Buna,
Sa fiu sincera, nu am inteles chiar tot, insa, din ce am reusit sa inteleg, cred ca ar trebui sa incerci s te indepartezi si de fata respectiva dar si de baiat, mai ales daca se da la toate fetele din clasa.
O sa iti fie mai bine asa si o sa fi mai linistita!
Wow )) Nu ti'e mila de noi sa ne pui sa citim asta? Wa am si eu o intrebare cat de des te uiti la Hanna Montana? )) Sau cum se scrie, a, sau alta intrebare: cat de des te uiti la desene? Voi aveti 12 ani, nu? Astea's probleme? ) Lol ce copilarii, cat va mai stresatzi pentru niste prostii. Si ce expresii "micuta perfecta", "unde a plecat proverbul"? )))))))))) Cat de haios ) dhoamne mor de ras pe scaun, fara suparare! Revenitzi'va fetelor! App: am zis ceva si la prietena ta.
V-am zis ca o sa fie amuzant sa cititi . Si nu ma mai uit la desene idioate, de cand sunt mica sunt pasionata de filme horror sau thriller, si da.am 12 aproape 13 ani , dar toti de pe site-ul asta au cam asa...Si cu mica perfecta , am vrut sa spun ca ea asa se da la scoala, vorbeste frumos, e buna.etc, iar cand suntem singure sau pe mess, parca e o taranca nesimtita! Eu nu prea ma stresez, dar ea ma streseaza! Ma enerveaza, in fiecare secunda face ironii ieftine pe care pe ea o amuza, dar pe mine ma deranjeaza, e mai complicat, si stiu ca am scris un roman, dar daca ti-a fost lene sa-l citesti, de ce l-ai mai citit?
Parea interesant si funny in acelasi timp... Si nu mi-a fost lene. Da. Am intzeles ideea: este ipocrita! Nu te mai impaca cu ea! PRIETENE ADEVARATE exista! Bft!
Fata cat tia durat sa scrii toata aia de mai sus?
1.Mai putin de unsfert de o ora
2. Jumat de ora
3.Trei sfert de ora
4.O ora
5.O ora si unsfert
6.O ora si zumate
7.Doua ore
8.Doua ore si unsfert
9.Intre 3-4 ore
Scrie la intrebarea ta ca raspuns care e adevarata din astea de mai sus.