Salut, in opinia mea blestemele sunt destul de reale. Am sa-ti povestesc o intamplare pe care ne-a spus-o profesoara de desen.
O prietena de-a profei era insarcinata in luna a 6-a, a coborat din bloc sa se duca la magazin in momentul ala a trecut un hot si i-a furat geanta cu toti banii si toate actele iar ea l-a blestemat in acel moment, de nervi i-a spus " sa mori calcat de masina" S-a dus la politie etc si-a recuperat geanta, hotul si-a cerut scuze iar peste 2 saptamani, seara, femeia coboara iar din bloc si vede ca a avut loc un accident de masina. Mare i-a fost mirarea sa vada ca a fost exact acel hot, iar de atunci spune ca ii viseaza in fiecare seara chipul hotului plin de sange.
Deci da, cred in blesteme cu cat au o intensitate mai mare cu atat sansa de a se produce e mult mai mare.
Daca vrei sa mai discutam despre blesteme, chestii stranii nu ezita sa ma contactezi.
Ok id meu zaratu. iulian sau facebook meu zaratu catalin
Ai id de skype?
Nu
Personal nu, nu cred. Nu exista asa ceva, ele te pot afecta doar daca tu crezi in ele ca exista, efect placebo.
Nu cred pentru ca toate astea sunt doar in subconstient, daca te sperie o baba cand te blestema e posibil ca blestemul sa se adevereasca dar daca stii ca nu e adevarat totul e ok.