TPU Blog

Oracolul TPU si-a deschis paginile si va asteapta in fiecare zi cu o noua intrebare!

Astazi vrem sa aflam daca voi le spuneti oamenilor verde-n fata ce ganditi sau va fastaciti si sperati sa isi dea seama ei singuri ca va apasa ceva. ErotiqueConseils este cea care ne-a ajutat cu acest text, dar am mai selectat si alte intrebari din cele propuse de voi 🙂

Ce va invitam sa faceti in continuare este sa raspundeti pentru ca ne dorim sa dam drumul unei noi optiuni care depinde in totalitate de voi: compatibilitatea cu prietenii pe care ii aveti pe site. Puteti accesa sectiunea si de aici: https://www.tpu.ro/oracol.

Alexandra – TPU

 

 

 

14 thoughts on “Oracolul TPU va asteapta!

  1. Cine nu raspunde sa intelegem ca alege alte optiuni, ca la referendum? Glumesc! De fapt eram curios sa ne explicati cum dam de ce-au votat ceilalti, ca eu am bateriile descarcate si nu procesez bine informatia *smiling shy*

  2. Data viitoare faceti sa se puna doar intrebarile,nu si variantele de raspuns.
    Ar fi mai interesant (parerea mea) ca fiecare sa raspunda dupa cum vrea nu sa fie obligat sa aleaga dintre acele 2 raspunsuri pentru ca s-ar putea ca variantele sa nu coincida totdeauna cu ce gandim/vrem noi.

  3. @Esperanca, faza e ca asa se poate raspunde mai repede, deci raspundem mai multi. Si a doua chestie e ca e un mecanism prin care se gasesc compatibilitatile mai usor, asa nu mai stau adminii sa selecteze fiecare raspuns si sa le filtreze pe cele gen ”sau”.

  4. Am si eu o intrebare de pus in Oracol, la care chiar mi-ar folosi sa stiu raspunsurile amicilor:
    Cand esti mai activ pe TPU si internet?
    1. Mai mult dimineata/ziua
    2. Mai mult seara/noaptea.

  5. E buna chestia asta, dar ori puneti mai multe variante de raspuns, ori lasati omul sa raspunda ce vrea. Nu stiu daca ati fost elevi, dar pe vremea mea in oracolele se intreba si fiecare raspundea ce vroia, nu erau variante de raspuns. Incercati sa schimbati asta, in rest totul e ok. Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.