anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, am o problema.
Deci cam acum o luna, m-am combinat cu un tip pe motiv ca imi placea de el, dar intre timp, s-a intors fostul meu la mine si am fost confuza si am crezut ca inca il plac. Bineinteles ca m-am desp. de tip, deoarece nu voiam sa-l ranesc insa am realizat ca nu-mi place de fostul meu iubit si de fapt m-am indragostit de acest tip.
Ei bine, am decis sa ramanem prieteni, el stiind ca inca il plac, totusi nu mi-a zis concret ce simte pentru mine.
Se comporta destul de dragut cu mine in sensul ca e mai flirty, ma atinge de cate ori are ocazia si ne mai batem in joaca. Bataia o face cu mai multe tipe insa cu mine o face destul de des din cate am observat si cam aproape mereu incearca sa fie cat mai aproape de mine.
Il plac foarte mult si nu stiu cum sa fac sa o luam de la capat, sa aflu ce simte pentru mine, el fiind putin mai gagicar de fel.
Cum l-as putea face sa se intoarca?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Joaca de copii.

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum vad, amandoi sunteti la feld e imaturi si relatia nu pare sa fie serioasa, doar de joaca, amicitie si bataie.

Cat priveste baiatul caruia i-ai dat papucii, da-i pace acum, ca nu se mai intoarce la tine de placere si drag, odata ce l-ai injosit si ai rupt relatia cu el.
Dar daca se intoarce, proabil o va face doar sa se razbune.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... probabil crede ca daca te-ai despartit de el, ai putea sa o faci din nou, si el este doar amabil big grin
Pana la urma, tu chiar crezi ca nu ai face asta, astfel incat sa nu aiba dreptate? thinking

Sau... poate ca nu.
Pai ai putea incerca sa vorbesti in continuare cu el, din vorba in vorba sigur o sa se ajunga la acel punct. Nu trebuie sa grabesti lucrurile. Cand o sa vina momentul, sigur... o sa vina, asa ca nu iti face griji.

| Sorina637 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Multumesc mult, m-am gandit si eu ca daca e sa fie al meu, va fi:")) insa tot eram confuza de comportamentul lui, si na deja mi-am facut o decizie ca il vreau:")

| DoarBogdan a răspuns (pentru Sorina637):

Uneori ne dam seama ca pretuim anumite "lucruri"... tocmai atunci cand nu le mai avem, din pacate.
Dar suntem oameni pana la urma.

Cum am spus, cel mai bine ar fi sa vorbesti in continuare cu el, prieteneste, asa puteti sa aflati cel mai bine lucruri unul despre celalalt, si daca o sa fie sa fiti impreuna... o sa fiti.
Cine stie, poate o sa gasesti ca tie nu imi mai place de el big grin

Bafta sa ai, iti tin pumnii! ^_^

| Crescent a răspuns:

Ai putea sa ii explici situatia si ce simtit tu. Poate il chemi undeva si vorbiti amandoi, asta daca crezi ca si el te place inca.

| Sorina637 a răspuns (pentru Crescent):

Am facut asta cam acum 2 sapt si atunci mi-a si spus sa ramanem prieteni, insa se comporta cu mine deloc cum ar face unul:")