TPU Blog

Dragilor, iata cine-a castigat cele trei papioane de la Papioane Mon Cher la concursul desfasurat aici:

Klepto a răspuns:
Cum fiecare familie regala este sinonima cu traditie, eticheta, seriozitate si model de urmat, daca m-as trezii brusc un membru al unei familii regale, as vrea sa mai zgudui din temelie castelele. Sa fac ceea ce trebuie, sa urmez aceleasi etape ca fiecare membru, sa fiu o clona care asteapta sa isi urce posteriorul pe tron mi se pare extrem de plictisitor.
Papionul este un accesoriu elegant purtat doar la ocazii speciale, de ce sa nu devina accesoriul meu cheie?
Intrebarea nu este care este primul loc unde l-as purta, ci unde nu l-as purta. As transforma papionul in raspunsul tuturor intrebarilor. Ai nevoie de un cadou genial pentru iubita ta? Sa fie destul de spontan, incat sa nu te mai considere plictisitor niciodata? Papionul poate ascunde cadouri sau chiar sa fie o modalitate prin care sa o ceri pe acea persoana speciala de nevasta. Imagineaza-ti asta, ii spui ca ai facut rezervare la restaurantul vostru preferat. O rogi frumos sa iti faca papionul, desigur ca o sa vada niste litere pe el, dar la final o sa vada mesajul complet. Incepe sa il lege, il face, iar la final o sa scrie “Vrei sa fii sotia mea?” pe el.
Dar acuma iar bat campii.
Unde ar fi primul loc unde as purta un papion?
La un salon de tatuaje, ca sa-i arat artistului ce vreau sa-mi fie tatuat pe gat pentru tot restul vietii, sa vad atunci cum o sa mi-l mai poata da jos.

GabrielaIoana a răspuns:
Daca as fi membrul unei familii regale prima oara cand as purta un papion ar fi la micul dejun deoarece consider ca tinuta ar trebui sa fie una sofisticata, eleganta, inca de la prima ora a zilei daca ai un astfel de rang social.Papionul este un aceesoriu foarte frumos, o piesa de rezistenta care poate completa diferite tinute care le-ar putea purta un membru al familiei regale pentru a creea o impresie de stil si originalitate in acelasi timp prin modelul ales.

Dupa parerea mea, daca as fi un membru al familiei regale as incerca sa port papioanele la toate momentele importante dar si in momentele in care vreau sa am o tinuta deosebita.

Iclozan_Catalin_1973 a răspuns:
Clar: la micul dejun! Altfel… ma exmatriculeaza regele in secunda 2 tongue Cred ca… pe dinti ma pot spala si fara papion, nu?

Felicitari tuturor si va multumim pentru participare!

Alexandra – TPU

8 thoughts on “Cine-a castigat premiile de la Papioane Mon Cher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.