TPU Blog

abh

Abh nu e de foarte mult timp alaturi de noi, insa contributia sa pe TPU.ro este cu adevarat valoroasa. Cele mai bine de doua mii de raspunsuri, care-si propun doar sa ajute si sa informeze, spun multe despre Abh – ca e o persoana inteligenta, matura, bine intentionata si documentata, care a inteles ce este TPU si la ce serveste acest site.

Ii multumim!

Echipa TPU.ro

29 thoughts on “Abh este noul Expert TPU.ro!

  1. Felicitari Abh,am observat ca esti de mare folos pe site.

    Ce ar fii ca urmatorul expert sa fie bacemi?Pe el nu-l observati?

  2. felicitari, felicitari, da’ nu vi se pare ca sunt prea multi experti?:-? Pana la urma o sa fie mai multi experti decat utilizatori obisnuiti … Mi se pare ca se prea exagereaza cu chestia asta cu expertii .. (e doar o parere)

  3. FELICITARI!!!sa o tii tot asa si sa ajuti multa lume k de cnd cu criza toti avem probleme si nu prea avem psihologi….;)
    glumeam mai…….bv…tot asa

  4. Buna! Felicitari… am vazut si eu ca Abh are niste raspunsuri foarte bune si ajutatoare! Felicitari!!! … sa se inmulteasca atat utilizatorii cat si expertii TPU!

  5. Felicitari ! Meriti acest titlu din plin . Sper ca numirile de experti sa continue in acelasi fel cu oameni de valoare . In ultimul timp devin experti utilizatori care chiar merita .

  6. Mda .. felicitari . dar nu te da mare ca esti expert , toti ne dorim sa fim . dar nu ma dauin vant dupa fundite etc , vreau sa fiu de folos .. atata timp cat oamenii vor s-ami dea si le-a ajutat raspunsul meu bine , daca nu vor , iarasi bine 🙂

  7. Sincere felicitari Abh! Si la mai multe! Cat despre urmatorul expert TPU il nominalizez si eu pe Bacemi. Mi se pare o persoana care e in stare sa fie expert,si raspunsurile lui sunt bine gandite.

  8. Pentru ala de sus care n-a avut tupeu sa intre cu numele de pe TPU, imi pare rau ca tu nu poti face diferenta intre gluma si fapt, intre o intrebare cretina si una bine intentionata, imi pare rau ca te plictisesti si vii aici aruncand cu noroi in cei mai buni ca tine. Intr-un final, imi pare rau ca nu ai mai mult de 12 ani, dar nu fi trist, toti crestem, capatam experienta si unii dintre noi devin si mai destepti cu trecera timpului, mai iertatori, in general mai buni.
    Ajungem sa avem alte asteptari de la viata. Sa stii ca pentru majoritatea care au ajuns experti pe acest site, nu careul ala portocaliu a fost obiectivul. Obiectivul a fost sa ajute lumea. N-am cerut nimanui sa fiu facut expert si nici n-am lins pe nimeni in fund. Asa m-am trezit intr-o dimineata. Cu chenar si cu injuraturi pe privat.
    Sa stii ca sufar pentru tine. Durerea ta e durerea mea.
    Daca sunt sarcastic si acid in unele raspunsuri, asa am fost si inainte si asa voi fi si in viitor, fie ca sunt sau nu portocaliu. Te rog sa imi urmaresti raspunsurile, sa ti le notezi pe alea care nu iti plac si ai butonul de Contact in stanga sus.
    Pe langa asta iti recomand si un diazepam.

  9. I was researching via the web for some info since yesterday night and I at last found this! This is a impressive web site by the way, except it is a little hard to navigate in my smart phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.