Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Martie 2021 sunt:
Dacă viața ta ar fi o poezie, care ar fi titlul ei?
Care e aroma voastra preferata?
Mă poate ajuta cineva, va rog? M- am mutat de curând și nu știu să completez acea foaia pentru repartitoarele de căldură. Nu știu ce inseamna și îmi cere să comentez, seria, memoria, codul...? (mai mult)
Ce poti sa faci daca primesti bully pe net sau esti amenintat?
De ce cred oamenii în zodii?
Am 2 întrebări în cazul studenților de la facultatea de drept exmatriculați: 1) Cum s-a aflat că au copiat? 2) Mai pot da admitere anul următor la facultate?
Daca cineva mi-a fost prieten pe Instagram(avand contul trecut pe privat)si mi-aa dat like-uri, daca il blochez si dupa il deblochez, raman like-urile sau dispar? Eu nu le-am mai gasit.
Buna seara, mi- ați putea spune, va rog, ce trebuie sa fac pentru a deține un pașaport? Unde trebuie sa merg și de ce acte am nevoie, suma necesară, etc? Multumesc, astept cu nerăbdare răspunsurile...? (mai mult)
Care-s mai disperati dupa calculatoare, copiii din America sau din Romania?
Https://m.emag.ro/laptop- asus- x515ma- cu- procesor- intelr- celeronr- n4020- pana- la- 2- 80- ghz- 15- 6- hd- 4gb- 256gb- ssd- intelr- uhd- graphics- 600- free- dos- transparent- silver- x515ma- br037/pd/DK0BNDMBM/ ...? (mai mult)
Cei care au bani de liceu, cât va venit în total din septembrie până acum?
Se anunta o primăvara răcoroasă? :(
Mi- e frica de momentul în care vreunul dintre cei 3 bunici de- ai mei vor... Murii și nu știu ce sa fac ca să nu mă mai gândesc la asta, ei îmbătrânesc din ce în ce mai mult, puterile lor ...? (mai mult)
E normal ca la 15/16 ani sa ma apuce nostalgii?
Dacă am făcut avort de frica părinților mei (au spus că mă gonesc pe străzi dacă nu fac avort) știu că e păcat să avortezi dar nu aveam încotro. Pur și simplu m- au obligat. Atunci dumnezeu...? (mai mult)
Azi am test la fizica, ce rugaciuni miraculoase stiti?
Selly a facut un videoclip in care a raspuns acuzatiilor venite din urma incidentului[stiti voi care, daca vreti puteti sa va uitati la intrebarea mea precedenta, eu nu o sa mai explic nimic], in care...? (mai mult)
Cine vă ignoră? Dati copy paste. https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/
Salut, aveti idee cat timp imi va lua sa invat o mare parte din matematica toate clasele 5-8 de unul singur acasa?
Vreau sa anulez o camanda pot? din greseala am comandat de doua ori aceiasi marfa
Salut tovarasi! Peste 10 zile va trebui sa sustin un examen de matematica/geometrie clasa 9. Nu mai imi amintesc absolut nimic la matematica, credeti ca voi putea recupera minimul necesar pentru a putea...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare! Pe messenger de ceva timp a dispărut opțiunea de a da cuiva poreclă în conversații și totuși poreclele date pana în acel moment au rămas și acum. Are cineva idee cum le...? (mai mult)
Ati mers vreodata in alt continent? Cum a fost experienta?
O intrebare care doare. Probabil majoritatea ati auzit de accidentul in care au murit doua fete. Se stie ca de ani de zile localnicii au facut sesizari pentru montarea de limitatoare de viteza. Nu s-...? (mai mult)
Credeti in suflete pereche?
Hello! Îmi place de un tip din cămin, dar nu ştiu cum să mă bag în seama cu el. Adică suntem amândoi la aceeaşi facultate, dar nu ne intersectăm. Şi e ciudat să mă bag aşa random în seamă...? (mai mult)
Cum se numește recipientul în care se pune ceaiul spre a se turna? Ăsta:https://laboratorulnaturii.ro/image/cache/catalog/articole%20/ce_este_ceaiul_negru-600x315w.jpg
Pentru cei interesati cat de cat de estetica și design.Ati auzit de asa numitul "Corporate art style" sau "Globohomo art style"?Daca nu stiti ce e cautati doar pe google globohomo art style si...? (mai mult)
Salut. Dacă mă mut în Spania și îmi stabilesc acolo un domiciliu permanent, când ma duc sa fac buletinul în România scriu la domiciliu adresa din Spania? N- ar fi ciudat ca pe un buletin de Romania...? (mai mult)
Voi ce activitati faceti cand sunteti pe toaleta?
Ce zodie sunt persoanele nascute pe 20 Aprilie?
"In Romania, cerem ca legea sa fie aplicata cu duritate numai cand e vorba de ceilalti, nu si de noi."Ce parere aveti despre aceasta afirmatie? Este sau nu adevarata? Unde va duce cu gandul? :)
Salut! Unde sa stau duminica când mă duc la biserica? Ultimele două săptămâni am stat afara in fața bisericii pe platou, se aude slujba in boxe/difuzor, dar afara sunt și câțiva cerșetori care...? (mai mult)
Buna dragilor! Simt nevoia sa ma confesez cuiva, efectiv, am ajuns la picatura care a umplut paharul, pana si ultimul meu nerv a fost distrus. De cand sunt la liceu, in aproape 3 ani de zile, m- am...? (mai mult)
De la vârsta v-ati epilat prima oara în viata fetelor?
Ce parere aveti despre Marius Csampar si Ion Rimaru? Evident cine ii cunoaste pe acestia 2.
Salut, am si eu o intrebare, am avut un accident auto la 170 km/h acum 4 ani, stiu a fost o idiotenie, am inceput sa derapez totul nu a durat mai mult de 3 secunde pana la impact sunt constient, dar...? (mai mult)
Va considerati buni sau rai?
Mirul se face printr-un proces chimic sau este natural?
Salut TPU! Eu abia am terminat masteru in Iași și mă gândeam să mă mut in București, pentru că aș fi vrut să experimentez și mediul de acolo acum cat sunt tânăr. Dar mă sperie orașul, ...? (mai mult)
Hey baieti.Va place Mia Khalifa?
Salut! Care suc vă place mai mult dintre Coca-cola și Pepsi? Care are mai mult zahăr?
Deci, pseudoinfluencerul de Selly a primit amenda de 15.000 RON fiindca a invitat 20 de oameni la petrecerea de ziua lui, lucru ilegal din cauza pandemiei de coronavirus...Dar lucrul de care sunt eu ...? (mai mult)
Intrebare pentru fete /femei.Voi ați sta cu un băiat/bărbat care are probleme psihice gen depresie și anxietate, câteodată atacuri de panica? Ati considera o astfel de persoana diferita având aceste...? (mai mult)
Ce cadou i-as putea face lu' tata de ziua lui? Dati-mi niște idei.
Bună seara,Aș dori tare mult să pot să învăț și să stăpânesc limbile antice și moderne ca pe tatăl nostru. Și vreau să studiez filozofie, teologie, istorie și legile fiecarui religii...? (mai mult)
Un editorial din revista "The Economist" avea urmatorul titlu: "Sexul mai slab". Ce insemna oare asta?In universitatile moderne femeile alcatuiesc peste 50% dintre studenti la mai mult de doua treimi...? (mai mult)
Stefan Malbert sau A. L. BertCare pseudonim ar suna și arata mai bine pe coperta unei cărți fantasy?
Bună! M-am mutat în Timișoara și nu prea am prieteni pe aici sunt cam singură, nu am cu cine să ies. Ce pot face în cazul asta?
Fetelor, ce apreciati voi de la un baiat/barbat? Dar maxima sinceritate, spuneti ce va vine, nu va judec raspunsurile, as aprecia si mai mult daca e sinceritate maxima. Ce va place in mod special, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AlexDorinel întreabă:
naibastie întreabă:
Andruino întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
Salut! Am și eu un personaj care are aproape 1 un și jumătate și este la fel ca al tau. Eu am mai citit ca trebuie să stai pe lângă ei adică cușcă să fie lângă tine mai mult timp și să te...... (mai mult)
Taiatul urechilor la caini e abuz si nu are nici un rost. Pentru ce sa faci asa ceva? Lasa- i urechile catelului in pace, nu se face asa ceva. Plus de aia ca e chestie ilegala. Legea 205 / 2004 modificată...... (mai mult)
E posibil sa iti fi cedat bateria, deci v- a trebui sa o schimbi, prețul variază in functie de modelul baterie. Sau să nu fi cedat și ai putea sa încerci urmatoarele rezolvărihttps://answers.microsoft.com/en-...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!