TPU Blog

Dragilor,

Dupa o lunga perioada in care am recompensat fiecare Campion al Zilei cu un tricou, schimbam mecanismul, pentru a va putea oferi un premiu mai substantial.

Asadar, de astazi, 28 iulie 2014, procedam in felul urmator:

– validam in continuare manual raspunsurile Campionului Zilei, iar acesta primeste un badge special pe profilul lui

– la finalul fiecarei luni, toti Campionii Zilei sunt inclusi intr-o tragere la sorti. Castigatorul primeste un cadou special gandit pentru el. Asta inseamna ca daca cineva isi doreste sa faca un curs de balet, sa aiba un anume joc sau sa invete sa deseneze, o sa incercam sa ne ocupam de asta 🙂 Dorinta noastra este sa rasplatim implicarea in comunitate intr-un mod personalizat. La inceputul lui septembrie va vom povesti despre primul castigator.

Regulile pentru validarea raspunsurilor raman in continuare aceleasi.

Toti cei care au castigat tricoul pana pe  27 iulie (inclusiv), il vor primi. De asemenea, si cei care au avut cele mai multe raspunsuri intr-o saptamana vor primi cana TPU.ro.

Spor la raspuns.

 

Alexandra – TPU

2 thoughts on “Introducem un nou titlu: Campionul Campionilor

  1. Să înţeleg că acel cadou îl solicită userul care a dat cele mai multe răspunsuri valide (Campionul zilei) sau acordaţi voi o serie de cadouri?
    Mă bucur că mai schimbaţi câte ceva la site.Devenise prea plictisitor.

  2. Să înţeleg că acel cadou îl solicită userul care a dat cele mai multe răspunsuri valide (Campionul zilei) sau acordaţi voi o serie de cadouri?
    P.S:Mă bucur că mai schimbaţi câte ceva la site.Devenise prea plictisitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.