Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Iunie 2023 sunt:
Unde as putea vorbi cu un psiholog gratuit? Sau măcar cu niște oameni ce au răbdare sa purtam o conversație și sa ma ajute cu niște sfaturi? Am probleme destul de urate și nu am cu cine sa...? (mai mult)
Pentru ca zilele astea ma gandeam la schimbari pe care sa le aduc in viata mea, zic totusi sa va pun si voua o intrebare :), o intrebare " Ce ati face daca " ... daca ati reusi cumva sa va intoarceti...? (mai mult)
Buna seara! Am o nelămurire. Care este diferența între sirena ambulanței și sirena poliției? Pentru că eu nu pot sa le deosebesc deloc. Pentru mine sună la fel ambele sirene.
Buna. Credeti ca este rau sa purtati bijuterii cu Evil Eye? Mi- am comandat de pe Shein un colier cu Evil Eye, dar am auzit ca daca esti crestin, nu trebuie sa porti asa ceva, ca e cu Illuminati si chestii...? (mai mult)
Salut. Aveți idee daca exista vreo casa de pariuri ce au in oferta meciuri din ligile inferioare din Romania ( Liga a4a...a 5a)? Am auzit unele informații dar n- au știu să- mi spună numele casei....? (mai mult)
Am arhivat o conversație iar aceasta a fost ștearsă, cum este posibil?
E normal, sau greșit că mama, părinții să stea goi in casa? Eu așa am crescut, toată lumea goală...
Ce aveti de gand sa faceţi în vara asta?
Salut!Stie cineva când se vor da competentele digitale?
Bună ziua! Cum vi sa părut la Cheile Dobrogei? Mie mi se pare cam straniu!
Salut comunitate. Am venit in vacanța in București. Și sincer am niște întrebări. Sunt fan Dorian Popa, Zbir, Mădălin Șerban bloggeri de genul și as vrea să îi întâlnesc. Am mers prin...? (mai mult)
Descarc 2cuvinte - în E@:x:x:x
Bună. Din cauza mai multor probleme adunate simt că este o grea perioadă din viața mea peste care nu prea pot trece. Parcă sunt supărată pe toți, nu ma bucur la nimic, sunt foarte nervoasa. Îmi...? (mai mult)
Va salut TPU! Dețin permis de conducere de 6 luni și am condus câteva zile pe mașina unui prieten! Era de câteva ori sa am evenimente mai neplăcute gen am mai încurcat benzile am întrat pe contrasens...? (mai mult)
Va recomand acest podcast, este foarte bun mai ales daca vreti sa invatati cum sa invatatihttps://www.youtube.com/watch?v=Ucn9qamtfL8
Ați putea să- mi spuneți cei care ați trecut prin experienta mortii unei persoane dragi, semnele care au apărut înaintea decesului? Adică simptomele fizice care au apărut, comportamentul, ...? (mai mult)
Cum poti sa retraiesti anii buni si frumosi ai copilariei daca tu esti deja o persoana matura? Ceva idei inedite? :)
Ce insemna pentru voi " o persoana ciudata "? Cum ati descrie cat mai pe larg comportamentul unei asfel de persoane?
Bună băieți! Am o întrebare intimă, voi cât timp purtați boxerii și dacă dormiți în boxeri?
Bună, am și eu o întrebare, de ce persoanele cu traume emoționale comune nu se pot înțelege bine?
A fost cineva recent pe plaja din Mamaia? Cum e nisipul, mai exista denivelarile acelea imense?
Cat costa arul de teren la tara / sat in judetul Salaj?Unde as putea gasi aceasta informatie actualizata pentru anul in vigoare, 2023 ( daca e posibil pe net ) a tuturor satelor din Judetul Salaj...? (mai mult)
Salutare,am și eu o întrebare... trebuie activezi neapărat în cadrul poliției să poți fi membru IPA? Sau poate oricine intra?
Din care uleiuri presate la rece consumați de obicei? Măsline, floarea-soarelui, dovleac, etc?
De ce e viata asa nedreapta uneori?
În ce cred triburile? Mie mii interesant în ce cred cei care trăiesc in triburi
Sunt romii care vând flori pe strada puși acolo de mafioți? Fără mișto, văzusem mai demult un documentar în care era explicat de ce copilul ținut de țigancă nu plânge atâtea ore - copilul...? (mai mult)
Bună fetelor ce pantofi purtati vara aceasta, cu sau fara toc.
Bună ziua! Am o aftă bucală pe partea stângă a obrazului dar problema este că s- a umflat tot obrazul atât cât în interior și în exterior este ceva normal la aftă sau s- a format vreo infecție...? (mai mult)
Am un prieten care urmează sa facă 14 ani si vreau sa îmi dați idei de ce cadou sa ii iau! Pls
Salut! Am o nimfă căreia a început să- i cadă penajul. Cele mai multe de pe aripi, dar şi din coadă (pene mari). Ea era obişnuită să zboare prin casă o dată la 2 zile maxim, eu punând-...? (mai mult)
Viitorul, daca va mai fi, mult sau putin, vreau sa mi- l dedic cunoașterii.Sunt însetat de cunoaștere, de aflat chestii noi, informatii noi din carti, Internet etc.Dar voi? Ce va propuneți pentru...? (mai mult)
Ce planuri de viitor aveti? Eu vreau sa îmi dedic întreaga viata studierii creierului uman pentru a- l îmbunătăți și vindeca mai ales ca sufăr de anxietate, stări depresive si altele etc Mi- ...? (mai mult)
Salut! Voi ce intamplari amuzante/peripetii ati avut? Sa va povestesc ce mi s- a intamplat asta seara si nu stiu daca e neaparat amuzant dar peripetiile astea erau sa ne bage pe amandoi in spital : Eu...? (mai mult)
Buna, ce insemna: " teh devol feed with kid's pain and suffering"?
"In inima mea Este numai iubire Si-o am pastrata pentru tine In gandul meu Doar tu vei fi mereu Stapana sufletului meu."Oare ce spune aceste versuri?
Hei, își mai comandă cineva zilnic mâncarea de pe aplicațiile de delivery (Glovo, Tazz, Bolt Food etc.)? Eu de aproape un an sar peste micul dejun, iar amiaza și cina le comand zilnic de pe ...? (mai mult)
Cine imi zice care e episodul si sezonul de aici de la Schimb de mame? ''Bunaciune'' =)) https://www.youtube.com/watch?v=JJtslkcV8-M
Buna am luat o telecomanda Universala Pilot si nu are cod pentru televizorul Horizon.Ma poate ajuta cineva? va rog.
Care mai are viata vraiste?
Buna. Daca esti in somaj neindemnizat,( adica fara plata,) si te angajezi primesti bani. Si pe ce perioada?
Salut! Am cumpărat o casca handsfree de la jabra. Ideea e ca vreau ca videoclipurile dupa YouTube, TikTok si Facebook sa nu se mai audă in casca! In casca vreau sa se audă doar cand vorbesc la telefon...? (mai mult)
De ce ne place sa stam langa o persoana?
Vă place berea Desperados?
Salutare,dacă schimb display ul la telefon,mai rămân datele? Precum cont de insta,poze, conturi etc
Ce părere aveți de străinii însurați cu românce?
Voi oferiți locul în autobuz bătrânilor? Eu le ofer, nu mă deranjează să stau în picioare. Înainte nu le ofeream locul, dar acum mă gândesc că au muncit la viața lor și merită.
Ce podcast uri recomandați? (în engleză/română)
Hei, voi ce faceți când vă simțiți îndrăgostiți de persoana greșită, care nu vă poate corespunde? Dar e deep, feelingul... Cum treceți peste? Eu simt că mi se sfâșie sufletul în bucăți....? (mai mult)
La multi ani copii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonim întreabă:
Mario1994 întreabă:
8i9i întreabă:
DoarUnBăiatDePeNet întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!