| sabin89 a întrebat:

Ce ziceți de meciul de marți dintre Liverpool și Real Madrid? Ce v-a atras în mod deosebit atenția?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Sunt multe de zis de meciul asta, s-au intamplat atat de multe intr-un singur meci, desfasurarea cu totul a fost una ciudata si imprevizibila.
1. Liverpool venea dupa o forma execrabila, e de nerecunoscut sezonul asta,, insa in debutul de meci i-a luat tare pe Real, s-au batut admirabil pe teren, au presat, au fost tehnici, au avut ocazii si au marcat 2 goluri destul de repede, la 2-0 si la cum se desfasura meciul in momentul ala am zis ca Real daca scapa doar cu 4 sa zica bogda proste.
2. Real a revenit in meci, a egalat pana in pauza, ba chiar era sa conduca pana la pauza, insa dupa pauza s-a intamplat ceva ireal, Real a mai marcat de 3 ori, defensiva lui Pool a fost atat de slaba in meciul ala incat se putea termina lejer 8-2 daca Real forta pe final sa mai marcheze, la orice faza erau periculosi, Pool cazuse fizic si psihic, momentul psihologic al meciului a fost la golul de 2-2 cand Alisson a degajat-o direct in Vinicius si a intrat in poarta, nu pot sa inteleg cum la nivelul asta sa faci asemenea greseli de amatori, a avut timp sa o degajeze sa scape de ea, e o regula de baza in fotbal ca portar sa nu te joci cu mingea cand adversarul e in pressing in preajma careului, acelasi lucru l-a facut si Curtois, a fost un meci dubios in care ambii portari au facut cadou 2 goluri dintr-o greseala asemanatoare, repet, la nivelul asta n-ai scuza sa faci asa.
3. Real e o echipa de temut si e facuta pentru a castiga UCL, astia in orice forma i-ai prinde...in competitia asta se transforma si sunt facuti sa bata pe oricine, au un bulan dar sunt si strong pe psihic si isi castiga duelurile prin prisma numelui pe care il au, e cea mai mare echipa a lumii.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Da, ca-ntotdeauna ai o părere avizată. Golurile alea făcute cadou de portari o să rămână de pomină. Primul gol al englezilor a fost spectaculos. Vinicius jr. e percutant tare. De pomină rămâne și evoluția scorului, de la 2-0 la 2-5. Salah e un jucător bun, dar, vorba ta, apărarea e cam slabă la ai lui.
Ce-o fi pățit relian? S-a dat la fund. happy

4 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Nu m-am simțit prea bine dar poate vor intoarce meciul ceea ce pare greu dar nu imposibilhappy

| Visereale a răspuns:

Nu l-am vazut, dar la ce te referi?

| sabin89 explică (pentru Visereale):

Poate reușești să vezi pe Youtube ceva secvențe. Alea ar spune mult mai mult decât aș putea spune eu.