TPU Blog

Avem certitudinea ca pe TPU.ro se afla tineri talentati, pasionati si creativi, gata sa spuna Da unor provocari literare, astfel ca dam startul unui alt fel de concurs. Despre ce e vorba de aceasta data?

Editura Media Image ne este alaturi intr-un demers tare interesant si ne ajuta sa organizam un concurs de poezie dedicat tinerilor autori, dornici sa-si impartaseasca poeziile. Nu ne propunem sa judecam, ci sa jurizam, iar oricine are astfel de inclinatii este invitat sa participe.

Ca sa va inscrieti, tot ce trebuie sa faceti este sa postati aici cel putin 10 poezii creatie proprie pana pe 27 iulie. Ele vor fi atent urmarite, citite si savurate!

Castigatorul va fi premiat de Editura Media Image cu publicarea celor 10 poezii intr-un volum, cu un tiraj de 20 exemplare, expediat invingatorului. Varsta maxima de participare este de 18 ani, acest concurs avand ca scop incurajarea micilor poeti.

Juriul este compus din Felix, Mirela si Eugen, o parte a familiei Editurii, si toti se declara incoruptibili si impartiali. Castigatorul va fi anuntat pe data de 30 iulie si va intra in posesia premiului pe data de 14 august.

Va dorim succes si de-abia asteptam sa ne delectam cu ale voastre versuri!


Alexandra – TPU

10 thoughts on “Tu scrii poezii?

  1. Felicitari! Mi se pare o “initiativa” foarte buna, pentru educarea si dezvoltarea micilor poeti care sunt pe cale sa se nasca :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.