Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Octombrie 2024 sunt:
Am un televizor smart tech i-am dat resetare dar nu mai am telecomanda tot încerc sa îl conectez la telefon dar ju merge pentru ca nu pot conecta televizorul la wifi aveți vreo idee
Bună, poate ca par nebună dar sufletul meu și gândurile mele sunt foarte tulburate Am o frică pe care nu o împărtășesc cu nimeni..deci în urmă cu 7 ani mama mea a decedat.iar după ceva timp...? (mai mult)
Salutare lume ce se întâmplă să zicem daca din greseala iti rupi coloana cervicala de la gat poți muri?
Ce va place mai mult: coca cola sau fanta? De ce?
Nu înțeleg de ce încă este miros groaznic în București? Simt miros mereu de dimineață de cauciuc ars și gunoaie mai ales la periferie! Nu vine nicio firma sa rezolve problema asta?
Salut TPU. Pentru cei care isi traiesc viata independent? Pentru cei care isi platesc factura si care muncesc, ce parere aveti? Este dificil sa fii pe cont propriu?
Bună TPU! Am mătreață deși m-am spălat de 2 ori cu Head&shoulders ca de obicei, nu a trecut. Ce să fac?
La academia de politie exista sala de forta? sau pot sa ies sa merg la sala?
Cine se mai oboseste sa raspunda la comentarii cand o persoana si- a facut 100 de conturi unde pune tot felul de intrebari, dar in acelasi fel? , , Cum sa fac sa petrec mai mult timp cu ea, Cum sa ...? (mai mult)
Bună! Știți cumva, cei care sunteți din tg jiu, unde ma pot angaja pe perioada vacantelor(ca ospatar, ajutor în bucătărie...), niște restaurante care accepta sa ai sub 18 ani? Eu am 17 și as...? (mai mult)
Sa facem un exercițiu de imaginație și visare.Ca oricum e greu pentru noi oamenii de rând, obișnuiți să ajungem sa realizăm așa ceva. Daca ati incepe o afacere care ar fi aceea? Eu o clinica...? (mai mult)
Ce înseamnă "janes tu"?
Ați simțit că în viață vine una bună și apoi una proastă și tot așa, parcă toată viața se învârte într- o spirală între bun și rău - bine și rău - fericire și necaz? A mai...? (mai mult)
Ce preferati ca animal de companie: un iepuras perus caine sau o pisica?
Bună ziua! Tot am stări de plâns fără motiv! Am luat de toate și am fost peste tot, nu știu ce să mai fac! Aveam și înainte, iar acum când am început școala îmi vine oră de oră să plâng...? (mai mult)
Salutare prieteni! Am platit o factura de energie la aparatul selfpay, dar nu am fost atent la faptul că mai aveam de plata inca 0, 26 lei ( Pe chitanță scrie că e plătită parțial ). As dori...? (mai mult)
Salut! Recomandați viitorul ps5 pro? Merită banii?
De ce urasc crestinii ideea unui conducator planetar, a unui presedinte care sa conduca lumea si il asociaza cu evenimentele din Biblie si din Apocalipsa? Adica daca un singur om ar conduce toata lumea...? (mai mult)
Bună! Vă rog să mă ajutați! Știe cineva cum pot să am acces la kindle unlimited amazon? Din câte știu nu este valabil în România, dar poate exista totuși o soluție.
Exista posibilitatea sa fiu mai predispusa la depresii severe sau boli mentala dacă am foarte frecvent păreri de rău, momente în care nu știu ce vreau, dacă am făcut bine, ce sa aleg? Am amintiri...? (mai mult)
Am fost azi la o doctorita stomatoloaga pentru un tratament de canal. In primul rand, nu avea asistenta, lucra singura, umbla prin cabinet si uneori se ducea si afara sa ia lucruri. Nu a dezinfectat...? (mai mult)
De ce tinerii sunt egoiști și sunt închiși, dacă în autobuz sau în alte contexte încerci sa te bagi în seama, se uita ciudat la tine? Spre deosebire de cei în vârstă care vorbesc, socializează...? (mai mult)
Salutare, știți cumva ceva pentru protectie gât? Aș vrea să merg la o echipă de fotbal și de când am urmărit un meci de fotbal unde un jucător a fost lovit (accidental) în gât, a cam intrat...? (mai mult)
Buna dimineața lume, am un canal de Youtube, acum mi- am făcut altul. Am avut 469 de abonați și de 3 luni îmi scrie acțiunea nu este permisă, nu pot intra pe canalul de Youtube. Ce poate...? (mai mult)
Văd atâtea femei frumoase, carismatice, elegante și inteligente, care pare că au toate calitățile și cu toate astea sunt înjosite și înșelate de partenerii lor. Mi se pare că trăim niște...? (mai mult)
Salut! O întrebare! De fiecare fac duș iese multă apă în afară! Astăzi aproape am stors 3 găleți de apă, așa mult a ieșit! Nu știți care e cauza și cum aș putea remedia probelma?
Nu pot să adorm de două zile. Nu fac nimic greșit. Ce mă fac?
Daca imi fac o relatie sa ii spun iubitului meu diagnosticul meu de boala? Mai ales ca tine de psihic si psihiatrie. Am citit undeva ca barbatii nu sunt incantati sa stie de bolile unei femei si ca o femeie...? (mai mult)
Buna seara, ma tot ciondanesc cu al meu. am 2 fosti prieteni blocati de cateva luni pe whatsupp si cand intru in conversația cu ei. imi apare ca sunt blocați azi. de ce apare asa?
Sa te simti sau nu prost daca nu ai job ci ai o pensie de boala? Dar totusi te ocupi de dezvoltarea ta prin cursuri facute, carti etc.
"după ce..., ai dintrodată revelația că..." Este corect scris "dintrodată" (într-un cuvânt)?
Sunt băiat și am ginecomastie severa asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100C sau chiar 105D, sa încep sa port sutiene pentru sustinere...? (mai mult)
De ce urăsc conservatorii internetul și smartphone- ul? Ce a făcut atât de rau, de ce li se pare lor ca a distrus societatea? Înainte de internet, PC și smartphone oamenii se plictiseau mult! Eu...? (mai mult)
Bună ziua! Tot îmi este dor de vecinii mei, cum scăp de dor? Ei locuiesc în București și în America! Îi văd foarte rar! Aș vrea meseriile lor, dar nu sunt de mine!
Salut TPU. De când sunteti pe cont propriu sunteti mai harnici in treburile casnice decat cand erati pe spinarea parintilor? Acum ca sunteti pe cont propriu gatiti, faceti curat?
Bună! Am nevoie urgent de ajutor. Am găsit un pui de pisică. Născut prematur, cel mai probabil. L- am îngrijit. Are un pătuț confortabil. Stă într- o păturică pufoasă, și regulat îi așez...? (mai mult)
Care dintre aceste ceasuri este mai bun? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RON871.20 | Valdus PGD Android Smart Watch Men GPS 16G/64G ROM Storage HD Dual Camera NFC 2G 4G SIM ...? (mai mult)
Credeți că Dominic Fritz ar avea șanse să fie ales ca președinte?
Ce limbi străine va plac foarte mult?
Din ce cauza nu mi se schimbă poza de profil din Yahoo Mail? Am încercat de pe laptop și telefon.
Anticoncepționale se iau înainte de mâncare sau după?
6 Există vreo aplicație Google Play sau funcție a telefonului sau orice altceva... prin care cu ajutorul unei poze din propriul telefon ( poză proprie sau downlatata de pe net ) să compar cu rezultate...? (mai mult)
Cum vedeți voi situația din Orientul mijlociu? Conflictul Israel-Iran? Am presimțirea ca iese rău de data asta! Muuuult mai rau!
Buna TPU merita sa cumpar un iphone 12 pro max cu sanatatea bateriei 79? cat ar tine bateria momentan am un Huawei nova 10 se cu 94 sanatatea bateriei...Ce parere aveti?
Credeți că vreodată se va baga legea cu susținerea bacalaureatul din nou pentru mărire? Ce credeți despre aceasta lege? Cum o vedeți, buna sau rea?
Cum se numește cea mai populară melodie în franceză de la radio, cântată de un bărbat?
Voi dimineata mancati sau beti cafea INAINTE sau DUPA ce va spalati pe dinti? Intrebarea se adreseaza strict celor care mananca sau beau cafea dimineata
Barbatul oferă bani si primește p*z** acesta e târgul familiei tradiționale?
Salut de ce unei fete cu care am facut sex i-a curs sange chiar daca nu mai e virgina si ciclu ii trecuse acum 2 saptamani
Hei, TPU, dacă doresc să- mi achiziționez anumite costumații și haine, obiecte pentru mine, dar pe care nu doresc ca mama să le vadă sau să știe de existența lor, cam ce pot face să le ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alex10092003 întreabă:
Magie2525 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.