Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Martie 2023 sunt:
Bună Numele meu este Marius, am 24 ani și nu am avut niciodată o iubita. Sufăr de anxietate obsesionala, de la 14 ani iau pastile Recent am hotărât după data de 1 aprilie sa- mi iau viata deoarece...? (mai mult)
Sa vorbim despre bullying. Am citit ca fenomenul a luat amploare si profesorii sunt cam depasiti de situatie. Inteleg de ce se intampla, inteleg ca un bully e intr- o relatie de putere atunci cand se leaga...? (mai mult)
BN ce părere aveți de următoarea scădere de la Nokia G20 -Nokis G11- Nokia G10 Nokia 2.3 -Nokia3310 4G acum ce mai urmează? Nokia 1110? Poate
Am pus o lumânare cu baterii la mormântul cuiva drag. Am lăsat-o aprinsă. Ce se poate întâmpla dacă plouă pe ea?
Stie cineva cum se instaleaza aplicatia Smart IPTV pe TV Samsung?
Ce părere aveți de persoanele care în discuții despre orice subiect știu totul,nu accepta alta varianta,se contrazic până nu mai poate, susțin că numai ei știu ce e bine și adevărat?
Am văzut atât de multe fete între vârstele de 13- 18 ani (vb de cele vazute de mine în școala generală) care se urăsc reciproc, se jignesc și se bârfesc pe la spate, opinia altora nu contează...? (mai mult)
Bună! Eu aș vrea să merg la școala de piloti de avion. Din ce se dă examen pentru a intra?
Eu văd România ca pe o mașină SH care mai merge dar nu știi până când. O repari pe o parte și se strică pe alta. Voi ce părere aveți?
Ce se întâmplă dacă intru pe site-uri neadecvate vârstei mele?
Hei, deci am o intrebare cam ciudata, dar in fine.Sunt student la facultate in alt oras, iar mama mi- a trimis intr- o zi 200 de lei pe card(eu nu mai aveam niciunul). Dupa vreo 2- 3 plati, ma trezesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o relatie in care ea e mai mare decat el cu 4 ani? Vi se pare ciudat? 27 si 23
Se dă următoarea situație. Vă aflați într- un bar sau restaurant cu cel mai bun prieten. Prietenul vostru e genul acela timid, cuminte, non- agresiv. La masa voastră vin 3 tipi puși pe harță...? (mai mult)
Sunt confuz. Mie imi suna alarma la 3. Daca la 3 ora se face 4, imi mai suna ceasul?
Ce materii se fac la Hans Mattis? Pot sa dau bilingv si la engleze sau neaparat la germana
Ce lucruri interesante ati invatat recent?
De unde vine expresia "c...e"?
De ce întotdeauna îmi dau seama că am făcut o prostie numai după ce o fac și nu înainte? Mereu zic ce prost am fost anul trecut, acum îmi dau seama.
Hey din discuție în discuție cu o prietenă m- am gândit. Ce se întâmplă dacă ești minor sau major dar nu lucrezi și moare cineva din familia ta. Iar tu nu ai bani să- l înmormântezi. Mi-...? (mai mult)
Bună ziua! Invitațiile pentru la nuntă le dă nașa sau mireasa?
Bună. Care sunt controalele necesare, pe care trebuie să le efectuez pentru înscrierea la școala de șoferi?
Credeti ca un om poate munci din greu si sa ramana sarac?
Un citat zice așa,, Rușinea este costul intrării ''. Ce înseamnă?
Unde au dispărut Rosalia și Mossoti? Ce s-a întâmplat cu ei?
Buna! Am o întrebare in special barbariilor, dacă iubita ta/soția se simte rău și abia se ridica din pat și va roaga sa o ajutați cum reacționați? Poate pare o întrebate stupida dar eu sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Rusia si Ungaria, dar despre rusi si unguri? Personal imi plac foarte mult locurile si oamenii, am cunoscut destul de multi oameni si m- am inteles perfect, sunt mai pe caracterul...? (mai mult)
Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Tatăl meu o bate frecvent pe mama și pe surioara mea, ne terorizează aproape zi de zi. El este foarte gelos pe mama și are mereu impresia că mama îl înșală...? (mai mult)
Cine știe sau are idee ce simptome sunt observate la persoanele care au depresie?
Ce părere aveți despre Coreea de Sud?
Antisocial te poti numi si daca esti introvertit si nu iesi cu.nimeni?
Buna,Am o întrebare, dacă ies cu un bărbat însurat de 46 de ani și ne cunoaștem de 6 ani, ne placem reciproc, cel putin asa cred…deși noi spunem ca suntem prieteni… am încercat sa îl...? (mai mult)
Buna seara TPU. am o intrebare... O fata de 16 ani a ramas gravida la 15 ani si cel care e tata la copil nu vrea sa ii il recunoasca. Ea se afla in luna 5 a de sarcin si ea a ajuns in Cehu Silvanie intr-...? (mai mult)
Recent am cunoscut un tip pe retelele de socializare, am vorbit cam o luna prin mesaje dupa care am hotarat sa ne vedem, am inceput si o relatie care nu a durat foarte mult, am aflat ca are un copil...? (mai mult)
Bunaaaaaaaaaaaaaa
BN acest este chiar el? https://youtube.com/shorts/TpQKakF3yK8?feature=share
Ce părere aveți despre țara noastră Romania la modul general?
Ce inseamna Piranda?
Voi dormiti? nimeni numai e pe aici
Pot sa dau de carnet auto daca iau pastile contra depresiei si anxietati
HELLOOO LUME! Cine a fost primul vostru crush? Cum a aflat ca il/o placeti? Mamica si taticul ce reactie au avut :DD (da, ma plictisesc de mor)
Cineva cu care să conversez aici ceva serios, matur
Ciao,v-ati pune nasi la fratele vostru deși soția lui nu va suporta, va privește urat și nu ezita sa spună asta?
Ce părere aveți de o femeie care atunci când e sigura pe sine obișnuiește să aibă gesturi oarecum masculine, gen să bage mâinile în buzunarele de la pantaloni atunci când vorbește cu cineva...? (mai mult)
Buna tuturor, daca vreau sa imi fac inplant dentar, perioada de recuperare este intre 2 si 6 luni, dupa se pune bont si coroana, daca e sa intarzi mai mult de 6 luni sa imi pun bontul si coroana e ...? (mai mult)
Buna! Am o nelamurire foarte mare. Sunt eleva in clasa a 10- a si trebuie sa facem practica la unitati economice. La alte clase a rezolvat diriginta pentru toti dar a noastra ne lasă sa ne alegem singuri...? (mai mult)
BN ce a preciz asta in tablu e a fost adevărat nu? https://youtube.com/shorts/-r-esQaKIkY?feature=share
A luat cineva antidepresive cu ceva naturist ca sa simti placere pentru femei?
Cu ce probleme vă confruntați ca tineri/adolescenți în zilele actuale?
De ce oamenii atunci când au momente de siguranță de sine maxima, când se simt 100% siguri pe ei au tonul vocii schimbat fata de cum îl au atunci când sunt anxioși sau timizi?
De ce nu fac vizualizari pe tik tok? Am mai auzit ca poate continutul nu este suficient de interesant. Este foarte interesant. Insa mereu parca e facut un calcul si nu depasesc niciodata mai mult de 5-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DeeDee817 întreabă:
TudorRebecca18 întreabă:
AlexandraMariaStancu întreabă:
Mara1543 întreabă:
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!