cum mă verifică cei de la YouTube că sunt majoră? Sau este de ajuns sa le dau contul de PayPal pentru dovadă?
De ce unii dintre noi avem tendința de asemăna sau de a confunda doua chestii total diferite: darurile/cadourile simple și mici(făcute din cauza faptului că atâția bani a avut la ea respectiva persoana,...? (mai mult)
Femei, ce ați crede dacă un amic bărbat incepe sa vă complimenteze aspectul fizic, vestimentația, de la o vreme, lucru pe care înainte nu-l făcea?
Buna TPU. Puteti sa imi spuneti si mie, va rog, care sunt criteriile de calatorie pentru Coreea de Nord? Si de ce anume locuitorii de acolo nu au voie, decat in anumite conditii, sa paraseasca tara?...? (mai mult)
E o idee buna sa fac particica de 40 zile? Am unul care nu îmi mananca sanatatea
Am extras dintr- o carte următoarea frază: "Pândind un moment când dl comisar lipsea, ordonanța îi fură două ceasuri de damă fără capac". Situație comică, pentru că, așezate în ordinea...? (mai mult)
Salut! Cum reușiți să treceți peste emoțiile puternice? Eu de fiecare dată când am un test important (bac, sesiune, etc.) Am dureri mari de burta, stări de greata și picioare instabile.
Ce părere aveți despre laptopurile Gateway?
De ce unii oameni au un sentiment de inferioritate, cand sunt in compania unei anumite persoane? Exista vreo cauză, sau e o acțiune a subconștientului, care nu poate fi controlata? Dar cei care se...? (mai mult)
Ieri m- am mutat in Cluj si nu stiu care e faza cu transportul in comun. Stateam intr- un oras mic pana acum si cand mergeam cu autobuzul cumparam biletul de la sofer dar in Cluj vad ca nu te verifica ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
3243F6 întreabă:
PIXIEpixie întreabă:
danimarinescu întreabă:
PinkFlowers123 întreabă:
Oricat de maturi am fi, nimeni de aici nu iti poate garanta ca s- a schimbat in bine si asta oricum nu inseamna ca vei putea sau va trebui sa locuiesti cu el fiindca esti si tu deja major. Nu ne- ai...... (mai mult)
În primul rand, noi ne putem da cu părerea, suntem oameni simpli, nu medici. Te- as sfatui sa mergi macar la medicul de familie și vezi ce iti zice, eventual iti va da o trimitere la spital sau ...... (mai mult)
Buna, Elisa. Neavand mai multe informatii, o sa ma rezum la ce informatii ai furnizat aici. Ce anume se intampla sau s- a intamplat in viata ta? Daca ai pe cineva apropriat cu care poti discuta, iti...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!