TPU Blog

Dragii nostri,
Deschidem perioada de nominalizari pentru votarea userului anului.

Prima etapa este propunerea candidatilor. Apoi urmeaza, desigur, votarea.
Printr-un raspuns la intrebarea de aici (https://www.tpu.ro/totul-despre-tpu/pe-cine-propui-pentru-titlul-de-utilizatorul-anului-pe-tpu-poti-numi-pe-oricine-care-intruneste-conditia-ca-in-ultimul/) puteti nominaliza pe cineva. Candidatii pot fi propusi de orice utilizator si trebuie sa intruneasca o singura conditie: in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

Va asteptam nominalizarile. 🙂

 

Alexandra – TPU

21 thoughts on “Cine va fi utilizatorul anului?

  1. Oh super a venit si timpul sunt curioasa cine va fi utilizatorul anului. As vrea ca toti utilizatorii Tpu care pun vointa pentru a raspunde sa castige. Bafta tuturor!

  2. Eu ma bucur ca a venit si perioada asta ….dar am o problema ,si cred ca ar trebuii sa faceti ceva in legatura cu asta !
    …Anul trecut au fost o gramada de useri cu conturi multiple care au votat userul anului …Si daca stai sa te gandesti ca un user poate vota acelasi candidat de pana la 5 ori ……nu prea e in regula ,zici ca e politica din romania !
    ..Nu ma intrebati cum sa rezolvati asta ..e treaba voastra ,dar zic ca multi-account e o problema majora cand faci asemenea alegeri !
    Deocamdata suntem doar la propuneri ..deci inca nu sunt la probleme !
    Dar la vot ,ar trebuii sa faceti ceva ca sa eliminati multi-votingul

  3. – In privinta propunerilor, un user poate propune un singur utilizator sau doi, trei, cinci?
    Rog specificatii si pe postul dedicat.

    – Nu mi se pare corect sa propuna/voteze toti, atata vreme cat este facil ca oricine sa aiba conturi multiple.

    – Copiii au drept egal de vot cu adultii?! Pe ce criterii ar face acestia evaluarea unui user, ca sa il propuna si voteze drept Userul anului? Stiu ca ar fi (si) dreptul acestora de a activa pe site, doar ca imi da cu virgula cand vine vorba de drept de veto.

    Multumesc.

  4. In alea “minimum 20 de raspunsuri pe luna” intra si copy-paste-urile?
    Pentru ca, stiti foarte bine ca sunt useri care re-re-re-posteaza la nesfarsit acelasi raspuns, asa ca ies la numar, dar, de fapt, raspunsul e acelasi, repetat pana la ingretosare.

  5. Useri votează pe cine doresc ei. Dacă azi apare Ghiţa pe TPU şi cuiva îi e simpatic, votează. Mi s-ar părea corect ca admini să facă o listă de maxim 10 useri iar cei de pe site să aleagă.

  6. Draga mea Alexandra,

    Pe ‘stimatul’ Iondelasal, il propun. 🙂

    Omul are niste principii si-un fundament moral solid. Pe care il apreciez din toata inima mea!

    Numai bine.

  7. Ma rog, cine-i asta?
    Cred ca a uitat sa adauge langa “Lifeless” un (2).
    1.Care s-a dat drept mine il omor.
    2.Iondelasal.
    3.Chiar, cand aflam cine castiga postul de “User al anului”?

  8. Pe mine ma amuza astia care se tot cearta/contrazic, ca ala merita, nu merita, a votat de nu stiu cate ori, ala a mai fost etc. De parca ar conta un chenar, fie el albastru sau portocaliu. E ceva virtual, de ce tot va agitati atat ?!

  9. @alicecullen Lasai sa se agite,pe mine ma amuza macar mai am un motiv in plus sa zambesc.
    Eu am votat,da oricum cui ii pasa?Mie unu nu,si in numele titlului amin!
    Ar mai disparea din spammeri daca ati elimina rankul pentru ca nu sa-r mai raspunde pentru funde…

  10. Eu va dau un sfat dragi administratori si in special lui Catalin. Cand vine vorba de espert TPU sau utilizatorul anului vedeti voi si dativa cu parerea nu asteptati voturile altor persoane, pentru ca multe din ele sunt minori/e si fac misto.

  11. E o prostie ceea ce încercaţi să faceţi.
    Mai bine aţi alege un grup de useri,primi 200,100,10.. care mai apoi să se supună votului.Ceilalţi useri,care nu se încadreaza cerinţelor,au voie să-şi exprime obţiunea.Astfel,din,să zicem,cei mai votaţi 10,adimii să aleagă următorul user al anului.

    Asta consider eu că este cel mai corect.

  12. Nominalizarile sunt deschise oricui, cu totii aveti dreptul la o opinie si puteti lansa mai multe propuneri. In cadrul procesului de votare vor exista o serie de reguli stricte si un proces pus la punct, astfel incat sa nu existe probleme. Nu iti vei putea face atunci 50 de conturi si sa votezi de pe ele.

    Pentru fiecare Utilizatorul Anului ar putea fi ales dupa alte criterii. Poate cineva il prefera expeditorul celor mai interesante mesaje private sau pe cel care ii da cele mai amuzante raspunsuri. Fiecare e liber sa aleaga si sa rezoneze la altceva. Si copiii vor putea vota si pot face in aceasta perioada nominalizari, dar in final departajarea se va face in functie de statutul lor pe TPU.

    Userul anului va fi anuntat de ziua TPU, pe 26 noiembrie.

    Si, inca o data, suntem doar in perioada nominalizarilor, procesul de votare va fi deschis in curand.

    Alexandra – TPU

  13. Buna , Alexandra ! Vreau sa iti spun ca este minunat blogul siteului ! Ca utiliyator al anului as votao pe annete , Brigaela si Elliana ! Te pup si bafta cu blogul !

  14. eu habar nu am pe cine sa votez.trebuie sa aleg dintre mai multi useri dar nu ma pot decide!
    @FataBeata,mersiiii!te pupaceste annette!dar inafara de tine si inca o fata nu ma votat nimeni.deci nu prea am eu sanse!
    in fine..poate ajung,poate nu,o sa ajut in continuare oamenii de pe TPU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.