Cand ai timp si cand ea nu este ocupata, te duci cu carte la ea si ii spui ce lucruri interesante ai citit in ea si ii arati, astfel o sa isi dea seama ca ai aflat . Nu are de ce sa iti fie rusine, sunt lucruri firesti.
In mod normal la ce varsta se afla chestiile astea? Sau e bine la 10 ani?
10 ani mi se pare o varsta potrivita pentru a afla chestiile astea .
Hei hei.cum adica iti este rusine? este mama ta.ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta.si daca sti lucrurile astea ce daca? si mama ta stia de astea cand era mai micuta. poti pur si simplu sa ii arati ce ti-a dat bunica ta si gata.
Spune-i asa:
" wai mama..., eu stiu chestiile astea. Nu ca m-am documentat eu , pentru ca NU am facut asta, dar am auzit de la alti oameni in general ".
Urmareste un moment asa.Mai prielnic, mai linistit si ia-o mai langa tine si spune-i ca vrei sa vorbiti mai serios.Pur si simplu gasesti momentul potrivit.Nu trebuie sa iti fie rusine.Vei ajunge la 20 de ani si iti va fi rusine sa faci sex? Asa eram si eu cand aveam 10 ani...mai timida, insa cu mama nu eram asa.Pana la urma e mama ta, nu? Poti vorbi orice cu ea! Succes!
Uite spune-i mamei tale ca bunica ta ce tia luat si ii spui ca ce scrie in ea bafta:*
Pai,du-te la ea si o iei cu usurelul, o intrebi despre chestii NORMALE ex:"Ce ai facut astazi la munca?" Si apoi,ii spui ca ai citit cartea de la bunica ta,si ai ajuns la o parte in care totul ti se pare aiurea,dar ca tu sti deja asta.Dar totusi, de ce vrei sa-i spui asta mamei tale? R:Mai bine ti totul in tine si tine cartea aceia departe de mama ta, daca nu vrei sa-ti dea diferite explicatii erotice si rusinoase! Sper sa-ti fi fost de folos!
anonim_4396 întreabă:
ştrumf_8528 întreabă:
Sava_Alex_1999 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: