Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Aprilie 2021 sunt:
Care sunt cele mai de top bomboane de făcut cadou?
Pe calculator mai are rost sa cumperi antivirus din moment ce exista Defender?
Mama mea mi- a spus cateva "amintiri" care mie mi se par ciudate si nu imi aduc aminte sa mi se fi intamplat. Voi ce credeti? Prima a zis ca eram in clasa a 4- a si invocam duhuri rele de pe telefon, ...? (mai mult)
Care ar fi argumentele pro și contra pentru casă, respectiv apartament? Ce te face să alegi una sau cealaltă?Stau la bloc de când mă știu. De câteva luni am un vecin care bate la ciocan începând...? (mai mult)
De ce mi-a fost ștearsă intebarea cu femeia care canta in metrou?
Cum se face ca poza de profil apare doar dupa ce e aprobata, peste 24 de ore, dar nickname-ul nu are nevoie de aprobare si se poate schimba in cateva secunde?
Care credeți că este cel mai important eveniment din viața unei persoane și de ce?
Vor dispărea la un moment dat tabletele? Văd foarte multe articole în care scrie așa și că vânzările sunt în scăderede la an la an. Sunt atât de puțini care își cumpără? Oamenii preferă...? (mai mult)
De ce oamenii nu pot ajuta până la capăt alți oameni sau chiar să se sacrifice? Singurul lor ajutor se termină la replicile "O să răsară soarele și pe strada ta, nu te mai deprima.", "Lasă ...? (mai mult)
Daca o femeie este singura ea nu are dreptu sa fie sociabila intre oameni ca s- ar putea sa manance bataie de la iubita cuiva fara sa faca vreo prostie in privinita lui, ci faptul ca ea n- are relatie...? (mai mult)
De ce apar tot mai mulți motivational speakers pe internet? Îți bagă pe gât cărți scumpe de dezvoltare personală formată din vorbe frumoase și atât. Sfaturile lor nu au nici o justificare, ...? (mai mult)
Cum comentati situatia?Am la munca o colega cu care ma inteleg foarte bine. Ma rog, nu m- a invitat niciodata la o bere in oras, insa vorbim destul de mult la munca, iar cand nu suntem la munca,...? (mai mult)
Nu este ilegal pentru persoanele care se baga sa deranjeze nelasand omu sa se concentreze asupra studiilor, muncii si nici sa iasa din curte? Ei au drepturile sa se planga, sa acuze, sa ameninte de ...? (mai mult)
Stie cineva ce este cu "Trolltech" folder in regedit (Registry editor aplicatie in windows), Computer>Hkey_current_user>Software>TrollTech?
La ce ii foloseste fetei faptul ca proasta plange din cauza baiatului care face sex cu ea? Ce e asa amuzant in asta?
Obligatiile exista inainte ca persoana sa aiba posibilitatea cand drepturile exista numai pentru persoana care isi permite posibilitatea de a alege? Si cum sunt decise ca muncitorul sa nu- si primeasca...? (mai mult)
Ce obligatii si drepturi are o femeie care nu are nici bani nici barbat, inainte de a le avea pentru prima data in viata?
Cum iesi din capcana a ce ti-au pregatit oamenii care te stiu pe tine, cand nu vrei sa continui prostiile lor?
De ce baiatu care are deja bani, prieteni si fete, se apropie de fata care inca nu are si incearca sa- si faca? De ce se baga sa- i joace relatie falsa si n- o lasa libera sa isi faca si ea ce are el?...? (mai mult)
De ce cand incerc sa fiu altcineva intr-un loc nou, apare acelasi baiat cu fetele sale sa imi devasteze cu aceleasi glume proaste?
De ce baiatu care are fete usoare se baga cu ele sa faca misto devastand fata care nu are relatie? De ce n- o lasa sa traiasca o viata de om normal de ce o terorizeaza? Si soltutia fetei este sinuciderea...? (mai mult)
Se presupune ca scrierea noastra este facuta pentru mana stanga cand scrierea araba e facuta pentru mana dreapta?
Pot sa ma transfer înapoi la liceul de la care am plecat?
Buna TPU! Aveți idee cat costa sa pui o plomba la clinica Ecadent din Miercurea Ciuc?
Sunt neliniștită de ideea că multe lucruri sunt noi de câțiva ani pe plan profesional, nu le- am aflat din timp din pricina studiilor care trebuiau încheiate (asta e, nu am putut face 10 lucruri...? (mai mult)
Ce ati gandi daca ati afla ca o persoana cu care nu ati mai vorbit de 6 ani va barfeste si intreaba pe toata lumea lucruri despre voi dar nu incearca sa va scrie?
Emotivitatea se poate manifesta independent de timiditate?
Ati sacrificat in facultate nopti pentru a invata pentru examene? Ati regretat?
Îți trebuie putere să dormi?
Ce experiențe ciudate aveți cu poliția? Odată, la sfârșitul unei interacțiuni cu niște polițiști, unul dintre ei m- a întrebat „fumezi marijuana?". Nici acum nu știu dacă omu voia să...? (mai mult)
Cat de des luați pauze la muncă?
Cât este salariul net al unui soldat în armată în 2021? N- am bac, deci îmi permit doar gradul de soldat. Stiu cat este brut dar am nevoie de salariul net. Vreun spor am? Ceva beneficii am ca soldat?...? (mai mult)
De ce trebuie sa muncim? Eu nu sunt obligat nu o fac. De ce e atata presiune pe oameni sa munceasca la ce ajuta?
Aţi avut vreodată perioade în care nu vă puteaţi concentra la nimic? Citit, învăţat etc. Cât au durat? La cât timp se repetau?
Salutare,Cand ma înscriu la sala trebuie sa anunț instructorul înainte? Sau pot sa ma înscriu fără sa îl anunț?
Am un cont aici din 2019, a fost suspendat si au trecut mai mult de 3 luni de atunci. Desi a trecut suspendarea (cred) inca nu pot intra pe el. Trebuie sa iau eu legatura cu adminii ca sa mi- l dea ...? (mai mult)
Merge sa faci probleme la informatica în limbaje de programare și de pe tableta sau numai de pe PC/laptop? Pe telefon clar nu se face programare.
Salut TPU, incep prin a spune pe voi ce va bucura la viata asta? Stiu ca trebuie sa fii fericit pentru fiecare zi pe pamantul asta dar ceva din tine nu iti da voie sa fii, nu sunt un miliardar înrăit,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii supraponderali?
Buna. Ce credeți despre uciderea altei persoane? Credeți ca poate fi justificata?
De ce nu ma intelege nimeni? Oamenii neintelesi sunt genii?
Inca o intrebare am, de ce sunt oamenii asa rai si te judeca ca nu muncesti? Esti obligat sa muncesti in viata asta? Eu cred ca nu esti obligat sa faci nimic din ce nu vrei in viata asta
Bună tuturor! Dacă un băiat v- ar cere o poză în costum de baie ați spune că e nesimțit, neserios, etc., în schimb la mare pe plajă vă plimbați în văzul atâtor străini în aceeași ținută,...? (mai mult)
Dupa varsta de 30- 35 de ani ati observat vreo diferenta in felul in care munciti? Experienta acumulata va ajuta sa faceti task- urile mai repede sau va simtiti mai grei de cap? Cum iti dai seama daca ...? (mai mult)
Ce dulciuri din comert va plac?
Care e cea mai buna cafea?
Sunt distrus am aflat ca iubita mea e materialista m- a lasat ca nu muncesc de 3 ani si nu mai are rabdare cu mine ca ea vrea casa si zice ca nu are cu cine. Cred ca ma inseala de aia nu vrea sa cumpere...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre persoanele timide, închise în ele și care nu vorbesc prea mult?
Ce va displace la TPU? Ce ati schimba?
Am auzit ca un anumit user de aici ar face parte din staff-ul TPU si ca e ceva admin.Cum pot sa devin si eu admin pe TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
darkusss întreabă:
Marfil31 întreabă:
Gusticelul întreabă:
Vladavramia91 întreabă:
Persoanele de la locul de munca nu sunt atat de importante, pana la urma te duci sa muncesti, nu sa fii pe placul colegilor. Viata are un sens si un scop pentru fiecare dintre noi, altfel nu am mai...... (mai mult)
Este alegerea ta cu cine vrei sa fii. Nu conteaza ce spun altii, important e sa te simti bine iar tipul de persoana cu care te simti bine ar trebui sa fie pe primul loc. E ceva foarte normal sa ai diferite...... (mai mult)
Bună!La fiecare om, boala se manifestă diferit. Există oameni care au început să aibă simptome abia după o săptămână, oameni ale căror simptome s- au agravat după 14 zile și oameni ...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!