Heiii
e adevarat e foarte frumos si eu sunt fana dar totusi trebuie sa te gandesti ca e foarte departe si nu vei putea ajunge sa il cunosti.gandestete ca ii un mos de 51 de ani si atunci chiar ca o sa il uiti, dar nici eu nu cred asta deci nu stiu...eu ma gandesc sa ma fac orfana ca o zis ca vine in Romania pentru orfaniglm...
Asculta alt gen de muzica, vei descoperi ca melodiile lui sunt de 2 lei. E un nimeni, un ratat care habar nu are de muzica.
Bafta
Wow. Asa o patisem si eu dar nu cu Jb cu Nick Jonas dar cand eram mai micutsaaa. Dupa m-am "maturizat" si ma gandeam ca el e departe si eu sunt aici ce sanse am avea noi sa ne intalnim?
App am citit pe un blog (de fapt pe mai multe) cum ca Justin Bieber ar vrea sa vina in Romania, pentru a se intalni cu orfanii de la noi din tara. Si tin sa te anunt sa te gandesti ca el are prietena, acum e cu Selena Gomez acum exista si dovezile clare, nu cum erau alea ca petrec tot mai mult timp impreuna / ca au iesit la o clatita... Acum exista pozele cand Selena l-a luat imbrate pe Jb. si Jb la randul lui o saruta. Deci Fii Realistaa! sper sati treaca cat de curand ^_^
. Gandeste-te ca nu are cum sa-ti placa de cineva pe care nu il cunosti."Vai, am citit atatea articole si reviste despre JB, este o persoana extraordinara, ne-am potrivi perfect."Aberatii! Daca nu vezi o persoana fata in fata sau daca macar nu vorbesti ea, nu poti spune ca o cunosti=>nu poate sa-ti placa de ea. Voi doua sunteti indragostite doar de un produs. Exista atatia baieti care probabil va asteapta, incat nu merita sa fiti indragostite de un ambalaj.
Si mie imi place JB. Imi place cel mai mult muzica lui si il consider dragut, dar nu sunt indragostita de el. Sunt sigura ca intr-o zi vei intalni un baiat special, de care vei fi indragostita cu adevarat. La fel si prietena ta. Pentru Justin aveti doar o mica pasiune... la fel ca toate fanele lui ...
LoL!
maturizati-va! va place de Bieber ' lol, si eu am fost o fana, mai obsedata de cat toate l-am cautat pe twitter am facut imposibilu sa vb cu el pe twitter!
si intr-o zi, i-am trimis un mesaj pe twitter! ' timp de vreo 3 luni tot vorbeam ne intelegeam minunat ehh sti tu chesti alea alea!
Dar, pana la urma, am realizatc a prietenia noastra era ceva mai periculoasa pentru aman2
oricum sa las povestea mea ca n-are rost acum!
TReaba e ca nu-s fan
incearca sa asculti alta muzica mai buna o_O
Eu zic ca ar trebui sa il uitati... daca nu merge, ganditi-va ca e mort sau eu stiu ca e gay(cred ca e adevarat)
YasmineLovesYou15 ...esti sigura ca cu el ai vorbit? cite sint ca tine.probabil ca ar trebui sa stea numai la calulator sa vorbeasca cu "fenele "
Ciornei_Danyel_1999 întreabă: