Poza este poza mea. Numele de Bacemi vine de la Bacovia si Eminescu, poetii mei preferati cu care ma identific adesea. Cred ca influenta lor se simte in poezia mea.
Aqua şi Luna sunt numele celor două personalităţi ale mele, Luna e blândă, visătoare şi romantică, toată ziua cântă şi dansează cu vrăbiuţele ca-n Albă ca Zăpada, Luna e dură, afurisită şi acidă ca apa tare, lupt din greu încercând să le împiedic să se omoare între ele... Poza am găsit-o pe google când am scris aqualuna.
Numele vine de la Imperiul Abh, care e o rasa dintr-un anime gen space opera numit Seikai no Senki, dar asta nu intereseaza pe nimeni oricum.
Poza e destul de veche, are vreo 5 ani, e cu mutra mea.
Poza-am gasit'o pe deviantart si mi-a placut mult
Eluveitie->una dintre formatiile mele preferate
Poza este un tablou de o inestimabila valoare, preluat de la parintii mei care au fost iubitori de arta, Stefan este prenumele meu.
PS : andytzu - nu te inteleg - unde am gresit? de tu ai notat rasp. meu cu stupid? astept rasp., mersi. pentru. intelegere
Este prenumele meu si initiala numelui iar poza (facuta de mine)este un rasarit de soare vara si arata ca iubesc lumina si caldura soarelui si culoarea verde.
Poza imi place mult... iar numele...'' albastrel'' ma alinta un prieten foarte drag si '' alinus h'' vine de la alina
Poza, bineinteles ca e un semn de avertizare de prezenta radiatiilor si numele... Pai imi plac mult jocurile si sunt un jucator. Deaceea am si pus poza aia, care inseamna atentie pericol de radiatii, dar eu vreau sa semnifice, atentie pericol de jucator bun
Poza: imi plac la nebunie trandafiri albi ce simbolizeaza dragostea eterna(recent am avut o poza cu o pisicuta care era draguta)
Numele este unul ales acum 4 ani cand vroiam sa am alta identitate si adesea ma semnez cu `georgiana`
Mi se spune Mari, doar cand se mai face prezenta mi se spune tot numele . Si poza am gasit-o in pc si mi-a placut.
Poza este un crin una din florile mele preferate iar numele asa mi a venit in minte
Numele-->primul meu rasp pe TPU a fost postat anonim, si caseta asta in care scriu acum e orange...asa ca pentru cont am folosit... Orannginna, inspiratie de moment. :d
Poza--> eu
Numele: pe mine ma cheama Loredana si mi se spune Lory dar profa mea de romana imi spune Lore pentru. ca si pe ea o cheama la fel si asa i se spune
Poza: cu mine
Poza-> o pictura [ador sa desenez], Diana-> numele meu. Prietenii il scriu DeeAnna
Numele -> Ishq = dragoste in limba hindi (indiana)
poza -> imi expun costumatia indiana(bratari + voal + costum ) pe care o posed
Poi numele meu este Maria dar majoritatea imi spun mariutza si poza este cu mine
Numele aly care vine d l alina ...aly asa imi spun prietenii si poza imi place sa ma dau cu bicicleta si imi plac bikeri
BabyPinkAndrushk->BabyPink = id; Andrushk = numele meu ; poza = frumuseţea unei flori