| Capsunicax3 a întrebat:

Okeee ` Saa inceep. xD
Aicii vor fii vreo 3 ` intrebari.; d
1. Cum pot sa-mi organizez programul zilnic? Adicaa vreau cevaa mai ciudatel! Daar sa am timp de toate ( invataat, teme. timp liber ) etc. Multsu!
2. Cum pot scapa de cosuri fara cremee si produse din magazine? Thx laughing
3. Cum pot sa-mi asortez hainele? Dati-mi idei! Multumesc! Aceasta intrebaree e ceaa mai ceaa! laughing
siii acumaa scuze de categorie dar e cea mai vizitata ` :*
@Deea

Răspuns Câştigător
| DarkShadow26 a răspuns:

Heeeello!
1. Organizarea este foooarte importantă mai ales pe timpul şcolii! Pot fi de folos acele hârtiuţe cu lipici pe spate care le poţi lipi pe dulap, pe birou... Oriunde! Când le vei vedea îţi vei aduce aminte de ce trebuie sa faci ca să ai timp de toate;)
2. Taie o felie dintr-un cartof crud alb şi lipeşte-o de zonele cele mai afectate. Dacă este lăsat să acţioneze timp de 5-10 minute, cartoful reduce şi inflamaţia provocată de coşuri.

Masca de fulgi de ovăz este una dintre cele mai folosite tratamente naturale pentru coşuri. Măcină bine un pumn de fulgi de ovăz şi amestecă-l cu puţină apă. Lasă mască să acţioneze 15 minute, timp în care stai întinsă pe spate.

Un gălbenuş de ou, bătut bine înainte să fie aplicat pe faţă cu o pensulă cosmetică, este un tratament eficace împotriva coşurilor. Lasă-l să se usuce şi spălă-ţi faţa după 10 minute cu apă călduţă. Repetat zilnic timp de o săptămână, acest tratament poate avea efecte excelente.

Amestecă un sfert de măr ras cu o linguriţă cu vârf de miere pentru a obţine o mască naturală şi eficientă cu efect antiacneic. Dacă mierea este foarte groasă, poţi adăugă şi puţină apă la mască ce se ţine pe faţa timp de 20 de minute.

Amestecat cu apă, bicarbonatul de sodiu devine o pastă ce te poate ajuta să scapi în mod natural de coşuri. Poţi opta pentru o mască facială completă, care se spălă cu apă călduţă după ce s-a uscat, sau poţi aplica amestecul doar pe coşurile cele mai mari.

Infuzia de mentă are un efect dovedit împotriva coşurilor şi îţi împrospătează pielea, reducând inflamaţia şi petele roşii. Dacă ai pielea foarte sensibilă, testează mai întâi reacţia la ceaiul concentrat de mentă pe o zona redusă.

Un amestec de oţet cu sare de masă fină şi cu apă poate fi o altă soluţie naturală accesibilă acasă oricând. În funcţie de sensibilitatea pielii tale, poţi dilua oţetul mai mult. Nu păstra amestecul pe faţă mai mult de 5 minute, după care spălă-ţi faţa cu apă rece.

Dacă ai acces la ghimbir proaspăt, această plantă poate avea un efect antiacneic excelent. Sucul obţinut la tăierea unui rizom de ghimbir proaspăt are un efect puternic împotriva coşurilor şi calmează inflamaţia atunci când este aplicat local. După câteva zile de tratament, erupţia poate dispărea complet.
3. http://www.starlady.ro/cum-sa-iti-asortezi-hainele/
http://www.perfecte.ro/fashion/cum-sa-asortezi-corect-culorile.html

1 răspuns:
| Zenithf a răspuns:

1. Nu stiu exact cum sa-ti organizezi timpul - nici eu nu sunt un tip foarte organizat - dar ai putea sa incerci sa aloci ceva mai mult timp sa inveti limba romana?
2. Nu este certificat, dar se pare ca si dieta influenteaza un pic aceasta afectiune, hraneste-te mai natural. Apoi poti cauta ceva masti naturale pentru tenul acneic, cu lamaie, cu miere sau mai stiu eu ce altceva.
3. Nu stiu ce sa zic in aceasta privinta, poate sfaturile de aici te ajuta: http://www.starlady.ro/cum-sa-iti-asortezi-hainele/