TPU Blog

Saptamana trecuta va solicitam ajutorul in afla cum va folositi de site. Dupa 3466 de raspunsuri, iata ca acum va impartasim cateva dintre rezultatele cercetarii si alte informatii.

Stiati ca daca TPU ar fi un oras, ar fi cel mai mare din Romania, dupa Bucuresti? Si daca toti utilizatorii s-ar tine de mana, ar acoperi o distanta de aproape 600 de kilometri, echivalentul rutei Bucuresti – Baia Mare? Pe verticala, inca n-am iesit din atmosfera terestra, dar suntem in exosfera.

Trebuie sa va multumim tuturor pentru ca ati transformat TPU in cel mai interactiv loc din Romania. In luna mai, de exemplu, numarul de raspunsuri postate pe site depaseste numarul de comentarii din blogosfera romaneasca.

Ce va intereseaza atunci cand intrati pe TPU? 93% dintre voi sunteti interesati in principal de rezolvarea unor probleme, 23% va aflati in cautarea unor prieteni noi, iar pe 20% ii intereseaza ajutorul pe care il pot primi la subiecte legate de scoala. 40% dintre voi intrati pe site zilnic, 35% de cateva ori pe saptamana, 7% o data pe saptamana, 13% de cateva ori pe luna iar 5% o data la cateva luni. Peisajul e intregit de faptul ca 58% dintre voi postati un raspuns cel putin o data pe saptamana.

Prin intermediul chestionarului am descoperit ca atunci cand aveti o problema, 55% dintre voi o postati pe TPU pentru a primi ajutor, iar 35% cautati un raspuns pe Google. Alte preferinte sunt solicitarile lansate pe forumuri specializate sau status update-urile pe Facebook.

Ne-am bucurat sa aflam ca sunteti prietenosi :). 14% dintre voi v-ati cunoscut deja in viata reala cu prieteni facuti pe site, iar 64% ati fi incantati sa aveti o asemenea ocazie. Aveti in continuare si alte informatii despre tiparul utilizatorilor de pe site.

Multumiri tuturor celor care ne-ati ajutat si ne-ati raspuns la chestionar!

Alexandra – TPU

9 thoughts on “Stii cu cine conversezi pe TPU?

  1. Chiar credeam că nu o să mai postați articolul acesta pe blog. Ei, se pare că pe TPU e generația tânără, mai multe femei decât bărbați :)). Ce să comentez? Chiar vroiam să văd “rezultatele”. În plus, știu că printre cei 64% care ar fi încântați să-și cunoască prietenii de pe TPU în realitate, mă aflu și eu.

  2. Sincer media de varsta e mai ridicata de cat credeam.
    M-as fi asteptat ca numarul userilor de sub 24 de ani sa fie peste 70 %

  3. Rezultatele chestionarului sunt foarte interesante, merita facut.
    Citind raspunsurile de pe blog in ultima vreme, am vazut ca unii dau raspunsuri frumoase si cu mult bun simt, altii mai putin.

    Trebuie stiut ca omul/site-ul care se respecta face curatenie in curtea lui si mizeria este maturata. Unii/unele chiar dau mult de lucru…

  4. Sincer ma bucur sa vad ca media de varsta este atat de ridicata ..interesant articol .De acum inainte voi acorda atentie si blogului TPU nu doar site-ului 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.