| Dametualmas a întrebat:

Am 16 ani si nu sunt ca toate fetele, sunt retrasa nu imi place sa comunic cu lumea, am putini prieteni, pe care poti sa-i numeri pe degete.Nu m-am intilnit cu nimeni pe cind prietenele deja s-au intilnit cu multi baieti.Ascult rock ceea ce vad multi ceva urit si nu ma consider normala, desi nu mi-o spus i fata, dar asta se simte. Ce pot s fac?

7 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic din punctul meu de vedere, esti o fata mai normala decat altele care doar se cred asa.Cred ca fiecare om cu putina minte si-ar dori sa aiba macar un prieten adevarat decat sa fie inconjurat de o multime de oameni falsi cat despre a avea un prieten la varsta asta nu se merita, multi sunt cu cineva doar din interes si dupa aceea tot tu ai de suferit! Legat de rock, unii oameni sunt prea superficiali pentru a intelege si te catalogheaza gresit, lasa-i in plata lor si inconjoarate de persoane care te merita!

| corbulalbrosu a răspuns:

Faptul ca esti mai retrasa te afecteaza psihic cat si social dar nu trebuie sa faci din asta un capat de tara. Zici ca prietenele tale au iubiti, poti avea si tu doar sa vrei deoarece sunt sigur ca printre baieti sunt si rockeri, si mie imi place Guns N"roses, AC/DC, Pink Floyd. Poti sa ma conactezi si sa discutam mai multe prin dialog in timp real. Daca doresti sa discutam da add la ID-ul misubacsi

| SkyPilot a răspuns:

Stai linistita, nu ai nici o problema. Vei gasi si tu un baiat al tau, rock-ul nu este o problema decat cei mai putin educati. Sincer mie, baiat, mi-ar placea o fata ca tine (nu o lua ca o propunere, am pe cineva happy ).

| cristimihailov a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu aceasta persoana:

http://www.tpu.ro/......pentru-ca/

| MskDesign a răspuns:

Nu ai chiar nici o problema.Rockul nu te face sa fii anormala, asta ca sa nu vorbim de cei care asculta manele.De ei ce sa spunem, ca sunt analfabeti pentru ca asculta muzica de analfabeti? Normal ca nu putem spune asa ceva.Despre o relatie cu un baiat, iti pot spune ca inca nu trebuie sa te grabesti, esti la inceput de drum.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| SebastianBoanca a răspuns:

Eu am vazut multe persoane ca se schimba dupa ce au un partener. Asa a fost si cu prietenele tale din ce imi zici tu, si nu prea cred ca iti sunt prietene daca se poarta asa cu tine. Nu nimic rau sa asculti rock, dar eu iti dau un sfat: nu asculta melodii care te fac nervoasa. Si inca ceva: parerea celorlalti nu conteaza deloc. Mie ani intregi mi-a pasat de parerea altora si nu am ajuns nicaieri. Doar cand nu mi-a mai pasat de ce zic ceilalti pot sa zic ca am inceput sa imi traiesc viata si nu sa o supravietuiesc numai. Iti urez succes si o zi faina si daca mai ai nevoie de vreun sfat da-mi un mesaj privat. happy