Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Martie 2023 sunt:
Sunt n și n oameni care ne bârfesc. Unii mai mult alții mai puțin. Treaba e că o parte din acești bârfitori au și influența asupra altora care nu ne cunosc dar aud bârfele denigratoare ale celorlalți...? (mai mult)
BN ce părere aveți de acesta ACEASTA STITUDINE EU ZIC CA RA CONTEAZA CEL MAI MULT ASA CA SI .....https://youtube.com/shorts/r9Bs4hnQlPU?feature=share
Ce preferati dintre ciocolata si biscuiti cu lapte? :D
E normal să-ți spună cineva că la 29 de ani esti inca copil și mai ai multe de învățat, persoana care ți-o spune având 37 sau 38 de ani?
Eu de ex dimineața sânt trezit de cineva inexistent de ex ori mă strigă pe nume ori simt un fior rece pe spate ori aud pași ăn fața uși (azi dimineață mi sa ăntămplat un lucru ciudat pot spune...? (mai mult)
Grupul meu actual de prieteni s- a format în aprilie anul trecut. Pe atunci, toți ne aveam bine, în sensul că exista cumva respect între noi. Așa a trecut și vara, iar în toamnă, după ce ...? (mai mult)
Când cineva va face rău, va răzbunați sau iertați?
Ce credeți, a fi introvertit iar una lume sa te creadă prost din cauză că vrei sa stai in umbra și să nu-ți arăți mereu abilitățile, poate fi un atu?
De ce bebelușii plâng când aud alți bebeluși plângând? Si de ce nu plânge când se aude pe el însuși plângând pe o înregistrare audio?
Are cineva un pui de cioara sau un corb de vinzare sau ma pote îndruma cineva unde pot găsi. Mulțumesc frumos anticipat
De ce TPU nu are o aplicație?
Salutare mă poate ajuta cineva și pe mine cu un cod de la pachet de țigări glo sau kent core Dunhill sau Pall Mall. Mulțumesc anticipat!
La cate materii se dadea Bacul in perioada 2000- 2005? Aveai posibilitatea de a da anumite probe care teoretic nu erau de profil? De exemplu, un elev de la real putea da bac la istorie/geografie sau un...? (mai mult)
Salut TPU, cam acum 2 saptamani, in casa am gasit un cheag de sange intact, doar in locul ala fara nicio urma de sange. Animale nu am, usile si geamurile erau inchise, soareci si sobolani nu am. Ce...? (mai mult)
Bună TPU! vreau sa îmi iau un laptop și nu pot sa ma decid, Acer nitro 5 la 3500 lei sau ASUS TUF F15 la 3600 lei, care este mai bun?
Este normal ca o trotineta electrica sa fie lasata in garaj la frig si se descarca mai repede?
Fetelor, cum ați vedea voi viața alături de un bărbat tânăr, făcând 3 copii cu el și conviețuind împreună într- o cabană undeva la munte într- un cătun mic și izolat, departe de oraș,...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare banala. La trotineta cu incarcator cu capat magnetic se inteoduce prima in priza incarcatorul si dupa in trotineta sau trotineta si incarcator?
Salut TPU! Care e treaba mai exact cu ora de vara? Vom dormi mai mult dupa ce se schimba? Cum adică ora 3:00 va deveni ora 4:00? Chiar nu inteleg, dau funda raspunsului bun si adecvat
Hey TPU, de ceva timp am inceput sa vorbesc cu un cioban, baiat tanar, 22 de ani, eu sunt o viata care iubeste orasul, libertatea, agitatia, si am cumva multe dileme, il plac mult pe acest baiat,...? (mai mult)
Bună Numele meu este Marius, am 24 ani și nu am avut niciodată o iubita. Sufăr de anxietate obsesionala, de la 14 ani iau pastile Recent am hotărât după data de 1 aprilie sa- mi iau viata deoarece...? (mai mult)
Sa vorbim despre bullying. Am citit ca fenomenul a luat amploare si profesorii sunt cam depasiti de situatie. Inteleg de ce se intampla, inteleg ca un bully e intr- o relatie de putere atunci cand se leaga...? (mai mult)
BN ce părere aveți de următoarea scădere de la Nokia G20 -Nokis G11- Nokia G10 Nokia 2.3 -Nokia3310 4G acum ce mai urmează? Nokia 1110? Poate
Am pus o lumânare cu baterii la mormântul cuiva drag. Am lăsat-o aprinsă. Ce se poate întâmpla dacă plouă pe ea?
Stie cineva cum se instaleaza aplicatia Smart IPTV pe TV Samsung?
Ce părere aveți de persoanele care în discuții despre orice subiect știu totul,nu accepta alta varianta,se contrazic până nu mai poate, susțin că numai ei știu ce e bine și adevărat?
Am văzut atât de multe fete între vârstele de 13- 18 ani (vb de cele vazute de mine în școala generală) care se urăsc reciproc, se jignesc și se bârfesc pe la spate, opinia altora nu contează...? (mai mult)
Bună! Eu aș vrea să merg la școala de piloti de avion. Din ce se dă examen pentru a intra?
Eu văd România ca pe o mașină SH care mai merge dar nu știi până când. O repari pe o parte și se strică pe alta. Voi ce părere aveți?
Ce se întâmplă dacă intru pe site-uri neadecvate vârstei mele?
Hei, deci am o intrebare cam ciudata, dar in fine.Sunt student la facultate in alt oras, iar mama mi- a trimis intr- o zi 200 de lei pe card(eu nu mai aveam niciunul). Dupa vreo 2- 3 plati, ma trezesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o relatie in care ea e mai mare decat el cu 4 ani? Vi se pare ciudat? 27 si 23
Se dă următoarea situație. Vă aflați într- un bar sau restaurant cu cel mai bun prieten. Prietenul vostru e genul acela timid, cuminte, non- agresiv. La masa voastră vin 3 tipi puși pe harță...? (mai mult)
Sunt confuz. Mie imi suna alarma la 3. Daca la 3 ora se face 4, imi mai suna ceasul?
Ce materii se fac la Hans Mattis? Pot sa dau bilingv si la engleze sau neaparat la germana
Ce lucruri interesante ati invatat recent?
De unde vine expresia "c...e"?
De ce întotdeauna îmi dau seama că am făcut o prostie numai după ce o fac și nu înainte? Mereu zic ce prost am fost anul trecut, acum îmi dau seama.
Hey din discuție în discuție cu o prietenă m- am gândit. Ce se întâmplă dacă ești minor sau major dar nu lucrezi și moare cineva din familia ta. Iar tu nu ai bani să- l înmormântezi. Mi-...? (mai mult)
Bună ziua! Invitațiile pentru la nuntă le dă nașa sau mireasa?
Bună. Care sunt controalele necesare, pe care trebuie să le efectuez pentru înscrierea la școala de șoferi?
Credeti ca un om poate munci din greu si sa ramana sarac?
Un citat zice așa,, Rușinea este costul intrării ''. Ce înseamnă?
Unde au dispărut Rosalia și Mossoti? Ce s-a întâmplat cu ei?
Buna! Am o întrebare in special barbariilor, dacă iubita ta/soția se simte rău și abia se ridica din pat și va roaga sa o ajutați cum reacționați? Poate pare o întrebate stupida dar eu sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Rusia si Ungaria, dar despre rusi si unguri? Personal imi plac foarte mult locurile si oamenii, am cunoscut destul de multi oameni si m- am inteles perfect, sunt mai pe caracterul...? (mai mult)
Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Tatăl meu o bate frecvent pe mama și pe surioara mea, ne terorizează aproape zi de zi. El este foarte gelos pe mama și are mereu impresia că mama îl înșală...? (mai mult)
Cine știe sau are idee ce simptome sunt observate la persoanele care au depresie?
Ce părere aveți despre Coreea de Sud?
Antisocial te poti numi si daca esti introvertit si nu iesi cu.nimeni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ralucaralucasonia întreabă:
Stefan927 întreabă:
Lidiaaaa3 întreabă:
danielbiro112 întreabă:
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!