Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Octombrie 2025 sunt:
As vrea sa imi fac site {gratuit} pe wix.com. Dupa ce public site-ul cat timp o sa mi-l tina online?
Salut TPU,incepe un nou an scolar,iar eu vreau sa ma tund(am parul lung, fara breton)si nu stiu ce frizura sa aleg.Ma puteti ajuta? ceva la moda repedee plzzz.
Cum transform 0.003 km patrati in metri si 4508 dm patrati in metri stiti un tranformator online pentru masurile de suprafata dau funda
Stiti cumva ce pot face cu cartile de liceu cls XI, XII? Am destule. La liceu nu am cui sa i le dau, si nu stiu ce sa fac cu ele. Oare la anticariat le primeste? Arata destul de ok.
Deci, salut TPU. ma numesc alex si imi plac forumurile. Si vad niste membri care au semnaturi care o fata dinaceea ca la mess scrie ex : Id meu : alex... vreau si eu sa imi scrie id si connect...? (mai mult)
Pe iubitul meu il cheama catalin, si nu stiu ce porecla sa ii pun ma ajuta cineva?
Sal. Cum puteti defini voi cuvanatul 'vacanta'?
Care maputeti ajuta? Intr- o anumita camera apare un miros urat (locuiesc la curte, la casa) si doar in acea camera apare, ca de mortaciune, aiurea, urat. Chestia pe care nu o inteleg e ca vara ...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri bune (nu de dragoste). Multumesc.
FUNDAAA! Exista vreun program online prin care sa aflu ce gen de melodii ascult? Adica pot sa pun melodia sa sa imi spuna ce gen este? Daca exista, cum se numeste?
Salut ce crema pentru albirea tenului (pentru pistrui) imi recomandati.va rog sa imi spuneti timpul in care isi face efectul. ofer funda!
Fac volei de ceva timp. Dar tot am probleme la atac. Puteti sa imi dati un link, ceva. orice, care sa ma ajute sa`mi perfectionez atacul. Multumesc. Fundita. :*
Imi dati niste idei de nume pentru blog din tumblr? Multumesc! funda;)
in prima zi de liceu vin si părinți cu noi sau mergem singuri tatăl meu vrea sa meargă și el dar i-am zis ca nu are de ce sau are? aștept răspuns
Caut admina, pentru o pagina de facebook. Cine doreste?, sa-mi lase id-ul lor :D Dau fundita si vot
Ce liceu trebuie sa urmez, daca vreau sa merg la facultatea de limbi straine? As dori un raspuns urgent! FUNDA! Multumesc.
stiti ceva slogane compuse de voi pentru niste tricouri? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede am nevoie urgent! Multumesc, dau funa + vot!
Sall! Uite cum sta treba. Am o prietena care are un iubit nou, iar mie imi place de el. Pana acum nu m- am bagat chiar daca imi placea de unul din iubiti ei. Dar de data asta nu mai pot sa nu ma bag. ...? (mai mult)
Ce aplicatie imi trebuie ca sa poata cei de pe pagina de facebook sa viziteze site-ul direct de pe pagina?
Ce episod e ala din bafta charilie in care teddy il prinde pe spencer cu skyler la restaurantul ala si ii zice ca e verisoara lui etc. k vreau sa-l privesc
care e ideea cu gropitele la spate? Sunt din nastere, gen nu pot face nimic pentru a le avea?
As vrea si eu un chat cu adolescenti.
implinesc peste 3 saptamani 18 ani, si nu stiu ce tinuta sa port, daca aveti vre un link cu poza cu otinuta, sa am o idee, v as fi recunoscator,si funda, ok, mersi mult
Salutare, imi spuneti care aroma de chio chips xtreme va place mai mult intre din aia de menta sau din aia de chury mie aia de menta voua?
Hey! Am nevoie de ajutor in privinta unei relatii, acum 2 zile m- am intalnit cu prietena si era suparat dar vorbea cu mine ascundea tristetea din suflet, apoi s- a intalnit cu prietena si a pleacat.Acum...? (mai mult)
cine ma ajuta cu niste statusuri de indiferenta? Dau funda:*
Vedeti pe facebook pozele funny cu fetele alea albe? Cum pot sa le fac?
Cum se numeste desenele animate care sunt pe Dinsney cu niste batausi?
Vreau si eu 2 nuvele foarte scurte. Multumesc!
Ce sa fac ca un baiat sa ma placa? Adica cand ma intreaba "ce faci" eu ce sa ii zic? Da-ti-mi un sfat va rog! VOT
Cum ar trebui sa fie persoana potrivita pentru voi? Este mai important aspectul fizic sau comportamentul?
Cum ar trebui sa consum chips-urile ca sa nu ingrase? de ex. odata la cate zile o punga...am intaltimea 1, 67 si 47 kg, credeti ca ingrasa asa mult? Funda
Am o zi cam proasta deci ar fi bine sa`mi raspundeti decent; )) Vorbeam cu o prietena la telefon si am intrebat`o daca vrea sa doarma la mine. Ea a zis da si eu l`am sunat pe fratele meu sa vad...? (mai mult)
Sall,ii cineva din Arad, judetu Arad? Intrebare din lipsa de ocupatie:).
Urmeaza sa ma duc la liceu, in primul an si nu stiu la ce ora ar trebui sa fiu acolo in prima zi. Trebuie sa sun la secretariatul liceului pentru a sti la cat incepe premierea?
Am ceva alb pe dinti care nu se ia nici cand ma spal pe dinti! Este mai alb decat dintii mei! Ce poate fi si cum pot scapa de el?
Stiti cumva care sunt criteriile dupa care sunt alese fetele la preselectiile de miss boboc? (inaltime, greutate, trasaturi, etc).Dau Funda
Buna tuturor imi puteti spune si mie niste melodii pentru un majorat :D
Buna TPU...Azi nu prea am chef de nimic, recomandati-mi si mie ceva dragut de facut.
Heii! De curand mi- am luat niste botine. si au toc platforma de 10 cm.Eu am aproape 14 ani si as fi vrut sa le iau la scoala. Acum, intrebarea mea este daca. nu sunt potrivite pentru varsta mea, pentru...? (mai mult)
Buna TPU m-am uitat la un film tarata in iad, acum am mici viziuni din film care ma sperie putin, ii cv grav? cel mai bun rasp primeste FUNDA!
Heii TPU! :) Stiti vreun site de editat poze care sa aiba scrisul in gen celui de la " disney channel " sau " disneyland "? adica ca acesta : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=372170696185102&set=a.278296195572553.61023.175838965818277&type=1&theater...? (mai mult)
Imi place de un baiat, care este si colegul meu de banca. Si, as dori sa il impresionez cumva, ca si el sa ma placa cum il plac si eu. El mi- a zis odata ca ma place, dar nu stiu daca mai simte...? (mai mult)
Voi cum va imbracati in prima zi de scoala, eu m-am gandit sa ma imbrac cu niste blugi un tricou alb sh niste sandale,(nu vreau sa ma imbrac pre elegant)ce credeti?
Cu ce program adaug cap de tigru in poze? CA AICI: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404486496273772&s et=a.330220730367016. 75096.329917063730716&type=3&theate r Fara pizap.Un photoshop? Dati- mi...? (mai mult)
De ce se tem cartita si coropisnita de furnici funda si cerere de prietenie
Ajutati.ma va rog! In ultimu timp imi place de un baiat...chestia e ca sunt 4 ani diferenta intre noi si nu stiu cum sa ii spun k il plac pentru ca am facut o mare greseala fata de el si acum mi- am scris...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre clasa a9-a cum este la liceu?;;)
Este adevarat ca cei care trec in clasa a IX a vor face vaccin?:o3 Funda
Imi poate spune si mie cineva cate ore/zile dureaza drumul de pe Pamant pana la Luna? P.S. e doar o intrebare, atata tot;) FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!