Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2021 sunt:
A avut cineva experiente urate de la dentist? Daca da, cum a fost?
"Hey TPU" Pe cine ai salva dintre un om(necunoscut) sau un caine? Un motiv sau doua ar fi bine venite.
Ati pățit vreodată ca un taximetrist sa nu va ducă exact la locația dorita? Deja e a treia oara când dau peste retardați de ăștia care nu ma duce exact unde ii spun, i- am zis sa ma lase nr...? (mai mult)
Un site pentru conversi/vansi dar sa fie originali stiti? Si daca se poate, puteti sa imi spuneti cum imi dau seama daca conversii de pe net sunt originali?
De ce cand instalez un joc de pe net si deschid setup-ul mi se inchide dupa cateva secunde
A folosit cineva vreo platforma cum e skillshare sau udemy? Daca da ce platforma? O recomanzi?
Buna! daca am dat o comanda de un produs si am pus pe posta romana, e posibil sa ajunga in 48 ore daca stau in municipiul judetului? :D
Scrieti top 5 intrebari amuzante pe care le-ati citit pe TPU in ultima luna. (in afara de ale mele) Mai radem si noi :)) Funda
Sunt zodiile adevarate? Sau totul e o minciună? Sunt zodia rac si o colegă de- a mea care este rac are aceleași gânduri ca mine, suntem identice la caracter. Nu înțeleg horoscopul e adevărat?...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare pentru cei care au dat de două ori examenul pentru atestat CPI, E posibil să îmi dea întrebări semănătoare si la al doilea examen? Specific ca primul l- am picat cu 11...? (mai mult)
Libra Bank are ceva impotriva celor care au OnlyFans? Ca stiu ca unele bani fac figuri cand vine vorba de anumite domenii, chiar daca e 100% legal totul.
Care e cuplul vostru preferat de celebritati?
Cei care aveti cont de OnlyFans, cand v- ati dus la banca sa va faceti contul bancar si v- a intrebat angajatul de acolo despre "sursa banilor" ce ati spus?E vreo problema daca zic la vrajeala ca ...? (mai mult)
Ce parere aveti de lecitina? Aici ma refer pentru ajutarea la memorat mai rapid. Am auzit de la un prieten ca el a luat in perioada bacului si chiar l- a ajutat. Ideal ar fi sa raspunda doar cei care au...? (mai mult)
Salut. Se anunta o primăvara destul de rece, cu toate ca in alți ani era mai cald, chiar dacă nu era încălzirea globala. Sa fie La Nina de vina?
Voi unde va faceți analizele medicale? La ce clinica?
Este aşadar, ceea ce am putea numi, pe bună dreptate, o Nevastă Fericită. A fi nevastă, este simplu. A fi Nevastă, insă, este o Artă? Şi, la fel ca orice Artă, se poate învăţa: să...? (mai mult)
Care este filmul vostru preferat? Dar serialul?
Ma pot înregistra ca șomer neindemnizat la un AJOFM din alt județ? În buletin e domiciliu pe Iași și eu vreau sa ma înregistrez în București se poate? Sau trebuie sa ma duc la AJOFM- UL de unde...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema la Hoverboard a stat 8 luni in frig (ger) pe hol si acum am venit pe acasa l- am bagat la incarcat si ledul sta incontinuu albastru, nu mai sta rosu ca inainte si nu incarca...? (mai mult)
Https://www.instagram.com/zaharescuyt Dacă este de calitate, lasă un like. Ce ar trebui să schimb? Ce nișă să aleg pentru băieți.
Cum imi pot face un accent in engleza? Stiu majoritatea vocabularului uzual in limba engleza, dar singurul lucru care ma mananca este pronuntia cuvintelor, iar eu fiind rârâit pronunt unele cuvinte...? (mai mult)
Fetelor ce intelegeti voi in versurile astea? Baga Sandore tambal Baga, baga sa ma sparga Si tu, Mada, tobosarul Baga, baga, armasarul Baga Rita, baga basul
Salut. In 2021 se va alege ce ora va avea fiecare tara, de vara sau de iarna. Daca România alege ora de iarna, va schimba ceasul si acum in martie si in octombrie? Ce credeți ca va alege?
Salut TPU. La emiterea facturii la electricitate cat timp avem la dispozitie de a plati, de la data scadenta?
Tot ce fumezi, bei sau mananci se absoarbe in corp si nu mai e uitat niciodata?
Ce e de făcut? Mă plictisesc tare:))
Uleiul de canepa la ce se foloseste? E ok pentru consum?
Mă întreb de ce lumea este așa de rea cu mine fără sa le fac eu nimic? De ce lumii îi place sa facă răutați gratuite și de ce uită că le-ai făcut și tu bine mai demult?
Care e faza cu atestatele la economie? Se verifica de plagiat sau ceva? Pot sa cumpar unul si sa il folosesc complet in numele meu doar cu modificarea firmei pe baza careia s-a intocmit atestatul?
Salutare.Intrebare pentru cei ce- l stiu pe Matt Stonie sau care a auzit de el, chiar este adevarat ceea ce face pe Youtube? Adica omul ala mananca la un loc cat 5 oamen flamanzi.Chiar poate sa incapa...? (mai mult)
Considerati ca acest site are o comunitate prietenoasa sau nu e nicio relatie intre useri?
E adevarat ca daca sufar mult mai tarziu o sa fiu fericit?
M- am uitat în calendarul ciclului și la vara cel mai probabil voi avea 3 perioade pe toata vara, una la începutul și sfârșitul lui iunie și una pe la mijlocul lui iulie. Voi avea 14 ani și o ...? (mai mult)
Daca imi fac un cont bancar pe care sa imi pun salariul, pot sa pun acolo si bani proveniti din alte surse? As vrea ca pe langa salariu sa imi pun si banii castigati din site- uri monetizate gen Youtube...? (mai mult)
Imi poate trimite cineva o poza clara (unde sunt si explicatii) cu tabelul periodic?
Cum pot recupera un profil de Facebook?
Cum sa am mai multa rezistenta fizica? M- am angajat la primul meu job și trebuie sa lucrez de la 9 la 21 și ma rupe. Mi s- a făcut și rău în prima zi, am plecat la 20. O sa ma obișnuiesc sau ...? (mai mult)
Am tot incercat sa inteleg de ce statele din Scandinavia au cel mai ridicat nivel. O fi oare o chestie lagata de etnie? Si aici nu sunt vreun neo nazist din ala cu ''suprematia inegalabila a germanilor'',...? (mai mult)
Salut. Cand credeți ca se va sfarsi cu adevărat iarna aceasta si va veni primavara cu adevarat? De ce verile sunt reci cu toate ca e încălzire globala fata de alti ani?
Salut TPU! Este normal ca un profesor sa te ameninte cu nota 2 pentru ca nu deschizi camera?
Azi noapte m-am trezit si ma uitam in gol si am speriat persoana de langa mine si a zis ca nu i se pare normal ce am facut, ce inseamna asta?
Sunt eu singura de aici care efectiv nu suportă copii mai mici de zece ani pe rețelele de socializare? Sau în general rețelele de socializare în general? (mă refer la tik tok, Instagram, etc)
Ce activitati poate face un adolescent ca sa il ajute sa se cunoasca mai bine pe sine? Personalitate, pasiuni etc
E cineva pe aici care are tiktok si a facut vreodata peste 100k de views la un video?
Era mai greu in 1990 sa-ti iei o Dacie decat sa-ti iei in ziua de azi o masina electrica la 50000 euro?
Salutare, @RAY Iertați- mă dar am văzut o oroare: "Este normal o fata sa te întrebe pe tinder ce job ai? De ce conta asa ceva?" Cică e materialistă sau ceva nu e în regulă cu fata aia pentru...? (mai mult)
Ati avut vreodata o prietenie cu beneficii?
Salut, cum era copilaria in anii 90- 95?Toti oamenii mari imi zic ca cica toata ziua erau pe afara dar eu nu cred chestia asta pentru ca pe atunci parintii erau mult mai autoritari (ii tineau numai...? (mai mult)
Aveti vreo fobie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AlinDenis întreabă:
Apokales întreabă:
Anonim întreabă:
Louissa întreabă:
Uleiul de canepa se foloseste in bucatarie, dar si in medicina chineza de peste 3 milenii. Si da, sunt bune de consum, coapte sau crude, si sunt o sursa bogata de Omega 6, proteine, vitamina ...... (mai mult)
Pai hai sa o luam cu inceputul. De ce nu ai niciun prieten? Gandeste- te bine la asta. Sigur trebuie sa existe cineva pe lumea asta care ar fi mai mult decat incantat sa- ti fie prieten. Esti prea timid?...... (mai mult)
Sa inveti mai mult la mate sau romana? Le iau pe rand... A) Mate: Eu una cel putin am invatat cel mai bine singura, citind materia si incercand sa inteleg de ce e asa. Sfatul meu e sa inveti teoremele...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!