TPU Blog

Poate o parte dintre voi mai tineti minte ca in aceasta vara v-am invitat sa ne raspundeti la un chestionar, sa fim cat mai aproape de realitate si sa stim cu cine avem de-a face in fiecare zi pe site.

Sondajul s-a desfasurat in perioada 10-23 iunie 2013, a avut 4.355 de respondenti, iar mai multe detalii puteti vedea in prezentarea de mai jos.

Alexandra – TPU

4 thoughts on “Cine mai sunt membrii comunitatii TPU.ro

  1. Of, NOname, ce e interesant? Ca ai mai ramas aproape doar tu pe site(ma refer la intrebari mai bune postate cu regularitate), iar restul se cam evapora cu tot cu intrebari si raspunsuri, uneori si conturi!?

    E plin de copii…iar celor mai mari li se cam ia de TPU nu ca n-au neaparat timp. Trist, dar era previzibil de ceva vreme.

    Sondajul asta e doar o parte dintr-un fapt. 4355 de utilizatori au participat, dar daca participau mai multi, numarul de copii era de asemenea proportional.

    Nu ma plang de faptul ca TPU e plin de copii, mai precis de fetite, ci pur si simplu e vorba de ce posteaza acesti copii si cum contribuie la decaderea comunitatii! Stim doar ce Horror e la D&S, adevarata preocupare a elevilor submediocri ce formeaza majoritatea pe TPU. De avalansa de teme trebuie sa mai mentionez?
    Copii sau nu, dar eu(ca generatie) si multi altii din generatii mai vechi nu eram chiar asa degenerati ca acum. Si daca apucam aceleasi vremuri(referitor la accesul la informatie, tehnologie) nu cred ca era la fel. Educatia e tot mai precara in ultima vreme. Iar educatia nu se face pe TPU. N-ai cum sa-ti propui asta decat cu cei deja educati daca vrei sa-i educi mai mult. O educatie minima trebuie sa existe dinainte de acasa si la scoala(daca se frecventeaza asa ceva, insa ninge devreme cu teme pe site in plina toamna). Dar lipseste!

    Dar, totul e bine si la vara cald.

  2. “Copiii din ziua de azi iubesc luxul. Nu au maniere, dispreţuiesc autoritatea şi dovedesc lipsă de respect faţă de bătrâni. Nu se mai ridică în picioare când oamenii în vârstă intră în încăpere. Îşi contrazic părinţii, mănâncă în grabă delicatesele la masă, stau picior peste picior, şi sunt tirani cu profesorii.
    Tinerii din ziua de azi nu se gândesc decât la ei înşişi. Nu au pic de respect pentru părinţi sau persoane în vârstă. Vorbesc ca şi cum ei înşişi ar şti totul şi ceea ce noi considerăm înţelepciune este lipsit de relevanţă pentru ei. Cât despre fete, sunt directe, lipsite de modestie şi nefeminine în limbaj, comportament şi îmbrăcăminte.”
    (Socrate (470 î.Hr. – 7 mai 399 î.Hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.