Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Octombrie 2024 sunt:
Aceasta pereche de jordan 4 este originala? Claim your new-user-only 99€ coupons on Voghion via my referral link! Big discounts! Start shopping now! https://voghion-share.onelink.me/FO1F/zltnsdet
Salut! Credeți ca numele de familie Levitchi poate avea legături rusești avene în vedere migrațiile rusești în Bucovina de nord! Poate fi nume nume rusesc de familie și asta sa fie o varianta...? (mai mult)
Salut la un aparat de facut cafea simplu poti pune plicuri de ceai sa curgă înăuntru?
Buna. am ajuns foarte foarte rau nu stiu ce sa mai fac incotro sa o iau … toti oamenii ma alunga si ma privesc cu rautate dupa ce m desp de fostul meu anul trecut m- am inchis un mine si am trecut si...? (mai mult)
Cum te vindeci de o trauma din copilarie?
Mai există bongo? doar din curiozitate, nu am mai auzit de el
Geacă sau palton din piele ecologica sau naturala merge spălată in mașină de spălat?
Ce se intampla daca aduc o petarda la scoala in gluma si cineva chiar o ia si o aprinde.
As putea sa mai fac ceva dacă am sprânceană lovita? Adică când eram mai mic m- am lovit la un fier și m- am dus direct cu sprânceană în colțu ala Îmi va mai creste vreodată în locul ala gol...? (mai mult)
Bună,cat costa operatie de varice la un picior in Iași? cat stai în spital? e dureros? care e mai ok clasica sau cu laser?
Salutare! Aveți idee după cat timp poți declara un accident de muncă? Acum trei luni am avut un accident la muncă unde mi- am fracturat călcâiul și glezna la picior, am stabilit cu patronul că...? (mai mult)
Care este acel lucru care vă îndepărtează de persoana iubită, într-o relație?
Ce credeți de aplicația portofel când ai card și vrei sa folosești cardul la cumpărături?
Salut! Ar putea avea numele de familie Levitchi legături cu comunitățile imigrante rusești din Bucovina de nord de pe timpul imperiului habsburgic? Pot fi ruși persoanele ce au purtat acest nume...? (mai mult)
Ce este bărbăția?
Am o intrebare! Va rog sa nu- mi ziceti ca- s paralel cu viata, desi asa este, recunosc. Insa pentru a aplica pe un post de job, unde depui CV- ul? Este o casuta speciala de depunere sau unde? Ca jur...? (mai mult)
Cum se numește melodia aia în franceză care a dat-o la actualități și n-a fost scrisă pe net cu mademoiselle?
Voi derulati asa la filme? Eu la alea cu eroi de le stiu povestea dau la scenele cu bataie.
E periculos sa iti tratezi caria dentara cu freza, daca se afla intre dinti? Sau este posibil ca peste ceva timp sa sara plomba? Voi cu ce v- ati tratat cariile cu laserul sau cu freza clasic si...? (mai mult)
Știți vreo aplicație care se poate descarca pe tf care te notifica când se oprește apa în constanta?
Ce faci cand vezi ca viata ta nu chiar e asa cum credeai si realizezi ca ai prea putine din tot ce iti doreai. Iti amintesti ce visai, prin ce ai trecut, tot ce-a fost?
Cum te comporti cu un om care este invidios pe tine?
Bună seara! Vreau și eu o părere. Lucrez într- un cabinet dentar în străinătate de aproximativ un an de zile. 6 luni am avut contract determinat și de 6 luni îl am pe cel indeterminat. Dar ...? (mai mult)
Buna seara Am făcut cost suplimentar pe Orange și spune că este tranzacție de la playtheque care nu știu ce este Cine a mai întâmpinat asta va rog sa mă ajutati
Salut! De când au avut loc migrațiile rusești în Bucovina de nord? De când s-au așezat rușii prin Cernăuți, storojinet și au adoptat cultura română?
Sunt pasionat printre câteva altele, de medicina/sănătate/medicina alternativa Mai e cineva pe aici cu aceleași pasiuni? Cine mai are apărare de biorezonanta? Daca da ce părere aveți de biorezonanta?...? (mai mult)
Salut, cati dintre voi sustineti conceptul Childfree? Adica cei care nu isi doresc sa faca copii? Eu unul nu imi doresc copii din cauza faptului ca nu ma vad in stare sa cresc unul si am zis decat sa...? (mai mult)
Ascultă, sclavule IKEA. Știi care e treaba cu tine? Ești prins în banalitatea existenței, un sclav al consumerismului, un hamster care aleargă în roata societății. Te definește slujba...? (mai mult)
Turcul Necati Arabaci face parte din din cel mai temut clan din Europa Hell Angels? L- am văzut pe Tiktok și arată malefic, dar șmecher rău de la îmbrăcăminte, la stil și atitudine! Ce grad are?...? (mai mult)
Va salut! Sunt invitat la o nuntă acum în luna Octombrie... Este vorba de un prieten, face nuntă și m- a invitat si pe mine... Datorită locului de muncă foarte instabil din punct de vedere al...? (mai mult)
Se împletesc astronomia, astrologia puțin, religia, medicina/sănătatea, ezoterismul/spiritualitatea/misterele și jocurile video cu fotbal și condus unele cu altele? Astea sunt pasiunile mele. ...? (mai mult)
Salutare! Daca imi stiu din cap CNP si seria la card inseamna ca am memorie buna?
Ce parere aveti despre cineva care va plateste ca sa- l ajutati pentru un examen de mai multe ori, joaca teatru mai multi ani cand spune ca nu se compara cu voi, iar pe urma, cand se vede cu sacii in...? (mai mult)
Știți dacă în toată România asta există o facultate cu forma "la distanță" pentru pedagogia învățământului primar și preșcolar? În București nu văd să existe.
Multi calugari si maicute seamana intre ele? Sau mi s-a parut?
Am acid reflux. Am fost si imi fac un test pentru respiratie urat mirositoare, rezultatele au fost negative. am un gust in gura indifenrent cat de mult ma spal pe dinti cat si pe limba. am gura uscata...? (mai mult)
Bună, oamenii frumoși, Am o întrebare. Înșelatul într-o relație, este o decizie sau o greșeală? :))
Cum ar fi dacă România ar fi o țară amazoniană?
Buna ziua,am o problema, nu pot vedea lista de prieteni a prietenilor mei! Care este motivul?
De ce ar vrea un psihiatru sa ai urgent un job? Adica ce are de castigat din asta?
Bună ziua! Tot sunt nehotărâtă în găsirea carierei potrivite pentru mine? Fac și teste de carieră dar degeaba nu găsesc nimic!
Eu inteleg ca baietii au scumpit apa. Ba dar parintii mei tot insista sa fac dus/baie la 3 zile. Daca nici macar de corpul Tau nu iti pasa ))). Nu prea inteleg chestia asta Mai ales ca na transpiri, Parul...? (mai mult)
Cine ar trebui sa aiba mai mult autocontrol? Mai multa vointa? Cei mai mari preoti, psihiatrii, neurologii, sau marii spioni in armata?
Ce va face fericit fericita?
Bună seara! Vă rog să-mi spuneți cat se pune la un botez acum? Mulțumesc
Buna, stiti cumva frecvente nationale pe statiile de emisie receptie ce lucreaza an benzile VHF UHF? Multumesc
Salut. Sa va spun dilema vieții mele. Undeva prin august am rămas pentru prima dată însărcinată, copilul a fost dorit de către mine și am fost extrem de fericita. Dupa 9 luni am mers la cel ...? (mai mult)
Buna, TPU. De ce unii oameni isi fac copii? De teama sa nu fie singuri? Din egoism, la batranete sa le aduca o canuta cu apa? :)) Sau, a gata trebuie sa facem un copil, ca deja avem o varsta?...? (mai mult)
Bună ziua! Am început postliceala și nu reușesc sa țin minte drumul pe jos de la autogara la postliceala? De ce simt ca ma pierd mereu? Și la mătușa mea când ma duc nu pot sa țin minte drumul!...? (mai mult)
Zis că vrea o pauza a luat lucrurile lui și a plecat și după mi- a zis) ca sa- mi revin, sa fiu iar ca inainte ( el nu vrea sa se schimbe dar încearcă pe mine), dar eu deja mi- am dat seama ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
PaulaPaulayt1 întreabă:
Rebeca900006 întreabă:
Nefe1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.