Pfff...am aceeasi problema
Nici eu nu pot arata ce simt si de multe ori e un dezavantaj pentru ca partenerul crede ca sentimentul nu e reciproc asa ca, cu timpul se raceste relatia, mai ales cand ai sh problema in familie sau scoala etc...
Eu de fiecare data am ales sa renunt Poate nu a fost bine dar asa numai suferea nimeni
Oricum acum nu stiu ce sa zic de tine. Daca tii la el.ar fi trebuit sa te simti bine alaturi de el si sa iti doresti din ce in ce mai mult sa petreci mai mult timp cu el
Ceea ce simti tu.nu cred ca este iubire. probabil este senzatie de atasare.probabil doar il placi
Daca nu tii la el, nu are rost sa te mai complici atat te ranesti si pe tine, te minti singura si pe el il minti
iar cand va afla asta acum, ii va fi poate mai usor sa treaca peste decat dupa ce mai stai ceva timp sa se ataseze si`mai mult de tine.
haidee succes:*
Fundaa?
Din cauza faptului ca nu arat ce simt el crede ca nu il plac, si chiar nu e asa.Chiar m-a intrebat daca vreau sa mai stau cu el si i-am zis ca da.Numai ca nu prea stie ce sa mai creada din cauza asta si eu vreau doar sa-i dovedesc ce simt.
Poi daca il placi cu adevarat Ar trebui sa fie simpluu` Spune`i s ava intalniti petreceti mai mult timp impreuna...si zii ca il iubesti da` nu asa pe mess face to face cand te simti tu pregatita emotional:* si sa fii sigura ca nu-l mintii si asa el o sa vada o schimbare la tine.care cred ca va aduce doar avantaje:X Succes in continuaree si mersii mult pentru fundita esh o scumpaa:*
Doar tu mergi la scoala, chiuleste si iesi cu acel individ de care iti place si bunicata nu o sa stie nimic. Ai grija sa nu vada absentele ca te jupoaie daca te prinde.