TPU Blog

Comunitatea TPU.ro creştthumb2_img_3767e continuu, am ajuns la 132.244 de membri. Ne bucurăm că avem printre noi oameni deosebiţi, persoane care îşi doresc cu adevărat să ajute şi le fie de folos celor din jur. Pentru că noul Expert TPU.ro este unul dintre ei, am ales să acordăm acest titlu drept recunoaştere utilizatorului GânduriAlbe.

De ce am ales-o pe GânduriAlbe? Pentru că oferă răspunsuri pertinente, pentru că are o exprimare îngrijită, este alături de TPU de mult timp şi a dovedit că este un membru implicat în comunitate. Are peste 5.000 de răspunsuri şi aproape 1000 de răspunsuri câştigătoare.  În plus, apreciem şi faptul că încearcă să scrie cu diacritice (ne străduim şi noi, după cum se poate vedea ;)).

Mulţumim pentru implicarea de care dai dovadă, ţine-o tot aşa. La cât mai multe răspunsuri care să le fie de ajutor celor care au nevoie de el!

Echipa TPU.ro

38 thoughts on “GânduriAlbe este noul Expert TPU.ro!

  1. Felicitari, GanduriAlbe!
    Si, bravo, admini, ca in sfarsit ati “ales” un expert adevarat, nu un master copy-paste ca in ultima vreme.

  2. În sfârşit! Felicitări, GânduriAlbe!
    A trecut ceva vreme de la “alegerea” ultimului expert.

  3. In sfarsit, dupa mult timp, au acordat un nou titlu de expert si au facut o alegere foarte buna. Te apreciez pentru raspunsurile echilibrate, la obiect si pentru buna folosire a limbii romane. Felicitari!
    O seara buna si numai bine!
    Ioan

  4. Felicitari, le meriti din plin. Te admir de mult timp, esti asa cum trebuie, o persoana cu mult bun simt si care merita respectul nostru, acum si aici, pot sa ti-o spun. Numai bine si ai grija de tine .

  5. Felicitari scumpo , sper sa ramai cu noi mult timp si sper sa fi UNU din aceeia care va ridica TPU si mai sus .
    xoxo

  6. Vă mulţumesc fiecăruia pentru vorbele bune şi felicitările aduse .Chiar am fost plăcut surprinsă, nici nu am observat până când un membru tpu m-a felicit printr-un mesaj privat. Sper să reuşesc să ajut în continuare cât mai mulţi utilizatori !Şi vă urez ca de obicei baftă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.