TPU Blog

Ieri s-a incheiat votarea pentru Utilizatorul Anului, iata rezultatele:

utilizatorul anului

O felicitam pe Brigaela si ii multumim pentru tot ceea ce face in fiecare zi, de un an, fara a pretinde nicio recompensa din partea celor pe care ii ajuta.

Cu riscul de a fi sentimentali, trebuie sa recunoastem ca ea intruchipeaza continuarea  “toti pentru unu si unu pentru toti“, gasind resurse de bunatate si altruism pentru a ajuta oameni pe care nici macar nu ii cunoaste personal.

In aceeasi masura, le felicitam pe Psiholoaga si pe Legiuitoarea, pe care le apreciem in egala masura.

De asemenea, le multumim tuturor celor care au contribuit la aceasta desemnare, prin vot. Recunoastem ca ne-ar fi fost foarte greu, daca nu imposibil, sa alegem Utilizatorul Anului fara a fi cat de putin subiectivi.

* In saptamana ce urmeaza vom organiza distribuirea premiilor *

Cu drag,

Echipa TPU.ro

https://www.tpu.ro/utilizator/klmw

33 thoughts on “Brigaela este Utilizatorul Anului 2008 – 2009!

  1. Va multumesc tuturor si, asa cum am zis, sper ca acest concurs sa reprezinte un stimul pentru raspunsuri mai bune, mai responsabile.
    cu drag,
    Cristiana

  2. Felicitari Brigaela, meriti pe deplin locul. Desi am intrat mai rar pe TPU din lipsa de timp, te-am urmarit in tacere si ma bucur sincer pentru tine.

  3. Felicitari doamnelor !! Mi-ati demonstrat atat mie de cate ori am avut nevoie cat si altor utilizatori ca suntem mereu dispuse sa ,, dati o mana de ajutor” ! O seara frumoasa !

  4. Ma bucur extrem de mult ca primele 2 locuri au iesit exact cine mi-am dorit. ( sa nu sa se inteleaga ca reneg sau diminuez cumva meritele Legiutoarei, doar ca la locul 3 eram indecis )
    Hmmm…femeile ne-au furat tot podiumul? La naiba! Nu-mi ramane decat sa-mi scot palaria, sa ma inclin si sa spun Respect. Nu mai este cazul de felicitari. Ma bucur c-a iesit cine a trebuit, ma bucur ca persoanele pe care le apreciez si le respect oglindesc la fel de mult si-n ochii celorlalti useri. Si s-a dovedit ca n-a castigat popularitatea, ci utilitatea, intelepciunea si eficacitatea.
    Sper sa ramaneti mereu la fel, sa nu ne parasiti si a aveti parte de aceeasi rabdare, stapanire de sine si inteligenta emotionala ca si pana acum. Si daca femeile sunt in top ( damn it, nu-mi place cum suna 😛 ), atunci trebuie sa dam sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa le recunoastem suprematia.
    Succes in continuare si sincere felicitari, Flavius.

  5. nu-i corect brigael e si pe primu loc si expert si acum si utilizatorul anului!
    iar legiuitoarea e si experta si pe loc iar pisaloaga era pe trei acum e alllina:P

  6. Chiar asa, cata pierdere de vreme.. sau cata singuratate, sa stai zeci de ore pe net…sa-ti dai cu parerea in tot ce stii, nu stii, iti inchipui ca stii… fara sa iti inchipui ca cineva chiar se va lua dupa parerea ta si pote va regreta..
    Pacat, viata este asa de frumoasa in afara netului…

  7. Bravo!:x
    Brigaela ma bucur foarte mult pt tine:D Chiar meriti 😉
    Lafel si pt Psiholoaga si Legiuitoarea;)
    Felicitari!:-*

  8. Felicitari Brigaelei si ocupantelor celorlaltor doua locuri, dealtfel bine-meritate si onorante. Succes pe mai departe si sa ne ajutati in continuare, si-n 2010 cu raspunsuri folositoare,cum ne-ati obisnuit. 😉

  9. Cinstit? Sunt uitati pionierii acestui site, deschizatorii de drumuri/ca sa zic asa/…nu am nimic cu @brigaela…dar merita acest titlu si @mlm, dar orice lucru are un inceput si orice inceput se uita. In rest s-auzim de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.