Dorugar este in aceeasi relatie cu mine, cum este Putin cu Presedintele USA.Adica, avem argumente, dar vrem sa mai reampartim lumea.
Nu-mi place ca vine cu argumente care mi se par absurde si daca chiar as gresi, vrea sa se impuna printr-o forta care scapa principiilor, sa zicem, democratiei acceptate.
Poate ca gresesc, dar asa gandesc in acest moment. Pe de alta parte recunosc, ca in ciuda faptului ca m-a infuriat deseori, m-a stimulat in nuantarea propriei mele gandiri!
Adica vrei sa ma impuste din timp Dorugar! Da! Stii politica!
Ce e GuZaz?
Ce te autopropui? Asta e anarhie!, Hai sa-i mai dam o sansa lui Iohanis! Abia a invatat lectia cu 'multimea'!
El stia doar sa fure cateva apartamente si sa dea meditatii! E si el tanar!
Niciodata nu m-am simtit umilit in propria tara, de slabiciunea presedintelui meu (impus), s-a terminat cu noi! Urmariti filmul (eu am fost acolo) cu p-ta Universitatii!
Poate tu esti mai bun!
Adica, stimata eventuala viitoare co-presedinta (vad ca functioneaza termenul -desi eu nu suntb gras ca Blaga), as propune ca eu sa-mi iau partea mea (ce ai furat tu pe cardul tau, iar tu sa-ti iei remuneratia muncita, tacita pe cardul meu, in asa fel incat sa imbarligam mintile DNA (steluata coavasi) si Sri (liviu maior).
Traiasca Romania neatarnata! Traiasca pacea in lume! traiasca alianta de nestirbit euroatlantica si sa invatam de la inaintasii astia de nadejde spre binele si prosperitatea lumii si (neantului)...(aplauze prelungite!).
Ţi-am zis că ai sânge de politician!
Stiam si eu, dar am 'sange 'de politician corupt, ori tara are nevoie de tinerete si curatenie!
Du-te in camera ta, esti pedepsit!
Chiar asa?
Oh, NOname
Cum se zice? "Va multumesc pentru increderea acordata... o sa fac, o sa dreg... bla-bla"
Daca stau bine sa ma gandesc, as prefera procuror general. Daca se poate! Sigur, nu o sa raman datoare, ma revansez eu cumva, ca nu se stie niciodata cu ce pot sa ajut
Daca nu se poate, as prefera la Ministerul Sanatatii. Ma pricep la descantece de deochi.
Nu merge cu variante originale ca se prind astia!
La puscarie, deja au renovat inaintasii nostri apoi ne vor deporta urmasii la cele mai exotice ambasade! Sa ajutam statul nostru firav, pana la moarte!
Cât altruism, cât patriotism...remarcabil!
Sau mai bine ii asteptam pe toti sa-si arate neputinta si in final ne sacrificam noi! Nu stiu cum e mai bine, convoaca guvernul provizoriu, vin si eu mai tarziu, ca -mi pleaca coloana oficiala cu antemergator!
Am nitica treaba(negocieri cu oamenii de afaceri).
Yes, boss.
Boss demisionar. Maine depun si mandatul de deputat.Asa ca ma duc la Monte Carlo, ma asteapta prietenii la un septic!
Chiar că ai apucături de ministru, chiar prim ministru.
Incerc si eu sa ma cobor la nivelul lor, sa-i maimutaresc, altceva nu am ce face. Poate-mi gasiti si mie un job de 'purtator de minciuni'.
Angajat! Salarul ţi-l furi direct, să nu ne mai complicăm cu birocraţii.
S-o crezi tu! Fiecare fura salariul celuilalt! asta duce la intelegerea aruncarii mortului din casa in casa.(se impute casa in care sta prea mult!).
Prefer sa recurgem la celebra spalare, deodorizare a banului cinstit furat! Vreau sa se consemneze in Noua Constitutie asta. Vreau sa folosim calea legala (de a fura), folosirea Bancilor(nu acelea din parc care sunt distruse de boschetari si nebuni), bancile girate de state de prestigiu. Acolo exista cea mai avansata tehnologie de spalare. Ca atare, vreau sa intram in legalitate! Insist! Vreau sa stam impreuna, indiferent de functie si grad, la coada, la CASIERIE, 'expresia democratiei euroatlantice."Sau pe card.
This webpage is not available
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
asa scrie pe linkul dat de tine.
N-as putea face un guvern cu oameniii de pe TPU, dar am inteles unde,, bati''
S-ar putea face foarte bine un guvern cu protestatarii din Piata.in pacate, din cate mi-am dat eu seama sunt niste reguli.Dar daca nu asa macar pe post de consilieri, pentru ca cetateanul simplu cunoaste cel mai bine ce trebuie facut pentru tara!
Ai o slabă conexiune la internet, probabil, Angycut.
Ideea de a-i propune pe cei de pe TPU, e ca un exerciţiu de imaginaţie. Bineînţeles, că alţii vor ajunge să guverneze, noi suntem prea mici pentru aşa ceva, deşi unii suntem cu intenţii şi esenţe bune, asta e ideea.
Ok(abia acum si-a facut efectul cafeaua)
Eu sunr prin ministru, da?
Invatamant; Flores
Sanatate; Bursuc sau Brigaela
Justitie Ioandelasal
transpoturi, sofer (mi se pare normal)
...
continui mai tarziu, asta-i guvernul interimar
Interesanta propunerea ta, sa vedem cine are mai multe voturi
Daca nu imi dau demisia si gata
Trăiască cafeaua!
Daca mai stam vreo 2 zile, la Piata Universitatii raman trecatorii doar si baietii o sa o ia de la capat linistiti! Deja s-au impartit posturile si de consilieri.
Da! Am mers pe ideea guvernului de tehnocrati, adica fiecare cu specilitatea lui.Inca nu stiu ce minister sa-ti dau tie... unde te,, vezi'' cel mai bine?
Eu nu mă văd în minister. Dar aş putea fi consilier sau critic, să semnalez când şi ce nu merge bine, unde mai trebuie lucrat...
Gata,m-am gandit.Te pun la finante.AM ZIS!
M-aş băga doar ca să stopez finanţarea cultelor, că alţii, bag de seama, n-au curaj.
@Gass93sv, am memorie de soarec, nu retin nume.Ui' aici, o filmat el o cutie de Lotto Pizza cu bec.Cred ca-i pe la Geneva ca l-au si suspendat observ. http://www.tpu.ro/......ca-il-pun/
@nenea cu palarie avea parca si data nasterii in nickname.Ion, Marin... 1947, '57
Ahaaa, de primul mi-am amintit, m-am şi amuzat atunci la răspunsurile tale, dar al doilea tot nu ştiu cine e. Nu mai are cont, de nu-l găseşti?
Cred ca e o provocare la 'caterinca'.Dar atunci nu inteleg de ce este trecuta la categoria :'conversatii'.
Asta ma face sa ma dezmeticesc (adica sa-mi dau seama cu cine vorbesc, erventual si daca trebuie sa mai vorbesc). Daca as incadra intr-o discutie, ca la tara, cand strabunii faceau o claca, poate ma pricep.
Parerea mea (ca sa zic, ca la gradinita), este ca nu 'strada ' face legile, fiind totusi un stat de drept!
Acum sa dau un exemplu:'numesti pe sublime XX in postul de ministru al culturii". Poate este un ministru cunoscator, sa zicem la Cultura', dar trebuie sa aiba conform constitutiei ACTUALE sa aiba aprobarea acestui Parlament!
Daca TPU are sustinerea, nu este nici o problema.
Acum, mai zic si faptul ca nu cunosc vreun portofoliu ministerial ocupat de vreun savant! Ca exemplu :nici Werner von Braun (care a construit Apollo care a ajuns pe luna ) nu a fost Director la NASA!
Nici Einstein nu a fost directorul care a administrat construirea bombei atomice!
Pana aici este clar?
O.K. deci ai inteles, sau ar fi trebui sa fi inteles ca un bun profesionist, un savant, un om de valoare exceptionala, nu poate conduce un minister, o tara, un supermarket.Sau o multinationala. Ala stie ce e bine, dar tot un papitoi de politician trebuie sa fie socialitazorul (ca sa zic asa), dar am inteles (din strada) ca nu trebuie sa fie HOT.
Ca sa nu fie HOT, trebuie sa ai legi clare Constitutie clara, ca in Norvegia, Olanda, etc., Tarile pe care le admiram.
Ca sa avem legi corecte, bine corelate, care trebuie schimbate!
Ca sa ai legi corecte si bine corelate trebuie schimbata Constitutia.
Ca sa schimbi Constitutia ai doua variante :
1.Sa iesim toti in strada, sa varsam sange (si aici trebuie un politician, ceva ca Napoleon -ceea ce nu am vazut), sa eliminam fizic tot ce ne sta in cale. Asta in conditii de stat liber, nu in situatia de Colonie, asa cum suntem acum.Deci sa uitam!
2. sa dizolvam Parlamentul actual sau sa-l convingem (prin metodele 'Statului de drept", respectand actuala Constitutie, ca trebuie sa schimbam aceasta Constitutie!
Poate se poate, poate nu? Depinde aici de politicieni, astia care sunt!
Propunerile din 'schimbamromania.com ', sunt dragute! Si de superbun simt.Dar desi vrem toti asta, trebuie sa alegem 'Calea"!
Pe mine sa ma pui Presedintele Adunarii Constituante, care sa conduca parlamentul pana definitivam Constitutia, iar consilier il vreau pe ioandelasal.Dar sa aprofundeze 'Drept Constitutional.
Rwestul portofoliile vreau sa le dai oricui doresti, dar ministerul culturii, atata mai cer, il vreau pentru Greece 12.
Tu ramai Presedinte, lui Iohannis ii gasim un post de ambasador in Camerun, cu salariu dublu si postul de prima doamna a Camerunului (nu stiu cum se mai numeste acum).
BATEM PALMA?
@.
Îmi dau demisia. Nu vezi că eu nici Guvernul nu puteam să aleg? Preşedinţia nu-i de mine.
Cerem, ajutor! Doar nu ma lasi singur cu atatia hoti1
O să fie prea înghesuit pe piedestal.
Si cu Greece 12 ce facem? ce portofoliu? Invatamantul?
trebuie sa negociem ca fara politica 'zice unii' ca nu putem conduce tara!
O sa intocmim guvernul pe scarile la tribunalu' suprem. Acolo sunt scari multe. Sa avem toti loc!
Eu mă abţin.
...şi tu o să te urci pe prima treaptă, să te simţi superior, nu?
Asta nu-mi place! Agiti oamenii si apoi /lasa-ma pe mine la Transporturi, de acolo iese cel mai bine, aveti si voi partea voastra si, dar sa nu vorbim la telefon ca ne prinde SRI si DNA.
NU! Te las pe tine pe prima treapta, te prefaci nestiutoare, eu stau la transporturi mai jos, apoi dupa ce ne rezolvam de adapostul antiatomic demisionam toti si lasam alti fraieri, ca asa e viata!
Vezi? Se va repeta filmul! Aseara erau vreo 500 cu boschetari cu tot) protestatarii! Le-o fi marit la toti salarii, ajutoare, le-a mai dat cate o ciosvarta si gata! Ramane cum am stabilit!
Demisionez si eu! Las pe altii mai necajiti!
Din pacate votul la guvern imi este interzis! Cel putin (zic ei ) la ora asta!
De ce n-am auzit despre nici o ancheta legata de materiale UE care dau prin ardere 'TZICLON(un gaz care contine cianura?)Caci toti mortii de acolo se trag apoi toti vor muri mai devreme si mai tarziu?(tziclon se folosea la Auschwitz!).
Se pare ca nu arsurile au fost vinovate, ci gazul.Nu se pare! E sigur! Chiar si cu o usa ieseau toti!
Daca te-am numit 'Presedinta' rezolva treburile evidente! Lasa amanuntele!
Poți sta lângă o persoană ani în șir și tot nu o vei cunoaște pe deplin, cu atât mai puțin vei ști ce-i poate capul cuiva pe care l-ai întâlnit pe internet.
Oricum, sper ca orice om am gasi (si unde), comparativ cu cei din politica actuala pe care-i vedem prin rezultate? Nu pare a fi mai bun. Pariez ca si politicienii actuali sunt 'de gasca toti', poate prea de gasca, mai ales intre ei.
In opinia mea, cu o legislatie clara, care nu pemite derapaje, nu are o importanta mare functionarul (de la presedinte la ultima casiera de la anaf). Numai in privinta competentei profesionale. Daca legea este balmajita, se strecoara si hotia si incompetenta.Ma repet: la o lege bine data, se autoelimina si incompetenta si hotia(in cea mai mare parte).
Da, legile trebuie să fie cât mai apropiate de perfecțiune... dar oare poporul vrea asta? Oare cei care votează înțeleg că nu există ''masă gratis''?
Guvernul trebuie să ajute cetățenii să muncească și să se specializeze, nu să le dea ajutor social ca să încurajeze lenea și hoția. Cu cât mai multe ajutoare sociale, cu atât mai stufos guvernul, iar cei care muncesc - mai asupriți. Sclavia dă producție mare într-adevăr, dar nu e morală.
Esti chiar Culmea! Nici nu stii cat apreciez (nici nu contez oricum ) OBSERVATIA asta a ta epocala! Desi simpla, geniala.
Ce vreau sa mai pot spune este ca daca tu acumulezi o avere considerabila, ti-o poti inmulti si macar pastra (conserva) daca faci donatii colo si colo, la alti excroci, recuperand impozite mari, mult mai mari decat 'donatia' propriu zisa. Legislatia este intocmita de cei care au ce manca, au timpsi de gandire.
Dar vreau sa-ti dau o imagine pe care sper, sunt sigur ca o poti intelege, si anume ca, este o falsa evolutie, nu merge pe termen lung, (asta nu ne linisteste), pe acei care au acces la legisl; atie a!
In al doilea rand, sa stii ca civilizatia, asa cum o privesc unii se face pe seama hotiei miliardarilor!
Sa nu-ti inchipui ca Michelangelo a facut PIETA pe gratis, chiar daca a gandit-o.
Alta nerozie este ca, ca sa abordez si problema legislativa, cu cat legislatia este mai stufoasa, cu atat ai mai mult timp pana sa te prinda daca furi!
De aceea sustin o legislatie simpla, 10 porunci, 10 condamnari, 10 amendamente.
Te rog sa reflectezi!
Prefer nou -nascutul sanatos, prefer oamenii curati, prefer o constitutie in 3 vorbe clare, ce ne dorim noi nu e mult!
Orice amendament, orice abrogari sau completari sunt cai spre CORUPTIE! Chiarissimmo!
Sunt idei pe care le-am preluat de la Stefan Molineux, are canal pe Youtube...
Zau ca nici nu stiu cine este 'tipul', nici nu as avea timp real sa gandesc daca as cauta idei in afara de sumara mea cultura sau necultura. Ma faci curios caci inca nu stiu daca ma lauzi sau ma denigrezi, ceea ce chiar nu conteaza.
Dar ma provoci sa-ti spun ca este foarte obositor sa vorbesti cu generatii mai tinere si in acelasi timp sa intelegi si generatiile mai 'experimentate".
Unii din noi, poate fiind rupti de 'trenduri sau interese', s-ar putea sa revina la origini.
Deseori ne este frica sau teama de a ramane ridicoli, crezand ca lumea obisnuita ar fi impotriva noastra.
Viata contemporana este in impas extrem, este rodul, paradoxal, al necesitatii de perfectiune elaborate, cand de fapt Sancta Simplicity este calea cea mai directa, cea mai ieftina si pentru obisnuiti sau chiar hoti.O sa ti se para paradoxal iarasi.
Educatia devine nociva cata vreme serveste interesele celor cu putere. Acum suntem la o rascruce in care fraieritii, hotii, puterea trebuie sa-si gaseasca un contract nou, in care sa se redistribuie fortele spre gasirea din nou al echilibrului.
Nu vreau să te denigrez, voiam doar să subliniez că, deși practice, nu-s idei noi.
Nu exista 'IDEI NOI", doar trebuie sa le refreshem, ca sa nu pierdem vremea cateva milenii sa le regandim!
Asta este deja RANA! Din comportamentul si gandirea SUPERFICIALA, rezulta ca ai MARE < MARE DREPTATE!
Oamenii vor doar sa simuleze, dar se complac!
Dar e dreptul lor! Asta e democratia! Vrei mizerie? O obtii! Sau o perpetuezi!
Zau, cred ca urmarind discutia asta, ratiunea ma apropie de afirmatiile tale!
Pariez ca toti o sa taca (complici ) din gura!
Păi cam ce ai vrea și tu, dom'le Oprescu?
Nu ma 'domni' ca nu fac parte din sleahta de hoti ai primarului Capitalei. Eu sunt batran, prost si SIR, caci desi nu am reusit sa fac mai mult pentru tara asta, am avut un bunic decorat cu "Mihai Viteazul " de oficialitatile vremii. Care are rang de cavaler, ca in Anglia! Se transmite si la urmasi.
In fine, vreau sa spun ca as vrea ca sa fie eradicata coruptia din temelii, aproape imposibil din vorbe, folositoare insa si ele, dar prin fapte! Fiecare din noi! Putem sau nu! Sa stam in piete, sa discutam pe internet, este bine, dar daca cu asta ne 'spalam pe maini' atunci cadem in DERIZORIU!
Ma propun pe mine Prim-ministru, pe Brigaela la Interne, pe KodrutZ la Finante, pe ardnaxur1961 la Justitie, pe floresdemayo ministrul Agriculturii si dezvoltarii rurale pe Ray il propun ministrul educatiei si cercetarii si pe krakilla il punem la Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varsnice.
A, si pe Sofer ministrul Culturii.
Va accept pe toti in functiile ce vi le-ati ales cu conditia sa va monitorizez cu compania mea de taximetre.Soferii mei -soferii vostri! Dar imi raporteaza ie ca sa va indrum 'calea'! Ei? batem palma?
Facurati un guvern numai din atei. Unde e democratia? Respectand proportia sociala ar trebui sa fie numai un ateu, un musulman si restul crestini.
Probabil ca la ei 'democratia' inseamna sa nu ai nici un Dumnezeu, sa fii cat mai incult, rau, corupt!
Ideea e draguta, de a propune o echipa de pe TPU. In mod sigur in spatele pseudonimelor se ascund persoane capabile. Problema e aceeasi, ca nu stii nimic despre ei, chiar daca, nu de ici de colo, îi cunosti la lucru.
Saitul mentionat pare destul de neserios datorita continutului. Apar persoane discutabile alaturi de persoane interesante, lumea face comentarii aiurea despre ele. Si sint foarte putine voturi, deci e cam pustiu. Nu inspira incredere.
P.S. Mersi pentru ca m-ai mentionat. Cite ceva ma mai pricep si eu sa fac... dar traind la distanta mi s-ar reprosa in primul rind asta.
Nu fii si tu asa de pesimist! Nu stii de un'e sare iepurele!
Ești candidatul perfect pentru președenția României ^-^
Prim-Ministru :#Bacemi
M.Educației - #bursuc001
M.Culturii - #Inferno
M. Justiției - #sublime89
M. Transporturilor - #Șofer
M. Sănătății - #Brigaela
M. Afacerilor Externe - #Ioandelasal
M. Apărării Naționale - #remus007
...
Norocul nostru că încă avem un preşedinte adevărat.
Trebuie sa si motivezi. Oricum a fost ales un premier. Ce ziceti de Drougar ca ministrul Penitenciarelor?
Poate doar ministrul absurdului şi al ridicolului (la ce aberaţii ştie să scoată şi cu câtă persistenţă).
?
Poate e nevoie si de astia. Caci Dumnezeu a creat si nenorocirea ca sa ne putem bucura de norocire!
M-as propune pe mine la finante ca sa dau mai multi bani la culte, uite asa ca sa te oftici! Ha, ha, ha,...
Pe tine te-as propune la SRI ca te pricepi de minune sa dezinformezi si sa manipulezi, plus ca activezi noname. Dar nu o voi face pentru ca nu esti patrioata.
Care culte? Iti dau eu un cont si facem uma -juma!
Era murdarita din start, simpatico! Va amagiti ca ati daramat un guvern si ca ati pus un prim-ministru. Ha, ha, ha,... de mult nu m-am mai distrat asa de bine! Mi-a parut rau de ce au patit amaratii aia din club, vai de capul lor prin ce au trecut, dar ce s-a intamplat dupa m-a distrat maxim!
Auzi, cand faceti urmatoarea revolutie sa ma anunti si pe mine, ca sa-mi iau bilete in primul rand... Ha, ha, ha,...
Subscriu!
Ce anume te-a distrat?
Faptul ca au iesit oamenii in strada seara de seara?
Faptul ca s-au solidarizat?
Faptul ca mai murit oameni?
Eu ma prind mai greu, asa ca te rog sa ma lamuresti... nu de alta, dar nu vreau sa am insomnii!
Râde ca prostul, în loc să aibă măcar un minim respect (iar un altul îi subscrie).
...si o mai declara si public!
Crestin fiind (declarat) ar trebui sa inteleaga lucrurile mai bine!
Ala as fi si eu! Repetati aceleasi prostii de milenii si nu va prindeti! Nu zic ca nu respect incercarea, dar prefer REZULTATUL! Care este?
Ma bag si eu ca musca-n etc.Dar omul rade (rasu -plansu ) ca si mine ca inca nu s-a gasit solutia, ca chiar daca ar exista, pana nu mergi pana la capat nu vei reusi. Ca ai iesit in strada, ca ai murit, ca te-ai solidarizat blasfemiind, etc. NU AJUTA cu nimic!
Abia legitimezi (mai rau!) aceleasi canalii!
Si eu? Nici o ciosvarta?
Sunteti nedrepti!
Dostoievskii spunea ca sinceritatea este cea mai mare nedreptate! Esti sincer, prin urmare esti nedrept!
Un AMALGAM de cuvinte greu de inteles!
Bine, pentru ca m-ai rugat am sa incerc sa te lamuresc foarte pe scurt:
Ce anume te-a distrat?
1. Lipsa de coerenta a cerintelor, lozincile neinspirate, organizarea haotica, optimismul exagerat, faptul ca s-au crezut destepti si informati, s.a.
Faptul ca au iesit oamenii in strada seara de seara?
2. In primele 2 seri au iesit ceva mai multi. In urmatoarele seri tot mai putini. De astazi nu se mai iese. A anuntat Jandarmeria ca cine mai iese o ia pe cocoasa! Oricum, parerea mea este ca au iesi foarte putini. Daca se adunau vreo 150.000-200.000 de oameni era ceva de bagat in seama.
Faptul ca s-au solidarizat?
3. Asta e o gluma, nu? S-or fi solidarizat ei intre ei, dar cu ei nu s-a prea solidarizat nimeni. Cine sa se solidarizeze cu niste loaze hipsteriste? Am auzit apoi ca si intre ei au fost disensiuni grave si acuzatii de manipulare. Ha, ha, ha!
Faptul ca mai murit oameni?
4. Nu. Asta nu m-a distrat. Daca citesti mai cu atentie mesajele mele de mai sus ai sa vezi ca distractia se referea exclusiv la revolutia de doi lei de dupa evenimentele tragice. Necazurile si suferinta celor din club pe mine m-au afectat si m-am rugat pentru ei. Ma afecteaza si acum.
Eu ma prind mai greu, asa ca te rog sa ma lamuresti... nu de alta, dar nu vreau sa am insomnii!
5. Sper sa adormi linistita!
1-4 trebuia sa-i organizezi TU cu lozinci, cereri ....tot tacamul si asa ramaneai in cartile de istorie.Bine macar ca nu ai dat vina pe cei tineri din cauza muzicii pe care o asculta cum am mai auzit. Prntre acele,, loaze'' se afla si prieteni sau parinti victimilor... Netul si televiunile sunt pline de asfel de teoriii nu te lasa manipulat ca nu ai fost in acel club si nici pe strada.Si nici eu!
Prea tarziu ai venit cu raspunsul, deja ma bagasem in pat la ora la ai raspuns, dar am schimbat lenjeria de pat si am dormit linistita.
Cultele au fost utile până prin secolul XVI, de atunci până în prezent au avut funcția pe care pretinzi că o are SRI - plus funcția de sugativă a buzunarului poporului.
Bine punctat!
Lasă-i, habar nu au ce-i aia solidaritate, respect şi compasiune pentru cei care au pierit, pentru cei care se chinuie prin spitale, pentru apropiaţii lor şi pentru toţi cei care au încercat şi încearcă să-i salveze, habar nu au ce-i aia să te revolţi, văzând atâta durere şi nedreptate în jur. Au impresia că oamenii au ieşit în străzi aşa, de nebuni, ca la un meci de fotbal sau la o bere.
Măcar de ar tăcea, dacă nu-i duce capul să arate un dram de respect...
Nu era treaba mea sa-i organizez si nu ma intereseaza sa raman in istorie. Pentru mine gloria lumeasca nu valoreaza nimic.
Am si respect şi compasiune pentru cei care au pierit, pentru cei care se chinuie prin spitale, pentru apropiaţii lor şi pentru toţi cei care au încercat şi încearcă să-i salveze. Punct. Am fost si sunt solidar cu toti cei care au trecut prin acel infern si cu rudele si prietenii celor care au victime.
Insa revolta si furia manifestate in strada ca urmare a acelui tragic eveniment ma lasa indiferent. NU sunt solidar cu acele manifestatii, NU ma alatur lor si NU subscriu la cele ce s-au revendicat. Deranjeaza pe cineva pozitia mea? Daca da, asta e, suntem diferiti, este democratie si toti avem dreptul la opinii.
Este foarte urat si degradant din partea ta ca ma jignesti pentru ca am o pozitie diferita de a ta. Tipic ateilor! Daca nu esti ca ei, te jignesc si te considera inferior. La atei nu gasesti respect pentru opinia diferita. Daca erai un om cu bun simt dispus sa asculti si alte rationamente, poate iti si explicam mai in amanunt DE CE nu sunt solidar cu protestele din strada si ti-as fi aratat o gramada de erori.
Si in fine, ma uit la ultimul tau text si nu pot sa nu observ inca o data intentia de a manipula si de a crea impresii false. De ce folosesti pluralul in expresiile "habar nu au" si "au impresia"? Eu sunt singur! Nu cumva pentru ca vrei sa imi atribui calitatea de reprezentant al unui grup (al religiosilor) si doresti de fapt extinzi aceste judecati de valoare asupra intregului grup?
Prostii si nesimtiri scrii tu!
Ca jignire, eu am scris doar ca aia care au manifestat erau loaze hipsteriste. Adica niste idioti si mitocani care s-au manifestat in cel mai pur spirit de turma. Evident era si Toma Patrascu printre ei...
Exclud din caracterizarea de mai sus o categorie restransa formata din cativa oameni de buna credinta si rude (prieteni) ale celor din Colectiv.
P.S. Cei de buna credinta care au fost la inceput sau evaporat dupa doua zile de proteste. Am citit pe FB marturii ale unora dintre ei deloc magulitoare despre calitatea celor care protestau.
Iart-o!
Priveste aici si fii atenta. Cand ti-am spus ca tinerii "frumosi si liberi" sunt niste cretini nu mai crezut. S-au crezut desteptii pamantului si s-a ajuns ca open-mind-istii astia infatuati sa fie umiliti in ultimul hal!
Crede-ma, tinerii aia care au fost batuti de mineri in '90 au fost invinsi de 1 milion de ori mai onorabil decat astia de acum!
https://www.youtube.com/watch?v=x5wjV8f31Dc
Mai bine te-aş pune direct sirenă.
Atunci mai vreau o functie, afara de purtator de minciuni, vreau sa o cumulez si cu functia de GADE!
Amendam, pentru asta Constitutia si instituim in cateva judete, in spiritul american Pedeapsa cu Moartea! Nu conteaza pentru ce? Doar sa existe ca o coercitie teoretica!
Deja te intinzi prea mult
SA SE DEA CATE FUNCTIE SA AJUNGA LA TOATA LUMEA
Deci, ca sa-l citez pe jupanul vostru care ne-a furat revolutia, 'sa facem un guvern de larga CORUPTIE nationala din nou, dar original, ascuns in spatele celor cu diplome plagiate care in acest fel sa mascheze si lipsa de competenta'. OK MERGEM INAINTE!(oricum nu vad alta varianta!)
Marim parlamentul la 25 de milioane, guvernul sa aiba pe toti cu mai mult de 2 plagiate si in ministere sa intarim legea nepotistica.Ambasadori sa fie cei din sistemul bancar, ca sa epuizeze cat mai rapid ce resurse ne-au ramas, si e OK.
Analistii sociali si politici sa numim pe cei gangavi (ca sa nu incurce sistemul ) in presa la fel.Cam asa vad lucrul bine ticluit!(facut)
Siren ca Vasile roaita! Ala imi place, e ca Dragnea.
Am si eu cateva propuneri daca nu va suparati.
La Ministerul Afacerilor Externe il propun pe Ray ca el e half german, half magiaro, asa ca Aghela Mercu'le sa aiba cu cine sorbi o ceosca de cofea.
Ministerul Agriculturii Şi Dezvoltării Rurale, era nenea acela cu palarie, cum naiba ii zice.Credeam tot timpul ca-i troll, dar el era cu o atitudine reala.Mai tot timpul, mi-l amintesc cand s-o minunat el prima oara cand a auzit de nimfa.
Ministerul Apărării Naţionale: aici trebuie un nume cu greutate, chiar si greutatea corporala se pune.Cu cat e mai impunator, cu atat sta Putin cu capul plecat in fata lui.Deci vreau un ministru care sa-l faca pe Putin sa-i pupe mana.Da, asa, cum facem la preot.
Ministerul Cercetării Științifice: ofcourse, omul care a inventat perpetuum mobile, dar noi din rea vointa l-am dat afara, @gustav...cum ii zice?
Ministerul Sănătăţii: cam toti preotii care au conturi incognito pe la cat. Religie.De ce sa stai pe un pat de spital cand din doua rugaciuni, spuse de cine trebuie, te pui pe picioare cat ai spune 'amin'.
Ministerul Tineretului și Sportului: aici ma propun, ca am fugit mult dupa unul intr-un server de gta dupa ce mi-o furat masina.
Ministerul Transporturilor: stiu o duduie cu cont aci', care face Italia-Romania mai des decat mine.
La final concluzia mea este ca ducem lipsa de ministere, nu de conducatori.Prin urmare propun infiintare unora, macar sa acoperim domeniul de activitati.
1. Ministerul Combinatorilor si baietilor destepti care 'stie sa face' legea.Ii propun pe astia care scriu messangeriana veche, aia asuprita de hoardele de culti.Ui' ca asa ne distrugem valorile culturale.
2. Ministerul celor care se trezesc doar ca sa mearga la baie si sa mai intoarca ceasul pentru a doua zi dimineata.Yea, tot me.
3. Ministerul pisoilor pufosi.Sa va si povestesc aici.Era noapte, usile barului zdrang de pereti, ies cu un individ in suturi si picioare.Nici nu apuca sa-si faca alcoolul dansul erotic cu neuronii nostri si hop! la 3 m de noi, o cutie cu pisoi.Iti dai seama ca s-a domolit brusc testosteronul din noi.I-am pupat, ciufulit, mangaiat, luat si acasa.Bataia am lasat-o pe alta data.Beau in alta parte acum, nuu...ca am curaj.
Vreo lady la acest minister!? Lizi era faina aici, dar nu mai intra.
Nu mai stiu ce sa propun, ma asteptam la altceva, la numele meu in postare, chiar si cel din buletin.Dezamagit profund ies de aici, iar celor care s-au cautat printre randuri si nu s-au gasit, le urez consolare placuta. Ceva de gen: "lasa ba ca nu ma compar eu cu aia de acolo, chiar imi era scarba sa fiu asociat si pus in aceeasi fraza cu Xochipilli, Alphawolf, KhludCiprian."
Hai ca am mai citit un rand mai sus, deci "Cine doreşte să participe?" Particip, nu lua in considerare ce am scris mai sus.
Te pun responsabil de Ministerul Dispoziţiei Bune, că te pricepi.
Tot îmi frec creierii, ce "nenea cu pălărie"?
...şi cine e @gustav-nu-ştiu-cum?
Eu sunt cam TAMPIT! Aud bine sau nu? Unii care se cred 'reprezentanti ai popo(r)ului vor spitale multe! Dar de cimitire a zis cineva ca sunt prea putine fata de trendul de sinucideri?
Sa stii, chiar m-am luat la bataie cu o mamaie pe spatiul dintre morminte.Ea si-o pus un cosulet cu pomeni, eu' am vrut sa bag si un gratar, ca bunicu' meu era cocalar/tamplar de meserie, repara acoperisuri si fluiera la gagici.Macar supraetajate sau subterane.zic.
Interesant ca macar esti sincer. La toti se intampla astfel de mizerii! Sa-mi povestesti mai pe larg.
Nu cred ca există cineva care sa fie perfect.
Multora li se potriveste această melodie.
https://www.youtube.com/watch?v=wn1OsMSc61I
Numai bine!
mariansiTeodora întreabă: