Dupa cum vad, amandoi sunteti la feld e imaturi si relatia nu pare sa fie serioasa, doar de joaca, amicitie si bataie.
Cat priveste baiatul caruia i-ai dat papucii, da-i pace acum, ca nu se mai intoarce la tine de placere si drag, odata ce l-ai injosit si ai rupt relatia cu el.
Dar daca se intoarce, proabil o va face doar sa se razbune.
Pai... probabil crede ca daca te-ai despartit de el, ai putea sa o faci din nou, si el este doar amabil
Pana la urma, tu chiar crezi ca nu ai face asta, astfel incat sa nu aiba dreptate?
Sau... poate ca nu.
Pai ai putea incerca sa vorbesti in continuare cu el, din vorba in vorba sigur o sa se ajunga la acel punct. Nu trebuie sa grabesti lucrurile. Cand o sa vina momentul, sigur... o sa vina, asa ca nu iti face griji.
Multumesc mult, m-am gandit si eu ca daca e sa fie al meu, va fi:")) insa tot eram confuza de comportamentul lui, si na deja mi-am facut o decizie ca il vreau:")
Uneori ne dam seama ca pretuim anumite "lucruri"... tocmai atunci cand nu le mai avem, din pacate.
Dar suntem oameni pana la urma.
Cum am spus, cel mai bine ar fi sa vorbesti in continuare cu el, prieteneste, asa puteti sa aflati cel mai bine lucruri unul despre celalalt, si daca o sa fie sa fiti impreuna... o sa fiti.
Cine stie, poate o sa gasesti ca tie nu imi mai place de el
Bafta sa ai, iti tin pumnii! ^_^
Ai putea sa ii explici situatia si ce simtit tu. Poate il chemi undeva si vorbiti amandoi, asta daca crezi ca si el te place inca.