Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Aprilie 2021 sunt:
Ce variante am cand nu vreau sa pier in situatia jenanta inumana in care ma pune un "magar" (intelegeti de ce-l numesc asa)?
Pot fi raportate radarele pe google maps?
Care sunt cele mai populare aplicații de știri? Sunt google news și Microsoft news printre primele?
E adevărat că psihologii și psihiatrii sunt interesați numai de bani și nu de sănătatea pacientului? Psihiatrul de exemplu te îndoapă cu pastile până ajungi amorțit, somnoros și neproductiv,...? (mai mult)
Și...ce părere aveți de no fap? :))
Ce vrea baiatu care vine pe teritoriu unei fete si acolo incepe sa devina un fel de lider care ii influenteaza pe ceilalti si toti incep sa se comporte de parca fata aia nu exista folosindu- se de ceea...? (mai mult)
Care ar putea fi motivele pentru care un tata refuza sa faca acte de casatorie cu mama copilului si o mai si trateaza urat, vorbind despre alte femei, amenintari, acuzatii, cereri? Si copilului sa ...? (mai mult)
Daca eu locuiesc cu parinti si oamenilor nu le convine ceva la mine, ei au dreptul sa-mi implice parintii sa imi incheie treburile personale pentru ei?
Buna seara TPU! Credeți ca de la anul se va începe școala normal? O sa fiu a 9- a și m- as bucura foarte mult sa înceapă normal, simt nevoie de a comunica cu mai multe persoane face to face și ...? (mai mult)
Cum te vindeci de amintiri neplacute sa nu mai reactionezi emotional la cuvinte normale care se aflau in ce s-a intamplat?
Mahabharata se refera la intreaga galaxie sau doar sistemul solar?
Ce zodiac ia in considerare fiecare stea de la momentul nasterii?
Ce fac unii oameni de arata mereu odihniti si energici?
Poate sa imi spuna si mie cineva ce s-a intamplat cu utilizatoarea Hecate (de ce nu mai e pe TpU)? Fara glume va rog
Credeti ca masinile pe petrol vor fii doar o nostalgie peste 10-20 de ani?
Fetelor de ce apelați la saloanele de înfrumusețare? Nu sunteți deja frumoase? Înseamnă că vă considerați urâte. Florile le iubim exact pentru felul cum sunt ele, nu au nevoie de alte aranjamente...? (mai mult)
Ce credeți despre testarea pe animale? Ca s au gasit și alte variante
De ce se casatoresc oamenii? Daca se iubesc, nu o pot face si fara certificatul acela de casatorie?
De ce credeți că suferința pe unii îi distruge, iar pe alții îi face mai puternici?
Ce înseamnă în opinia voastră a-ți trăi viața cu sens?
Am luat 7, 60 la română la examenul de bacalaureat, dar am făcut doar două subiecte deoarece am pierdut din timp scriind prima data eseul pe ciornă apoi am realizat că nu l am uitat, aș vrea...? (mai mult)
Ce credeți că îi apropie cel mai mult pe oameni? Ce îi leagă cel mai strâns? Dar ce îi distanțează și îi separă?
Este adevarat ca daca unii oameni nu sunt neaparat frumosi din punct de vedere fizic, pot prin atitudine sa- i faca pe ceilalti sa creada ca sunt mai frumosi decat sunt de fapt? Am auzit- o pe o prietena...? (mai mult)
Mai aveti grupuri de discord?
Ce parere aveti despre programul urmator de somn : De la 5 dimineata pana la ora 13. Noaptea fiind plin de energie.
O aplicație se programează diferit pentru fiecare sistem de operare?
Ce părere aveți de browserul Safari în comparație cu Google Chrome?
Buna TPU. Dacă comand de pe amazon acea taxa de transport si de vama e pe produs? Sa zicem ca comand un scaun care costa 50 de dolari si taxa e 25. Daca comanda 5 scaune platesc de 5 ori aceaa taxa ...? (mai mult)
Buna! Am o problema mai rușinoasă asa, imi creste par pe tot corpul, si cand zic pe tot, păi asa e. Am 14 ani, sunt in crestere, dar nu cred ca e normal sa imi creasca atât de mult par. Am chiar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca Sebastian Dobrincu a lasat-o pe Mimi pentru Ioana Ignat?
Salut TPU mi- am luat acum câteva zile o țigară electrica ego aio.Dar din greșeală a căzut pe jos și de la atomizor ai sărit capacul de unde reglezi aerul și un arc.stie cineva cum pot sa le pun...? (mai mult)
Bună. M- am căsătorit și schimbat buletinul. Am doua probleme... 1.pe cardul de sănătate apar cu vechiul nume, mai rămâne valabil pana îmi termin studiile? ( în vara). Sunt asigurata prin faptul...? (mai mult)
Cum să te bucuri și să te mândrești ca băiat când fata cu care ești stă cu tine DOAR fiindcă:arăți bine/ai bani/de frică/este naivă?
Fiți sinceri dacă înainte de pandemie ai fi văzut o persoană cu mască ce ți-ar fi trecut prin minte?
Tarotul e o stiinta?
Deci eram in excursie in Italia si am vazut o soparla. Era mica, doar ca picioarele din fata aveau unghii destul de mari, si mergea pe doua picioare. Imi poate spune cineva daca stie cum se numeste specia...? (mai mult)
Berea la doza sau la sticla - >Cum va place ma mult si de ce?Am incercat diverse marci, dar mi s- a parut ca si cele mai ieftine la doza de aluminiu sunt mai bune la gust decat cele mai scumpe la...? (mai mult)
De ce isi doresc oamenii sa aiba copii?
Ce părere aveți de Microsoft Edge?
Ce variante ai cand nu vrei sa fi tinta unor necunoscuti care ei te stiu pe tine, ei stiu ce ai nevoie si vor sa faca glume in treaba ta? Cum ii poti indeparta pe ei ca sa obtii ceea ce ai nevoie, cand...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare. De unde pot să îmi cumpăr accesorii/haine emo/scene din România?
Ce poate face o persoana majora care nu vrea sa mai fie recunoscuta dupa certificatu de nastere care apartine de fapt verisoarei (incurcatura intre bebelusi nascuti in acelasi an si anotimp)?
Exista vreun forum unde se poate discuta mahabharata in mod legal?
Unde gasesc profesori Namboodiri in Romania?
As dori sa stiu daca pot transporta o narghilea in bagajul de mana pentru avion? cel mai bun raspuns primeste funda... Multumesc Anticipat????❤️
Buna ziua/seara as dori sa stiu daca am voie sa imi i au narghileua cu mine in bagajul de mana pentru avion?
De ce își iau atât de mult hate Martorii lui Iehova?
Voi ce faceți când aveți timp liber ca să nu vă plictisiți?:)
Voi ce părere aveți despre fetele în ziua de azi? Gen toate caută "bombardieri", oare ce le atrag? Pur și simplu mă gandesc la mine, sunt diferit de alți băieți și totuși simt că nu sunt ...? (mai mult)
Buna! Avem voie cu perucă la şcoală? întreb şi eu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MereuRespinsa93 întreabă:
Flavianadx întreabă:
andreea2346 întreabă:
Mădă0611 întreabă:
Salut! Există vreun motiv pentru care ai început să te gândești des că rămâi fără aer? Nu știu exact dacă poate fi neapărat vorba de o problemă medicală sau e doar frica ta sau chiar ambele....... (mai mult)
Persoanele de la locul de munca nu sunt atat de importante, pana la urma te duci sa muncesti, nu sa fii pe placul colegilor. Viata are un sens si un scop pentru fiecare dintre noi, altfel nu am mai...... (mai mult)
Este alegerea ta cu cine vrei sa fii. Nu conteaza ce spun altii, important e sa te simti bine iar tipul de persoana cu care te simti bine ar trebui sa fie pe primul loc. E ceva foarte normal sa ai diferite...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.