TPU Blog

Pentru ca suntem intr-o perioada de experimentari, iata cateva noi schimbari:

– categoria Gastronomie a devenit acum Sfaturi casnice. Link-urile intrebarilor postate pana acum au fost schimbate si ele si pot fi accesate in continuare fara probleme.

– sectiunea de jocuri furnizate de un partener a fost eliminata. Numarul mic de jucatori ne-a facut sa luam aceasta decizie si sa cautam o noua idee.

– cateva texte de la sectiunea intrebarilor frecvente au fost modificate pentru a reflecta mai bine optiunile de pe site.

 

Daca cumva aveti sugestii prin care imbunatatim TPU.ro, le asteptam cu mare drag.

 

Alexandra – TPU.ro

11 thoughts on “Cateva noi schimbari

  1. Visez demult la o categorie intitulata TEME. Dar, una mai speciala. In sensul ca, atunci cand un user cu capul pe umeri vede o tema pe undeva, s-o mute in categoria respectiva care sa fie astfel setata incat sa nu se poata raspunde la intrebari. Eh…vise!

  2. Am vazut ce a postat utilizatorul dinainte. Ar fii buna o categorie numita TEME, dar la propriu. Un loc in care tinerii pot sa isi puna intrebari din teme, ca vad ca e o practica frecventa dar neacceptata de tpu.

  3. Sau o schimbare misto ar fii sa schimbati culoare portocalie, sau o chimbare de aspect. E frumoasa nu zic, dar multa lume e atrasa de lucruri noi. Lucrurile vechi neschimbate devin monotone. De asemenea mi-ar placea sa se afiseze ce asculta fiecre, adica cand posteaza cineva o melodie,sa fie acolo sus cum era in trecut. Acum trebuie sa intri in playlist etc.

  4. stiti… pagina are nevoie de mai mult umor! categoria ”T/V” sa devina ceea ce este :))) sa vedeti cate intrebari haioase se pun! merita o promovare!

  5. Va rog, revin aici cu o rugaminte facuta public in alta parte. Nu imi permite, la categoria sanatate sa folosesc cuvinte absolut medicale, cum ar fi vagin, penis, prespermatic, excitat, obligandu-ma sa le folosesc numai la categoria Dragoste si sex. va rog mult, e absurd, ma chinui nu stiu cat sa ocolosec cuvinte absolut normale, cadem intr-o pudibonderie greu de inteles.

  6. @Brigaela: Problema a fost remediata de martea trecuta. Daca cumva mai gasesti cuvinte care sunt semnalate, poti sa ne scrii la contact si ne ocupam. Iti multumim mult!

  7. Si care este totusi logica, Alexandra? De a folosi cuvinte rezervate cica unei anumite categorii? Vad ca pe zi ce trece aveti cate o idee brilianta pentru a imbunatati robotelul TPU. Macar de ar ajuta cu ceva, dar mai rau incurca.

  8. Nu, nu s-a schimbat absolut nimic, in contiunuare nu pot folosi cuvintele penis si ejaculare in alte categorii in afara de dragoste si sex (cu astea am incercat acum)

  9. De exemplu, exact acum nu pot posta, la categoria Sanatate, un comentariu care sa contina cuvantul ejaculare. Va rog, puteti lua masuri…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.