CONCURS ---> Ce planuri ai in vacanta de vara? Particip? la concurs si poti castiga o invitatie la unul din cursurile tinute de Fundatia Calea Victoriei!
Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Septembrie 2023 sunt:
De ce unii oameni au un sentiment de inferioritate, cand sunt in compania unei anumite persoane? Exista vreo cauză, sau e o acțiune a subconștientului, care nu poate fi controlata? Dar cei care se...? (mai mult)
Ieri m- am mutat in cluj si nu stiu care e faza cu transportul in comun. stateam intr- un oras mic pana acum si cand mergeam cu autobuzul cumparam biletul de la sofer dar in cluj vad ca nu te verifica ...? (mai mult)
Buna, ce semnifica cand o persoana se saluta, și îți zice prenumele tău? De exemplu, Buna ziua X.
Buna TPU. Dupa voi, care este cel mai mare viciu sau cel mai nociv obicei al omului, care ii dauneaza cel mai mult, atat fizic, cat si emotional? Si de ce? Multumesc tare mult!
Ce pasiuni aveți dragilor? :)
Va jur că nu înțeleg nici eu ce caut încă pe TPU? poate mă ține aici speranța că vreodată vom fi și noi toți pentru unul că mde cică așa se numește
Buna tuturor. Acum doua luni am fost oprita in trafic eu fiind pe locul din dreapta (am permis), iar un prieten fiind la volan avand permisul suspendat, conducand 10 min dar avand ghinionul asta sa fie...? (mai mult)
Ce se întâmpla dacă nu plătești taxa de depozitare de la vama
Ce se întâmpla dacă nu plătești taxele vamale?
Prima zi a ciclului menstrual a fost pe data de 5 a luni curente,am făcut sex pe data de 21, ce șanse am să fiu însărcinată?
Se dă doua persoane care invidiaza pe un apropiat care a prosperat. Prima, chiar daca ii pare rău de succesul persoanei apropiate, nu- și arata invidia, ci o felicită și e impulsionată să muncească...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa depun un cv pentru Erasmus însă fiind in clasa a 9 a nu stiu ce as putea spune.
Cum sa rezist în liceu dacă nu m-am integrat ok?
Bună vă rog ajutați- mă am o problemă! Recent mi- am pierdut telefonul și in acel telefon existau toate parolele care le foloseam eu in special la Facebook. Acum am încercat să intru in contul...? (mai mult)
Sper sa nu îmi șteargă ăștia intrebarea.stiti pe cineva care vrea sa călătorească în Italia în preajma sărbătorilor de iarnă? chiar daca mai e până atunci. ofer fundă
Ce statiune din Constanta considerti ca merita vizitata in acest sezon?
Cum pot întra într-o discuție despre căsătorie?
E normal la o bataie 1v1 sa uiti ce s-a intamplat timp cat te-ai batut cu celalalt? Unii zic ca am dat, altii ca am si luat. Mi se pare ciudat sa uit asa dintr-o data.
Bună dragutilor, dacă inghiti un fir de par (de om) trebuie sa vomiti pentru a-l elimina din corp?
Ce părere aveți despre onlyfans, se fac bani mulți dacă postezi zilnic?
Careva din zona Botoșani Suceava?
Salut. Oare care- i faza de nu suport sa imi expun imaginea mea pe site- uri de socializare sau sa trimit cuiva poze cu mine pe whatsapp de exemplu? Si mai mult decat atat nu suport sa se uite cineva...? (mai mult)
Salut. Daca de exemplu nu suport inghesuiala de la lidl sau din tren, sau fac alergie daca cineva se freaca din greseala de mine intr- un magazin inseamna ca sunt introvertit? Sau am alta problema?:) ...? (mai mult)
Are cineva idee ce s-a intamplat cu telefoanele publice ROMTELECOM? Din informatii as dori sa ajung la sursa, poate imi fac rost de un telefon. Am o obsesie pentru ele, toate amintirile. Va rog!
Voi ce inaltime aveti si in ce categorie intrati: inaltime pentru barbati: 2.14 - pericol extrem Atentie = inalt Atentie extrema = foarte inalt Pericol = extrem de inalt Pericol extrem = gigantism ...? (mai mult)
TPU cum sunteți astăzi?
Ce știti despre revistele și cărțile electronice
Am cont de tik tok de 2000 urmăritori și m- a avertizat dinainte că dacă îmi mai anulează postările risc să mi- l suspende sau să mi- l închidă. Dacă nu îmi mai apare contul, acolo când...? (mai mult)
Salut, am o intrebare mai ciudata. E normal ca zi de zi sa ma gandesc la parinti, si la fratimiu si la nepot ca sa nu li se intample ceva rau? Tot timpul ma gandesc la ei si ma simt ciudat. Tot timpul...? (mai mult)
Vi s- a intampat vreodata sa cunoasteti o persoana pur intampator pentru prima data facand cunostinta cu aceea persoana si din primul moment al intalnirii voastre sa simtiti ca cunoasteti aceea persoana...? (mai mult)
Numai mie imi este rușine de țara în care trăim? In sensul ca totul e corupt, nu sunt patrioată absolut deloc. Voi sunteti patrioti?
Hei, a mai experimentat cineva, așa ceva sau e doar în imaginația mea?Ați experimentat vreodată, în zona mării, privind răsăritul soarelui și stând la o oarece altitudine, cum ar fi...? (mai mult)
Buna, am o întrebare și aș dori și un răspuns daca cineva știe, soția mea când se uită la tv indiferent la ce este la tv își pierde auzul cred... daca o strig de mai multe ori nu aude. Menționez...? (mai mult)
De un an de zile stam in casa părintească a tatălui meu vitreg și am avut câteva experiențe ciudate.Acum un an am văzut lângă ușă o silueta de om înalt, cam aproape de 2 metri.Precizez că...? (mai mult)
Cehia este o țară mai dezvoltată ca România?
Ba fraților ma cam sperii de mine.inainte nu aveam pofta de mâncare.iar azi am băgat un corn cu ciocolata piureu cu poftele și salata, iaurt, un litru de lapte, o punga de pufuleți, și o banană,...? (mai mult)
Bună TPU vreau sa va întreb ceva foarte serios fără răspunsuri neserioase mai bine va rog sa va abțineți dacă nu răspundeți serios. Cum trebuie sa conduc în asa fel încât sa observ orice lucru...? (mai mult)
Mi- a dat tik tokul un avertisment că îmi vor închide contul cum că aș avea sub 13 ani (nu am sub 13, așa a gandit robotul lor), am făcut o contestație, și a fost acceptata de către tik tok....? (mai mult)
Am nevoie de niște sfaturi! Anu asta nu mi- a mers deloc bine! 1.Am stafilococ beta in sânge și mi- a afectat rinichii, oasele de la picioare ma dor, tratamentul nu își face efectul! 2.La seral...? (mai mult)
Bună! Îmi spuneți vă rog tare mult care- i faza cu plata creditelor suplimentare pentru facultă.^_^ Eu sunt anul 2 și am o restanță din anul 1. Îmi lipsesc 4 credite ca să am totalul de...? (mai mult)
Nu vi se pare păcat că oamenii nu-şi pot schimba problemele între ei? Toţi par să ştie exact cum le-ar repara pe ale celorlalți.
Cum sa imi gasesc iubita stiind ca povestea vietii mele suna asa: am avut copilarie traumatizanta similara celor din orfelinatele groazei care se dadea la stiri. Ulterior adult fiind am fugit de acasa ...? (mai mult)
Salutare! Ce părere aveți de țigările marlboro red king size(culoarea pachetului un verde închis)? Le am văzut la un prieten în Irlanda Sunt tari, bune, scumpe etc? Descrieți le, mulțumesc...? (mai mult)
În țările bogate din Uniunea Europeană credeți că cei mai mulți hoți și tâlhari sunt din România și Bulgaria (cele mai sărace țări U.E.)?
Bună ziua! Cum vi se pare la postliceală farmacie? Este greu?
Frica de esesc cum poate fii rezolvată?
Cum e vremea in Romania? întreb pentru că aș vrea să merg puțin acasă
Salutare, grup! Pe 21 octombrie o să avem nunta și am făcut în așa fel încât să stabilim data aceasta pentru că pe 22 octombrie o să fie ziua de naștere a viitoarei mele soții. Vin la voi...? (mai mult)
Bună TPU Ce se întâmplă dacă faci comenzi in gluma pe glovo? Adică pe adresa altuia din altă țară. Poți păți ceva?
Salut, TPU! Am inaltimea 1.78m si greutate de 150 kg. O sa plec la facultate in cateva zile si o sa ma apuc de o dieta sanatoasa si sala. Pana cand voi slabi, imi vor trebui niste haine pe marimea mea....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ShREKT întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă:
seridarivus întreabă:
Buna, Elisa. Neavand mai multe informatii, o sa ma rezum la ce informatii ai furnizat aici. Ce anume se intampla sau s- a intamplat in viata ta? Daca ai pe cineva apropriat cu care poti discuta, iti...... (mai mult)
Ai gresit cu cineva? Ai facut ceva imoral? I- ai ranit pe cei din jurul tau? Nu. Nu s- a intamplat nimic cu adevarat. Ai avut un accident si atat. Este normal si natural. Cand eram in liceu luasem o ...... (mai mult)
Faptul ca te ingrijoreaza atat de mult acest aspect inseamna ca ii dai mare importanta in mintea ta acelei persoane, prea mare importanta mai bine spus. Atata timp cat fizic nu se atinge de tine, ignoranta...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!