TPU Blog

Revista de Povestiri ne ofera o doza lunara de fictiune si texte pe cinste, asa ca astazi va povestim mai multe despre concursul pe care il organizeaza.

Pana duminica, 03.06.2012, ora 00.00 sunteti asteptati sa participati la concursul de creatie literara prin intermediul caruia puteti castiga unul dintre urmatoarele premii:
– Premiul I: colier + cercei Zehava (ambele din perle de cultura si argint placat cu aur de 18k) + abonament pe un an de zile la revista
– Premiul II: abonament pe un an de zile la revista
– Premiul III: abonament pe un an de zile la revista

Conditiile de participare si tema concursului pot fi gasite aici. De asemenea, va mai spunem ca Revista de Povestiri publica in fiecare numar doua texte trimise de cititori, asa ca daca vreti sa apareti in paginile lor, scrieti-le. Pe Facebook ii gasiti aici.

Multa inspiratie!

Alexandra – TPU

4 thoughts on “Bloggeri TPU, hai la concurs!

  1. Chiar imi ascuteam cu nerabdare creionul sa compun vreo doua articole-povestire mirobolante, cand mi s-a deschis intr-un sfarsit linkul catre bloguletul ala… e criza dom’le! Criza de inspiratie, transpiratie, si chiar si de useri activi pe acolo, fie vorba intre noi. Un link mai agitat nu aveti, asa, cam ca pixul meu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.