Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Aprilie 2021 sunt:
Credeți că va lansa Microsoft Project Latte?
O părere chiar contează. Am făcut 11 ședințe de condus. Instructorul mi- a zis ca am 14 ședințe cu el și a 15 a e cu polițistul (traseul). Tot instructorul a zis ca o ședință dureaza 1 ora ...? (mai mult)
Caut oameni interesanti. Ce as putea invata de la tine? La ce te pricepi cel mai bine? Ce iti place sa faci? Ai fi dispus sa ma inveti si pe mine ceva?
Imi puteti da niste idei de nume pentru un cont de citate? Eu nu am nici o idee.Contul il am de 2luni si ceva si in acest timp m- am tot gandit la nume dar nu am avut si nici nu am nici in acest moment...? (mai mult)
De ce multi dintre voi sunteti fatfobici? Am observat ca fetelor grase li se spune "doamna" iar celor slabe li se spune "domnisoara" chiar daca sunt de aceeasi varsta.
E bine dacă reneg dorința de a avea "lucruri în comun cu cineva"(prietena, prieten, etc.)? Devine o dorință de ordinul fanteziei pe zi ce trece, mă dezamăgește și epuizează emoțional. Asta ...? (mai mult)
Cică pentru avantaje la locul de muncă, permisul de conducere este necesar. Așa mi- a spus un vecin când am vorbit despre locuri de muncă. Sinceră să fiu, nu mă văd la volan din frică de accidente(circulă...? (mai mult)
Intrebarea asta e la modul cel mai serios: ce va da voua speranta sau dorinta de a trai? Efectiv nu vad motive pentru care as trai, totul mi se pare banal si simt ca tot ce fac e degeaba si lumea e oricum...? (mai mult)
Canta una in metrou langa mine și mă sperie, oare ar trebui să îmi iau mașină?
Voua nu vi se pare stupid sistemul asta abordat de invatamantul din Romania de a monitoriza lungimea unui text pe baza, , nr de cuvinte"? La toate testele pe care le dau imi zice sa scriu (...) cu un ...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa fac o lista de idei "cum va fi lumea in anul 2400"?
Cum functioneaza karma si destinul pentru cei care rapesc? Se presupune ca rapitorului ii va veni destinul celui rapit, ca rasplata?
Deci, chiar acum când postez asta e 15 aprilie, ora 00:53, eu unul ma plictisesc de mor, și toți trădătorii de prieteni ai mei dorm, da' eu nu pot dormi ptc încă nu s- au așezat astrele. ...? (mai mult)
Care ar putea fi cauza pentru stare extrem de slabita, lipsa fortei, temperatura scazuta a corpului, dificultate in miscare, vorbire, raspunzand emotional, tremurat, plans, atasat de lucruri banale?
De ce modul in care exista dumnezeu pentru mine este printrun psihopat care- mi joaca feste de cand eram mica si singuru mod de a il evita este sa ma izolez eu ca e corect sa o patesc si nu am dreptul ...? (mai mult)
Salut. Ce mancaruri recomandati pentru masa de Paşte?
Ce parere aveti in legatura cu situatia dintre Ucraina si Rusia, se va isca un razboi in viitor sau ce vor sa demonstreze cu aducerea de trupe si armament.
Am mai întrebat odata asta, dar nu mi- a explicat nimeni de ce prostia nu e un motiv de suspendare.Fiți atenți ce aberează Jassmina.https://www.tpu.ro/familie- relatii/buna- la- toata- lumea-...? (mai mult)
Numai pe mine ma exaspereaza persoanele care cand merg pe strada sau vorbesc cu tine poarta ochelari de soare? Ma deranjeaza tare pentru ca nu pot sa le vad ochii si nu stiu daca se uita la mine sau nu,...? (mai mult)
Ce inseamna etalonarea termometrul ui este mai mare cu 1 grad celsius?
Ce melodie ascultati acum? Si unde a disparut SilentRain regina intrebarilor despre muzica?
Salut.Voi la clatite puneti apa minerala sau apa plata?
Cum sa am incredere in mine?
Voi le deosebiti pe Carmen Grebenisan si Alina Ceusan?
De ce o parte dintre copii nu ascultă de părinți când aceștea le zic să nu facă un anumit lucru sau mai multe lucruri rele? De ce nu ascultă, ba chiar sunt tentați să facă acel lucru sau ...? (mai mult)
De ce Google Pixel are o cota de piață de mica? E totuși telefon produs de Google.
Daca pe FaceBook iti poti pune orice nume vrei tu, chiar daca il mai are si altcineva, atunci pe Instagram de ce nu se poate?M- am saturat sa imi trec langa nume cate 3- 4 cifre random, un punct,...? (mai mult)
Există studenți care fac meditații sau ceva asemănător cu profesori în timpul liber?
Salut! Vi s- a intamplat si voua asta?: sa scrieti un comentariu pe Youtube si pe urma sa nu- l mai puteti vedea, ca si cum nici nu ar fi fost scris. Era o persoana la un video in engleza si (nu mai are...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă mă înscriu intr-un grup de 100k înscriși si postez ceva, cati vor vedea postarea? Funda!
Mai am încă 4 ore de condus și urmează sa dau sala. Cum îmi recomandati sa mi le pun? Îmi las 2 după sala? Încă nu sunt sigur pe mine cu privire la condus.
Buna tpu.Recent am inceput sau am incercat sa invat programare in Java dar nu pricep.Adica nu prind cum trebuie ce cod sa utilizez mai ales cand vad altii ca scriu coduri complexe.Asta ma face sa ma simt...? (mai mult)
Ce subiecte de discuție sunt cele mai discutate de oameni? Am senzația că nu reușesc să mă integrez în acest sens, mă simt pe dinafară și nu e prima dată.Mai trebuie să citesc enciclopedii,...? (mai mult)
Ce înseamnă în opinia voastră "a te reinventa"? Voi ați trecut vreodată printr-un astfel de proces sau ați dori să se întâmple? :D
Ati fost vreodata indragostiti?
De ce e un om atat de prostanac sa planga mereu in esecul ca intervine o persoana care n-o poate avea si totul se termina la acea persoana?
Ce expresii vă enervează și de ce?Pe mine ''când ești bun ești luat de prost'' ca o zic doar prostii dupa ce iau decizii proaste. Oamenii buni nu asteapta lucruri in schimbul gesturilor.
Am auzit ca porcii pasc. Asa e?
Vi s-a intamplat vreodata sa va excitati doar citind ceva /prin cuvintele unei persoane(nu ma refer la sexting,ci la un context obisnuit, eventual cu apropouri subtile, dar nu sexting).
Ce culoare are parul vostru acum? Care e culoarea lui naturala?
Ce inseamna sex vanilla?
Ati avut vreodata cosmaruri care sa nu va lase sa dormiti? Ce ati facut? Cum ati scapat de ele?
Daca ar candida la presedintie un actor de telenovela turceasca, oare ar castiga? Dar daca se baga si Florin Salam in cursa?
De ce produsele Google, de exemplu Maps, YouTube, Drive, Gmail nu funcționează ca aplicații implicite pe PC?
Va deranjeaza sa vedeti ca cineva are cicatrici? Le considerati ceva inestetic? Voi aveti? Daca da, incercati sa le acoperiti?
Ce parere aveti despre veverite?
Care sunt scenele voastre preferate din filme seriale?
Voi aveti poze cu voi? Va place cum iesiti? Si o intrebare mai personala, dar vreau sa stiu ce parere aveti: Aveti poze nud cu voi? Le-ati trimis cuiva?
Unde vi se pare cel mai potrivit loc pentru un tatuaj? La vedere-brate, picioare, gat etc sau mai "ascunse"? Care credeti ca arata mai bine?
Parintii vostri au fost indulgenti sau stricti cu voi? Considerati ca v-au oferit o educatie buna? Cum a fost copilaria voastra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
darkusss întreabă:
caste întreabă:
Naty1 întreabă:
IoanaMaria321 întreabă:
Salut! Din câte știu există plugin- uri pentru asta, însă îti recomand să instalezi LabyMod.Download Link - https://labymod.net/en/download- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...... (mai mult)
Buna, cum a spus si domnul de sus, el probabil vrea ceva nou acum, tu fiind mai mica decat el, esti ceva nou si o prada usoara. El are experienta, stie cum sa te ia si ce sa iti spuna astfel incat...... (mai mult)
Bună!Din câte știu eu de la creatorii de conținut, pe Instagram nu poți să faci bani decât prin parteneriate și sponsorizări. Pe scurt, Instagramul nu o să te plătească niciodată pentru...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!