| chrystyna a întrebat:

am si eu o dilema.as vrea sa dau anul asta la o facultate in italia.si nu stiu daca e chiar alegerea buna.as vrea mai exact sa vorbesc cu cineva care a studiat acolo, care stie destul de bine cum e cu facultatea acolo.stie cineva cam ce sistem e acolo, ce fel se preda, cat costa, cum e cu inscrierea si taxele? pls!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca ai posibilitatea studiaza in romania! Am prieteni in italia si stiu ca toti si-au trimis copii acasa pentru a studia in romania! Din facultatile noastre ies oameni mai buni, de ce italienii cauta doctori in romania? nu stiu! ma intreb? Nu sunt bine informata cum e cu taxele, dar stiu ca acolo platesti tot SI DESTUL DE MULT! Elevii italieni( si chiar si prescolarii) platesc 150 euro pe luna autobuzul scolii, pe cand la noi inca e gratuit acest transport! e doar un exemplu!

| paramore a răspuns:

Eu una stau in it, astia sunt tampiti toti, ma uimesc pe zi ce trece, nu te sfatuiesc sa vii aici, dar bine, u faci cum vrei

| DianaB a răspuns:

Ca sa te inscrii la facultate in Italia, iti trebuie intai delcaratia de valoare a diplomei de bac(plus traducere, legalizare etc). preturile variza, depinde unde vrei sa dai.nu mai zic ca italiana trebuie sa o stapanesti ft bine-asta daca chiar vrei sa inveti, nu sa faci asa.de vrajealahee hee succes oricum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de declaratia de valoare care o faci la consulat la bucuresti.cu asta te poti inscrie la facultate.nu i mare lucru.acuma depinde in ce zona vrei sa studiezi. taxele difera.eu ma inscriu anul acesta la universitatea din Parma. iat taxa e 750 pe an...plus cartile, materialele etc. d. a ajunge la 1500 maxim. dar daca stii sa te descurci cu internetul atunci nu mai dai asa d mult...iti urez succes si nu te lua dupa gura lumii.