Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Decembrie 2024 sunt:
Am nevoie de ajutor în legătură cu snapchat. De ce îmi apare la o conversație "deschis acum x ore", iar cand accesez conversația, nu a fost deschis nimic de o săptămână? Mersi
Buna! Legat de Snapchat..nu am idee de ce imi apare la o conversație, spre exemplu "deschis acum x ore", iar cand intru efectiv in conversație, snapurile nu au mai fost deschise de vreo săptămână....? (mai mult)
Am filme pe stick a mers bine pana scum dar azi ma aruncat afara ce e fe facut?
De ce in democratie nu ar trebui interzis nazismul, comunismul, facismul daca in respectivele sisteme democratia este interzisa? sau mai vad pe uni comunisti, nazisti, facisti ca vorbesc de libera exprimare...? (mai mult)
Salut. I am spus la o fata ca are masina frumoasa și mi-a răspuns asa ????↔️ ce înseamnă?
Bună, În liceu am avut un profesor care nota astfel: nota 8 pentru elev, nota 9 pentru profesor, nota 10 pentru Dumnezeu. Culmea ironiei este că era profesor de psihologie. Cine a avut un astfel...? (mai mult)
Buna Voi ce parere aveti la prima intalnire e normal baiatul sa te invite in oras, seara tirziu 22:00, adica e noapte deja. Pt mine e un pic ciudat sa te invite un baiat in oras stiind ca e intuneric...? (mai mult)
Nu știu ce am dar de la un timp mă simt mult mai ciudat, iau note proaste rău la școală, ieri ce am mai luat un 10, primesc mult bully, uneori mă gândesc ca aș vrea să dispar, vara asta ...? (mai mult)
Ce se întâmplă? Este adevărat că va fi decretată stare de urgență? Că vom fi chemati la război? Am urmărit un clip in care 2 persoane care păreau ca știu ce se întâmplă relata că de fapt...? (mai mult)
Bună seara! Vaccinul hexavalent provoacă cancer?
Ar face cineva provocarea 10 curele pe fundul GOL pentru 1.000 lei? Acum 5 luni am fost o fuga prin România și îmi povestea fata unei vecine *( 16 ani fata ) ca a făcut provocarea asta cu alte...? (mai mult)
In alte state oameni in 1989 aveau computere personale? sau iphone? fiti atenti ce scrie pe wikipedia deci ne aflam in anul 1989 Aproape că nu existau la populație, în întreprinderile de...? (mai mult)
Cu toata nebunia asta cu anulari, suspiciuni,CCR, etc Caciunul ramane tot pe 25 decembrie?
Am o întrebare dar fără mișto că e serioasă treaba, de ce copiii de țigani de la vârste fragede se dau la femei mature fără pic de jenă și o nesimțire de nedescris? Am o prietenă de 44 ...? (mai mult)
Ce prăjituri va plac?
Buna. Putin ajutor, va rog? Am aplicatia NGL Q&A cu intrebari si raspunsuri anonime dar nu stiu unde ar trebui sa gasesc raspunsurile la întrebarile puse de mine.
Buna. Am si eu aplicatia NGL q&a dar nu stiu unde imi apar raspunsurile la întrebari pe care le pun.
Buna! As dori sa cunosc persoane noi, sunt din Bucuresti si am 27 de ani.
Buna! Ce mai faceti?
Ce facultate trebuie sa urmez dacă vreau sa devin profesoara de geografie?
Vreau sa trimit niste desene cuiva prin posta romana. Dar vreau sa trimit la oficiul din orasul lui, aproape de domiciliu, nu sa vina posta acasa, ci sa mearga el cu CI la ghiseu. Asta se numeste, ,...? (mai mult)
Bună, Am o varsta unde nu ar trebui sa ma confrunt cu întrebări de genul asta, însă am nevoie de o comunitate, pentru ca ma confrunt de mica cu situații în care nu sunt acceptată ca ființă....? (mai mult)
Vrea cineva să îmi fie tovarăș aici pe TPU?
Ce părere aveți despre anularea primului tur al alegerilor prezidențiale?
Cand totul merge prost dar in suflet simti ca ceva urmeaza sa se intimple pentru binele tau, e intuitie sau iluzie?
Salut! Cum aș putea să filtrez cu băiatul pe care-l plac? Și cum i-o spun pe față că-mi place de el, dar fără să spun "îmi placi"?
Am vizionat în urmă cu ceva ani, pe YouTube, în perioada anului nou, un clip video, parodie, în care o tipă, româncă, despachetat codurile, "primite" de crăciun, împachetate în pagini...? (mai mult)
Sunteți ori globalizare sau contra?
Credeți că nazismul sau fascismul au șanse să revină la putere în europa?
Am incercat sa explic unor români că Georgescu e fan Codreanu,Antonescu naziști dar nu le pasa,ori nu știu ce înseamnă nazismul ori sunt pro nazism, voi ce credeți?
Hey, salut! Îmi dati niste idei ce ar trebui să contina o declaratie de dragoste pentru un crush de- al meu? 1)Introducere 2)Cuprins și 3)Încheiere A da, si sa- mi dati vreun exemplu de un ...? (mai mult)
Se poate vindeca astigmatismul? Știți ceva exercitii ce ar ajuta? Sugestii de clipuri informative ceva sa îmi arate cu ce sa incep? Dar alimentația?
V-ați făcut vreodată o astrograma natală? Eu am comandat o carte personalizata cu astrograma mea,de-abia aștept să îmi vina, sunt atras și îmi place destul de mult astrologia.
Voi aveți TikTok? Va puneți poze cu voi, clipuri? Sau de rușine nu aveți curaj? Eu vad că nu am tupeu de când am anxietate sa mă afișez, mă simt inferior, un om nașpa! Cum pot sa capăt confidenta...? (mai mult)
E pe bune ce am văzut la ciocolata Milka, că coste 10 lei? Scria pe eticheta 10 lei preț vechi și se vindea la oferta la 5 lei și ceva la Unicarm! La restul am văzut că prețul era neschimbat,...? (mai mult)
De ce când pun o adresă pe maps nu îmi arătă cu exactitate adresa și numărul? Știți ceva ce arata cu precizie o adresa și numărul străzii? Cu Maps m-am convins! Slăbuț!
Exista un magazin undeva în Bucuresti care să aibă un catalog cu toate parfumurile Carolina Herrera? Un catalog unde poti vedea toate parfumurile produse de ei începand cu anul 2010 să zicem.
Vreau sa trimit cuiva niste felicitari de craciun. A mai trimis cineva chestii cu Posta Romana? Ajunge sigur?
Am vazut romani plangandu- se de alocatia ucrainienilor de 200 de lei, dar ei stiu oare cat costa sa avem stagiu militar? Pentru Ucraina avem bani de la UE, dar fara fonduri de unde o sa avem noi bani...? (mai mult)
De ce imi este greu, sa planific? Ma străduiesc mult sa planific ceva.Pe langa,supra-analizez mult o situatie, iar când trebuie să explic ceea ce gândesc îmi vine greu
Cam ce va aduce de obicei Moș Nicolae?
Bună ziua! Am voie în avion cu pastile pentru diaree și greață?
Bună ziua! Ca să devin cercetător în medicină trebuie matematica?
O sa ajungă Euro la 7 Euro? Ce se va întâmpla dacă va creste la 7 Euro? Mai poate fi oprita aceasta situație tragică? Cui i se datorează vina daca ajunge la 7 Euro? Are Calin Georgescu vreo vina? ...? (mai mult)
Ce părere aveți de românii oikofobi? Sunt bolnavi mental?
Crezi că nefericirea din viața ta se datorează unor evenimente externe?
Am nevoie de sfatul/parerea voastra. Am evaluat 2 candidati pentru o pozitie (amandoi puteam lucra pe acelasi post fara probleme). A fost nevoie sa sustina un test, dar m- am trezit ca au copiat unul ...? (mai mult)
Cu ce va place mai mult: cu avionul sau cu mașina sa mergeți în vacanta în străinătate?
Salut,gazele pentru recirculare sunt trecute prima dată prin egr sau prin racitorul de gaze?
Buna, in seara asta am intrat pe un live de pe tik tok și am scris un comentariu dupa care un baiat mi- a zis strada unde locuiesc eu, tin sa mentionez ca nu- l cunosteam pe baiat, nici el pe mine,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
StimabiluI întreabă:
Mindfulness întreabă:
davidpopa949 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.