Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 August 2025 sunt:
Heii TPU! Vreau sa imi sarbatoresc ziua cand fac 14 ani! Nu prea am idei unde sa mi- o fac. Vreau si alte idei in afara de film cu pizza.Ma gandeam sa mi- o fac la patinoar. Si vreau sa va intreb cam cat...? (mai mult)
Buna seara lume! Pun aceasta intrebare ca am ajuns la disperare..sincer :| am un telefon Cosmote ZTE si un Nokia 300..cum pot sa blochez numerele cu privat sau sa fac ceva in legatura cu asta, pana acum...? (mai mult)
am o problema cu mess`ul, o prietena si-a facut un alt id si m-a adaugat in lista dar nu-mi apare sa-i dau accept.
Am Cunoscut o fata acum 2 luni si m- am indragostit de ea, acolo e o gasca din care sunt prieten doar cu ea si cu inca o fata. Un prieten a avut mana rupta si nu iesea iar acum iese din nou. De o saptamana...? (mai mult)
Heii! Deci, vreau sa imi cumpar un sticker pentru laptop. Am gasit cateva site- uri dar vreau recomandari de la cei care si- au cumparat. Ce site- uri sunt mai bune de unde pot sa imi cumpar un sticker...? (mai mult)
Buna:)Am cumparat recent o vopsea de la syoss, mai exact 3- 82 saten roscat cald.A mai folosit cineva vopseaua asta? Cat ati tinut- o(atat cat scrie in prospect?)Si mentionez ca culoarea mea la par este...? (mai mult)
O intrebare pentru cei din Timisoara.Stiti vreo sala/mai multe de sport(unde se ridica greutati, ii banda de alergat...).Cel mai bun raspuns primeste funda+vot.Sa nu coste totusi asa de mult.Ms
Ce nume (haios)de scena pot sa-mi pun daca ma cheama Malina?
Cea mai buna tactica top eleven? vreau sa stiu tot
Cu ce asortezi o fusta neagra mulata?
Geanta sau Ghiozdan ce.mi recomandati :D? Eu as prefera ghiozdan am 2 de la nike sunt mișto și destul de simple (zic eu ). cu geanta mă descurc mai greu si pe un umar si cărți multe. Voi ce ziceți?...? (mai mult)
TPU am si eu o intrebare cand incep iubiri secrete va rog spuneti-mi dau funda la raspunsul corect
Poate vi se pare o intrebare stupida, dar pe ce se dau autografe? Mai exact, ma duc la concert la care la sfarsit cantaretii vor da autografe.Ce as putea duce ca sa- mi dea autograf? Un poster, o foaie...? (mai mult)
Salut TPU:). Sunt la vârsta pubertății și deja am început să mănânc cu mult peste limita normalului.Ce să fac?
Cum imi fac prieteni pe TPU? vreau raspuns urgent
Buna TPU. Cum intru in setarile limbii tastelor. Dau fundita :X
Am un caie ciobanesc mioritic in 20 septembrie implineste 3 luni. De la ce varsta ar trebui sa il duc la dresaj? si cam cat ar costa pe luna?
Hey baieti :* am o intrebare pentru voi :). Voi ce preferati o fata cu corp misto si fata urata sau o fata grasunika si o fata frumoasa? :*
Hey!:)E cineva da la liceul Traian Vuia din oradea...:)sa imi zica si mie cum e....add raluskumpa@yahoo.com
Caut un site pentru a citi online carti ma intereseaza in special cartile psihologice.Ms
Intrebare pentru boboci:doriti sa participati la concursul de miss/mister al liceului vostru pentru popularitate, sau pentru a va face prieteni si distra?
Ma poate ajuta cineva cu pseudonime de la numele Alexandra?
Am un IPhone 4s si am internet pe el. Pe ce sute-uri sau ce trebuie sa fac ca sa pot descarca si eu muzica pe gratis? Funda :)
Hey lume! Am o problema uriasa cu PSP- ul meu :( Recent l- am modat si am pe el firmware 5.03 si la orice joc imi spune : Corrupted Data, mentionez ca am PSP 3004, am citit undeva ca trebuie sa am firmware...? (mai mult)
Stiti cumva daca au inceput iubiri secrete ca nu am fost atenta azi la tv si nu stiu sigur daca au inceput.
Buna TPU:*, imi puteti zice care e ceea mai buna pagina de facebook, care sa aiba statusuri frumoase.
Buna imi spune si mie cineva daca pe facebook se poate vedea cine ti-a vizitat ultima data profilul daca da cum? dau fundita :*
Mai demult am scris cu cineva o poezie (are vreo 10 pagini) si, pentru ca acea persoana va pleca din oras as vrea sa ii daruiesc acea poezie scrisa la calculator. Vreau sa ii fac o coperta draguta...? (mai mult)
Buna TPU dati mi va rog un link pentru un site unde pot face video ca nu gasesc nici unde Ms de raspuns
Buna TPU. Cand intru pe yahoo si vreau sa ma loghez scriu ID-ul, parola iar dupa cateva secunde imi iese din el. (l-am sters si la instalat de doua ori tot nu merge )
Intrebare adresata fetelor de 14- 15 ani Care sunt cartile voastre favorite? Dar sa fie 'pentru varsta voastra'. Ca as vrea sa citesc o carte, un roman care sa imi atraga cat mai mult atentia, dar...? (mai mult)
Pentru baieti: Ce fel de fete va plac?
Hi TPU! Stiti cumva cand se afiseaza repartizarile finale in licee? (exact profilul la care ai intrat).
Daca o prietena nu se bucura pentru tine atunci cand ti se intampla ceva ce pe tine te face fericita inseamna ca nu tie prietena? Adica eu speram sa se bucure....
Hei..imi palce de un baiat...doar ca nu am cunaoste...si nici eu pa el..cum sa fac sa ne cunastem..si sa ma palca cel mai bun raspuns! FUNADA:X:X:
ma simt singur... ce as putea sa fac? mi-as dori sa am o prietena, sfaturi va rog
Hey voi credti in ghicitul in carti? ati putea sa-mi dati cateva sit-uri despre asta unde ma invata sa ghicesc in carti? funda**
Imi place de un baiat,dar eu cred ca acel baiat place pe alta fata. imi place mult de el. cum pot sa imi dau seama, daca ma place? Sau cum pot sa-l fac sa ma placa?
Cine este/a fost la liceul sportiv? Daca se poate sa imi de-a id-ul de mess ca am multe intrebari de pus.
Hey!:)deci eu mai am 3 zile de stat la tara si ma plictisesc de moooor:)))))cine vrea sa pierda vreme cu mine add raluskumpa@yahoo.com:))))))
Stiti cumva daca a aparut sau cand apare revista La-La Love Nr.1? Vreau raspunsul cat mai urgent daca se poate! Dau funda! Va multumesc!
Buna TPU. iarasi am o intrebare pentru fete:P Stiti cum baietii cand zic "Ce frumoasa e aia." majoritatea se uita prima data la fund si la sani. eu vreau sa va intreb la ce se uita fetele? Funda daca meritati....? (mai mult)
Aproape 14 ani, 1.64, 44 kg. E OK?!
TPU! Cum pot pune semnu fb' pe o poza, ce program imi trebuie? Link daca se poate. Multumesc anticipat +Funda.
Ce biologie se face in clasa a IX a?
Hei! Am o nelamurire. Sasha e numa de caine sau de catea?
Buna, stiti vreun site, forum, blog, ceva despre biologie, medicina, prim ajutor, ceva dedicat viitorilor doctorilor.dar despre liceu, vita de liceu? dau Funda sau vot.ROG SERIOZITATe si raspunsuri ...? (mai mult)
Buna as dori si eu niste statusuri. Funda pentru cine scrie mai multe si fara link! Statusurile sa fie despre dezamagire, invidie.triste..Sper sa fie statusuri mai noi.
Cum sa nu imi pierd increderea in mine?! Si atunci cand ma cert cu cineva sau sa ma bat cu cineva sa nu imi pierd increderea? Cum sa am tupeu sa ma bat si sa ma iau cu altu in gura plsss Cine imi spune...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un nou cont pe faceboo dar ce nume sa imi pun nu vreau numele intreg pe mine ma cheama stefan puteti sa imi dati idei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
EuGiulia întreabă:
EuSiNimeniAltcineva123 întreabă:
acelceva întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.