| BossMan a întrebat:

Cum sa ma abtin de la mancat ca nu pot aamm incerccat tot ce mi-ati zis si nimic. nu mai stiu. nu pot avea nici o prietena di cauza nenororcitei astia de burta ordinara. o urasc si nu o mai suport, mai bine, nu mas mai fi nascut decat sa stau cu burta asta. voi ati avea curaj sa va puneti în locul meu? asa ca nu ziceti faze deg enul ca esti gras ca nu vrei sa slabesti, ia puneti-va voi in pielea mea, credeti ca eu vreau sa fiu asa? din cauza burtii nu pot avea o prietena, nu pot juca fotbal, pentru ca nu pot alerga, parca as fi un porc. nu radeti, dar asa e situatia si, inainte sa raspundeti, puneti-va in pielea mea. ganditi-va ce ati fi facut voi, daca ati fi fost la varsta mea, kilele mele.

Răspuns Câştigător
| blondu_9020 a răspuns:

Uite aici, iti recomand asta http://www.youtube.com/watch?v=Zv7C1DHR0nY dar daca ai burta incearca sa si alergi putin,daca faci de cel putin odata pe zi aceste exercitii iti garantez ca intr-o luna o sa ai niste patratele abdominale supeer, la inceput e mai greu dar o sa te obisnuiesti(eu le-am incercat si crede-ma ca am ramas uimit, am niste patratele superbe)bafta:)

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

"Burtă ordinară"- you made my day rolling on the floor!

| VincentVlnt a răspuns:

1 : poti sa faci ce ti-a zis youlie, SAU... uite teoria mea rolling on the floor
2 : mananca ceva gen : lamaile sau spala-te pe dinti de fiecare data cand iti vine sa mananci big grin asta iti taie pofta de mancare happy
3 : alta metoda la care mine asta e, este urm : ma scol dimineata ma spal pe dinti etc, dupa 1-2 ore mananc ceva ( paine cu pateu si ceai sau ceva ) pe urma ies afara happy De la ora 3 la 10 seara happy si cand vin mai mananc ceva xD, asta e un fel de metoda de a nu manca deoarece esti AFARA si nu te mai gandesti la mancare si toate cele happy
4 : alearga si TRANSPIRA cat mai des xD
5 : Sper ca ti-am fost de ajutor, ai grija pe viitor ( eu mananc 2 mese p zi )
Ps : si eu cand am fost mic eram gras happy aceste lucruri de mai sus care ti le-am spus m'au ajutat foarte mult happy
deci nu uita, iesi afara cat mai des si nu te mai gandii la mancare ( mananca lamai si spala-te pe dinti cat mai des sa iti taie pofta de mancare, sau mananca un fruct ceva )
MULT NOROC big grin

Răspuns utilizator avertizat
| lore01 a răspuns:

Nu trebuie sa te abtii! mqnqncq de cqte ori tie pofta dar mananca putin si inainte de a manca bea un pahar mare de apa plata!happy si mai fa si niste miscare! bafta