Uite aici, iti recomand asta http://www.youtube.com/watch?v=Zv7C1DHR0nY dar daca ai burta incearca sa si alergi putin,daca faci de cel putin odata pe zi aceste exercitii iti garantez ca intr-o luna o sa ai niste patratele abdominale supeer, la inceput e mai greu dar o sa te obisnuiesti(eu le-am incercat si crede-ma ca am ramas uimit, am niste patratele superbe)bafta:)
1 : poti sa faci ce ti-a zis youlie, SAU... uite teoria mea
2 : mananca ceva gen : lamaile sau spala-te pe dinti de fiecare data cand iti vine sa mananci asta iti taie pofta de mancare
3 : alta metoda la care mine asta e, este urm : ma scol dimineata ma spal pe dinti etc, dupa 1-2 ore mananc ceva ( paine cu pateu si ceai sau ceva ) pe urma ies afara De la ora 3 la 10 seara
si cand vin mai mananc ceva xD, asta e un fel de metoda de a nu manca deoarece esti AFARA si nu te mai gandesti la mancare si toate cele
4 : alearga si TRANSPIRA cat mai des xD
5 : Sper ca ti-am fost de ajutor, ai grija pe viitor ( eu mananc 2 mese p zi )
Ps : si eu cand am fost mic eram gras aceste lucruri de mai sus care ti le-am spus m'au ajutat foarte mult
deci nu uita, iesi afara cat mai des si nu te mai gandii la mancare ( mananca lamai si spala-te pe dinti cat mai des sa iti taie pofta de mancare, sau mananca un fruct ceva )
MULT NOROC
Nu trebuie sa te abtii! mqnqncq de cqte ori tie pofta dar mananca putin si inainte de a manca bea un pahar mare de apa plata! si mai fa si niste miscare! bafta