Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Aprilie 2021 sunt:
De ce isi doresc oamenii sa aiba copii?
Ce părere aveți de Microsoft Edge?
Ce variante ai cand nu vrei sa fi tinta unor necunoscuti care ei te stiu pe tine, ei stiu ce ai nevoie si vor sa faca glume in treaba ta? Cum ii poti indeparta pe ei ca sa obtii ceea ce ai nevoie, cand...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare. De unde pot să îmi cumpăr accesorii/haine emo/scene din România?
Ce poate face o persoana majora care nu vrea sa mai fie recunoscuta dupa certificatu de nastere care apartine de fapt verisoarei (incurcatura intre bebelusi nascuti in acelasi an si anotimp)?
Exista vreun forum unde se poate discuta mahabharata in mod legal?
Unde gasesc profesori Namboodiri in Romania?
As dori sa stiu daca pot transporta o narghilea in bagajul de mana pentru avion? cel mai bun raspuns primeste funda... Multumesc Anticipat????❤️
Buna ziua/seara as dori sa stiu daca am voie sa imi i au narghileua cu mine in bagajul de mana pentru avion?
De ce își iau atât de mult hate Martorii lui Iehova?
Voi ce faceți când aveți timp liber ca să nu vă plictisiți?:)
Voi ce părere aveți despre fetele în ziua de azi? Gen toate caută "bombardieri", oare ce le atrag? Pur și simplu mă gandesc la mine, sunt diferit de alți băieți și totuși simt că nu sunt ...? (mai mult)
Buna! Avem voie cu perucă la şcoală? întreb şi eu
Buna TPU Am decis sa imi scriu ofurile aici pentru ca am nevoie sa vorbesc cu cineva Deci o sa incep cu inceputul...Eu am o relatie cu un baiat de 2 ani si vreo 2 luni, in aceasta relatie a existat ...? (mai mult)
De ce stati pe TPU?
Bună TPU! Cum fac să îmi dispară x-ul de jos, adică de fiecare dată cand trimit un mesaj îmi apare x-ul acela, ce trebuie să fac să pot trimite din nou mesaje?
Pentru relaxare, lucru cu Office, navigare pe internet, cam ce buget trebuie alocat în ziua de azi pentru laptop?
Bună! Cine s- a uitat astăzi (16.04.2021) la lecții de viața, episodul cu Dorina, și Angajata ei Mioara. Aș vrea să știu dacă stie cineva numele real al Dorinei, îmi place tare mult de femeia...? (mai mult)
E vreun om fericit aici?
Nu vi se par amuzanti sclavii care fac 3 facultati si nu gasesc de lucru si incep sa injure facultatile pentru asta?
E Florin Salam regele României?
Daca ai trimis un e-mail cuiva, poti verifica daca l-a deschis?
La 21 de ani ii normal sa ai momente cand te simti batran? As dori sa aflu daca mai sunt si altii care sunt familiari cu acest sentiment, dar si modul in care actionati pentru a mai ameliora acest lucru....? (mai mult)
Caut de iubita de weekend,care se ofera?una nebuna la care ii place cearta,jocurile, e geloasa
Salut! As vrea sa ma apuc serios de citit pentru ca imi dau seama ca timpul trece iar eu tot incultă răman. Am o lista de carti pe care mi- as dori sa le citesc, insa am o problema: ma plictisesc foarte...? (mai mult)
Salut, as vrea sa repar un Samsung Galaxy A20e acasă, adică să comand display ul cu totul de pe internet, ca doar display- ul e spart si sa il schimb acasă, de ce unelte as avea nevoie? M- am uitat...? (mai mult)
Ce înseamnă disponibil/ă la WhatsApp?
Auzi lume o întrebare care o fost primul găina sau oul
Buna! Puterea economica include puterea comerciala?
Hey, ce pasiuni aveți?
Băieți pe care ați alege-o: Pe cea cu acnee sau pe cea machiată? https://images.app.goo.gl/oHJd1qUVfusjgzEY9
De ce biweekly inseamna de 2 ori pe luna in engleza? nu ar trebui sa insemne de doua ori pe saptamana?
Care mai sunteti la slabit? Inchiderea salilor pe 8 martie ma demotivat mult, o luna nu am putut iesi sa merg pe jos, iar acum bonus au venit ploile, ma gandesc daca voi putea mentine un imc normal toata...? (mai mult)
O intrebare pentru barbatii care NU sunt atrasi de femei supraponderale:Nu sunteti atrasi de ele pentru ca le considerati o provocare?Am citit asta pe TPU ''O fată mai "rubensiană" (rubenesque...? (mai mult)
Buna TPU. Daca termin facultatea de economie pot sa devin contabil sau sa lucrez intr-o banca? Sau cum e? Ca sunt foarte multe profile.Imi puteti explica?
Parul meu e oribil.Nu e chiar creț, e in valuri.Si mereu imi sta înfoiat.Nu îl usc cu feonul pentru ca o sa stea si mai nașpa. IL las asa in prosop până dimineață, prima zi sta destul de crețuliu,...? (mai mult)
Dacă te sună de la o bancă în fiecare zi de fiecare dată de pe un număr nou și nu poți scăpa de ei dându-le block, se pune ca hărțuire?
Ce părere aveți despre Raiffeisen? Vă sună și pe voi zilnic sau m-au targetat niște escroci?
Bună TPU! Atunci când ai o restanță nota respectivă se trece în catalog? Funda!
Cum pot să știu când interlocutorul vrea sfaturi sau doar are nevoie să îl ascult? Până acum câteva zile, atunci când prietenii mei aveau vreo problemă le dădeam imediat sfaturi, chiar dacă...? (mai mult)
Tot la 6 se inchid magazinele astazi in Bucuresti cu rata 5, 47?"În condiţiile în care rata de infectare s- a apropiat de 7 la mie, magazinele se închid în weekend la ora 18.00..." "Rata de...? (mai mult)
Care sunt cele mai de top bomboane de făcut cadou?
Pe calculator mai are rost sa cumperi antivirus din moment ce exista Defender?
Mama mea mi- a spus cateva "amintiri" care mie mi se par ciudate si nu imi aduc aminte sa mi se fi intamplat. Voi ce credeti? Prima a zis ca eram in clasa a 4- a si invocam duhuri rele de pe telefon, ...? (mai mult)
Care ar fi argumentele pro și contra pentru casă, respectiv apartament? Ce te face să alegi una sau cealaltă?Stau la bloc de când mă știu. De câteva luni am un vecin care bate la ciocan începând...? (mai mult)
De ce mi-a fost ștearsă intebarea cu femeia care canta in metrou?
Cum se face ca poza de profil apare doar dupa ce e aprobata, peste 24 de ore, dar nickname-ul nu are nevoie de aprobare si se poate schimba in cateva secunde?
Care credeți că este cel mai important eveniment din viața unei persoane și de ce?
Vor dispărea la un moment dat tabletele? Văd foarte multe articole în care scrie așa și că vânzările sunt în scăderede la an la an. Sunt atât de puțini care își cumpără? Oamenii preferă...? (mai mult)
De ce oamenii nu pot ajuta până la capăt alți oameni sau chiar să se sacrifice? Singurul lor ajutor se termină la replicile "O să răsară soarele și pe strada ta, nu te mai deprima.", "Lasă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ObergefreiterJosephPorta întreabă:
ElKarlos întreabă:
Simplegirlbb întreabă:
unomdeosebit întreabă:
Salut! Există vreun motiv pentru care ai început să te gândești des că rămâi fără aer? Nu știu exact dacă poate fi neapărat vorba de o problemă medicală sau e doar frica ta sau chiar ambele....... (mai mult)
Persoanele de la locul de munca nu sunt atat de importante, pana la urma te duci sa muncesti, nu sa fii pe placul colegilor. Viata are un sens si un scop pentru fiecare dintre noi, altfel nu am mai...... (mai mult)
Este alegerea ta cu cine vrei sa fii. Nu conteaza ce spun altii, important e sa te simti bine iar tipul de persoana cu care te simti bine ar trebui sa fie pe primul loc. E ceva foarte normal sa ai diferite...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!