Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172815intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Cum pot sa invat limba italiana?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • Raspuns anonim:
  Cel mai bine pentru tine ar fi sa stai o perioada in Italia.nicicum nu-i mai usor decat fiind obligat sa comunici si sa-i auzi vorbind zilnic la ei acasa.
  O alta solutie care poate merge in paralel cu un curs sec dar necesar de italiana ar fi sa pui televizorul pe cateva programe italienesti.imbiba-te de accentele lor, asculta-i, priveste-i si imita-i.
  ia-ti filme italiene.pe langa faptul ca unele sunt dintre cele mai bune, vei invata pe nerasuflate replici intregi care vor avea o anume semnificatie pentru tine, pe care nu le vei uita.
  cauta un bucatar, sunt atatia in restaurantele romanesti, zi-i ca vrei sa inveti si poate reusesti sa stai cu el o ora-doua la lucru. evident ca il poti ajuta, ca nimic nu-i degeaba dar vei invata pe negandite italiana, vei invata facand si vei sti la sfarsit sa si gatesti!
  dupa cum ai observat sunt pentru "furatul" limbii, sunt pentru a invata in paralel o limba, nu a sta pe fund la birou si a rosti vorbe pana le tocesti in gura.
 • Raspuns anonim:
  Eu tot vrreau si trebu so invat cit mai repede!
 • Raspuns anonim:
  Daca esti in situati in care sunt si eu acum, adica trebuie sa mergi la o scoala din Italia si nu stii limba...cred ca ar trebui sa faci rost de un curs de limba italiana si sa lucrezi cat poti de mult cu cartea in fata.SUCCES!(cum mi-ar trebui si mie...)
 • a răspuns:
  Vreau sa invat italiana
 • a răspuns:
  Italiana