TPU Blog

Later edit:

 

Dupa aproape doua saptamani in care v-am invitat sa le adresati celor 5 utilizatori intrebarile voastre direct la telefon, a venit momentul sa va multumim pentru toata implicarea si raspunsul atat de entuziast.

Iata cate fragmente din impresiile de final:

Oana92: “La finalul acestui experiment, as vrea sa va marturisesc ca a fost o provocare. Pe site e usor sa raspunzi pentru ca poti selecta intrebarile la care doresti sa lasi un comentariu. La telefon insa trebuie sa raspunzi pe loc, intr-o maniera directa. Fiecare apel m-a fortat sa fiu cat mai pe faza si rapida, dar m-a facut apoi sa ma gandesc la ce altceva as mai fi putut zice. Sper ca am reusit sa va ofer o parere care a contant.”

sonya: “Ma bucur ca am povestit despre broaste testoase, caini, pisici si papagali si sper ca am reusit sa va ajut.”

jipa95:  “M-am simtit foarte bine discutand cu voi despre o sumedenie de lucruri, de la calculatoare la sateliti si alte nebunii si mi-a facut o deosebita placere sa intalnesc oameni cu aceleasi pasiuni ca si ale mele.”

alexs99: “Ma bucur ca am avut ocazia sa discut cu voi despre sport si sa descopar alti pasionati cu care as putea sa deschid fan club-uri.”

єχcєєℓ: “Da, stiu ca mi-am dat numarul de telefon pe net. Da, imi merge frigiderul. Da, mai alerg dupa el din cand in cand. Sper ca v-ati distrat si voi la fel de bine ca mine si jos palaria ca mi-ati facut zilele mai amuzante.”

In cadrul experimentului, am fost ajutati de cei de la Vodafone. Fiecare apel telefonic ne-a ajutat userii sa adune mb de net, iar daca isi inscriu si-un prieten la Cartela Cartelelor, la fiecare apel primit sau dat isi vor dubla net-ul. Vorbesti Dublu net primesti. Aici sunt mai multe detalii: www.vodafone.ro/cartela

Va multumim ca ne-ati fost alaturi si-ati intrat in joaca noastra 🙂

_____

Dragilor,

Pentru ca a trecut ceva timp de la ultima noastra joaca pe aici, azi dam drumul unui nou experiment. Pentru urmatoarele 2 saptamani, am invitat 5 utilizatori TPU intr-un experiment. Fiecare dintre ei poate fi contactat si telefonic (toate numerele sunt cu tarif normal), nu mai sunt de gasit doar pe site.

Asadar:
– daca viata voastra sentimentala e cam pe butuci si vreti sa aflati si parerea altcuiva despre situatia voastra, la Oana92  trebuie sa apelati: 0733 203 256
– daca aveti probleme cu animalutul de companie, puteti sa vorbiti cu sonya: 0733 202 975
– daca va pasioneaza sportul, Alexs99 e omul vostru: 0733 203 172
– daca vreti sa va luati ceva componente noi sau aveti intrebari din domeniul tehnologiei, Jipa95 va asteapta: 0733 203 028
– daca vreti sa va amuzati teribil, sa aprofundati misterele universului si sa va puneti la curent cu meme-urile momentului, єχcєєℓ tremura de emotie pe langa telefon sa-l sunati mai repede la 0733 203 275

Hai sa vedem ce iese 🙂

Alexandra – TPU

13 thoughts on “Acum poti vorbi la telefon cu un user TPU.ro

  1. Abia astept sa ma sunati!

    Sper ca intrebarile sa nu fie sterse de pe site in aceste saptamani pentru ca vreau sa ajut cat mai multi utilizatori.

  2. K lumea ideea! Ar trebui implementat si telefonul celor care rezolva teme! Oops! E deja vacanta!

  3. Bun! Dacă experimentul reuşeşte înseamnă că vom deveni o comunitate şi mai unită. Baftă!

  4. O initiativa exceptionala,greu de inteles pentru lumea multora!
    Felicitari si acelasi suflet generos celor cinci useri care si-au asumat riscul sa se implice,ca si tututror celor care au apreciat aceasta sansa rara!
    Personal,felicitari Oanei,pentru rabdare,curaj si modestie,stiu bine ce inseamna sa ai “pareri feminine” la categoria “Dragoste si Sex”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.