| CurcubeuAlbNegru a întrebat:

Credeti ca exista persoane lipsite total de sentimente fata de oricine ( nu neaparat sentimente pentru o persoana de sex opus, pot fi si fata de prieteni, familie etc. ) adica persoane care urasc pe oricine cum ar veni?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Eu sunt genul asta, imi puteti spune hater nu imi pasa, persoanele de genu nu au fost asa de la inceput de obicei dintr-un anumit lucru sau intamplare din viata lor sunt asa.
Si eu am avut probleme cu familia si inca am, comflicte cu prietenii care veneau la mine doar cand imi era bine sau aveau ei nevoie de ajutor si cand imi era rau se fereau de mine si nu voiau sa auda de mine(am rupt legaturile cu el), probleme cu prietena care a venit sa se desparta de mine cu noul prieten de mana, de atunci nu mai vreau sa aud de relatii, probleme si legate de religie l-am injurat pe Dumnezeu si am tipat la el, am vrut sa trec de partea intunecata dar intr-un final am renuntat.
Dupa toate astea nu mai simt nimic pentru nimeni, a fost o perioada care s-a sfarsit de curand in care ma purtam bine cu toata lumea in ciuda raului care mi s-a facut, am renuntat la asta, nimanui nu-i pasa de mine asa ca nu am motive sa-mi pese de alti, nu mi-e mila de nimeni pentru ca nimanui nu i-ar fi mila de mine, nu mai incerc sa ajut lumea pentru ca ei nu ar face asta pentru mine, lucruri din acestea te fac sa-ti fie sila de toti si toate, nu mai am nici un sentiment pentru nimeni, dupa atata rau, dupa atatea atacuri de la persoanele care nu te asteptai iti pierzi increderea, am ramas la concluzia ca ma pot baza doar pe mine.
Poate spui acum "tipul asta e cu capu?", dar e in regula nu ma deranjeaza sunt obisnuit sa fiu respins, mai nou eu nu las pe nimeni sa se apropie de mine.
Daca vei intalni astfel de persoane nu le judeca daca nu stii ce s-a petrecut in viata lor e doar un sfat.

| CurcubeuAlbNegru explică (pentru MarianWLF):

Nu, nu cred ca esti dus cu capul. Sincer, m-am regasit in comentariul tau, multe din situatiile prezentate de tine le-am trait si eu ( cu Dumnezeu, cu familia, cu prietenii ). Sunt de acord cu tine, in ziua de azi nu merita sa ajuti pe nimeni pentru ca lumea stie doar sa profite. Cu cat faci mai mult bine, cu atat primesti mai mult rau. Am decis sa ma izolez de lume ( ca oricum nici inainte nu aveam o viata sociala asa grozava ). Am renuntat la persoanele care asteptau doar servicii de la mine. A fost greu, dar asta e. Decat cu persoane care te ranesc, mai bine singur. Pentru ca oricum numai persoane care stiu sa raneasca exista in ziua de azi. Eu totusi inca mai sper ca voi gasi intr-o buna zi macar o persoana care sa-mi fie alaturi si sa ma trateze cu respect, nu sa-si bata joc de mine. Insa n-o mai caut, astept sa iasa el / ea in cale si sunt atenta in cine am incredere ca lumea e foarte inselatoare. Asta-i societatea in care traim... ne place sau nu, e adevarat!

| MarianWLF a răspuns (pentru CurcubeuAlbNegru):

Asa este, nu stiu cum de a devenit toata lumea rea dar da-o dracu nu mai conteaza, iti spun eu e o sansa la 1000 sa-ti iasa persoana potrivita in cale, multi spun "Asteapta timpul potrivit" stii ceva? Niciodata nu va timpul potrivit!
Eu ma simt mult mai bine singur, este mai comfortabil decat sa am lingai in jurul meu.
Daca te-ai regasit in comentariul meu inseamna ca intelegi, singura persoana care te intelege perfrect prin ce treci este una care la randul ei a trecut si ea prin asta.

| Liviu a răspuns (pentru MarianWLF):

Mda,nu pot spune ca stiu prin ce treci,insa stiu cum e sa fi lovit din toate partile, eu unul sunt ateu,cu familia ma inteleg cat de cat ok,asta cand nu are tata chef de cearta laughing(rar se intampla sa nu aibe chef) Ce nu te omoara, te face mai puternic, mergi inainte, sanatate sa fie, asta e pe primul loc.

| MarianWLF a răspuns (pentru Liviu):

Asa este, daca ai sanatate poti lupta cu toata lumea daca nu ai cam greu, dar na. totul tine de psihic, adapteaza-te situatiei, gandeste o solutie la probleme, pune-o in aplicare, scurt.
Cu tata stiu povestea, si eu stau cu mama si tatal vitreg care e un betiv si ma cert cu el des, dar nu las asta sa ma demoralizeze ma folosesc de certurile cu el, privesc situatia in care e, privesc cat te poate schimba alcoolul si asta ma face sa ma feresc de bautura sa nu ajung si eu ca el si sa nu imi fac o familie care sa o terorizez din cauza ca vin baut, mi-e sila si de bautura oricum, nu beau, nu fumez, am iesit din anturajele proaste (adica am iesit cam din toate anturajele si prieteniile), si fac sport. Fac totul in felul meu si stiu ca imi va fi bine.

8 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Desigur ca sunt si asemenea oameni. Obtuzitatea ii face asa probabil.

| Dariusuu a răspuns:

Să ști că există.

De fapt am motive să cred.

| SweetAl3x a răspuns:

Exista si majoritatea sunt mereu singuri sau permanent nervosi. Tu esti asa sau ai doar o perioada mai proasta?

| CurcubeuAlbNegru explică (pentru SweetAl3x):

Nu, nu e vorba de mine. Doar intrebam. big grin