| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Deci... Totul a inceput acum mai mult timp cand o colega mi-a facut cunostinta cu un baiat dintr-o clasa vecina cu a mea. Atunci credeam ca pur si simplu, asa a fost sa fie, ca ea a facut un gest spontan. Acum nu prea mai sunt sigura ca asa a fost intr-adevar! In fine, tot acel timp l-am cam ignorat pe tipul respectiv, ma faceam ca ploua. Intr-o zi, intamplator(sau nu!) am dansat cu el la un majorat. Dar l-am ignorat, adica m-am distrat, am petrecut, a fost ok si atat.
Ulterior m-a contactat pe facebook si bineinteles ca am vazut mai tarziu si nu i-am raspuns. Cred ca n-a fost tocmai corect ceea ce am facut. In plus, m-ar ajuta tare mult daca as sti de ce a facut el toate astea. Asa as sti cum sa ma comport. Ma gandesc ca atunci cand il voi mai vedea pe facebook sa il contactez eu. Poate nu e prea tarziu! Voi ce credeti? Vreau cateva sfaturi de la voi! kiss Multumesc anticipat! big hug

2 răspunsuri:
| Xgirl a răspuns:

Nustiuce sa spun...ar trebuisa iispuioarecum dc ll-ai ignorat pentru. ca daca lasi lucrurile asa o sa-si faca o parere gresita despre tine

| angela_9785 a răspuns:

Eu cred ca baiatul acesta a vrut sa-ti fie prieten, incearca sa vorbesti cu el.