Ba,nu este numai vina parintilor, ci si a societatii, fiindca a evoluat astfel.
Principala cauza este internet-ul.De la 10 ani, boracii nostri se uita la fel si fel de youtuberi pe care ii imita.Fi atent, mergeam pe strada inocent si vad 3 boraci de 12 ani care agasau o fata "in numele lejiunii" si cu dozele de bere in mana. Mama, ce-mi venea sa le trag una peste ochi, dar ajungeam si la politie.Am intervenit si au plecat.Ar fi fost culmea sa fiu si eu batut in numele lejiunii.Sincer,ma mai uit si eu la Satana, dar eu nu mai sunt minor si am o oarecare mentalitate.Ma pot uita, dar nu pot fi influentat, personalitatea mea e aceeasi, insa pentru boracii romani au un impact catastrofal aceste videoclipuri pe care le urmaresc.
Problema marimii penisului tot legata de internet este.Se uita boracii la filme por.no cu negrii si se intreaba de ce nu e si scula lor la fel de mare, ei neintelegand ca sunt in crestere si putica lor se dezvolta pana la 20 de ani + o reclama din aia tampita de genul: "nu ai penisul de 25 cm?! te-ai saturat sa fi complexat? da un click!"
Tu poti spune acum:"asa, si vina parintilor care e?" Vina parintilor este ca permit accesul boracilor la internet si nu ii supravegheaza indeajuns.(le voi spune carlani mici de acum fiindca am repetat de prea multe ori cuvantul borac).
O alta problema este faptul ca traim in lumea divorturilor si scandalurilor.4 din 5 familii, banuiesc eu, sunt divortate.Carlanii mici devin deceptionati si isi pierd usor increderea in parinti,pierzandu-se comunicarea. Daca esti fata si locuiesti cu tatal tau,normal ca nu ii poti spune lui:"Ba, tata, eu am sanii ok?" sau daca esti baietel sa te duci la mama ta, sa i-o arati si sa spui "mama, e ok?".Noi suntem aici sa le explicam si sa-i intelegem pe toti acesti carlani mici si sa-i indrumam asa cum n-au reusit sa o faca parintii lor.
Parintii n-am nici-o legatura cu toata nebunia asta, doar internetul si TV-ul sunt de vina. Sa vezi fetite de 7-8 ani ca vorbesc despre iubire e cel mai penibil lucru, ca doar asa au vazut ele la " Violleta". Daca as fi parinte si baiatul/fata mea sa vorbeasca asa i-as da cu tv-ul pe geam + o mama de bataie ca ma face de ras la cum vorbeste!
Si ca tot am adus vorba de copii, tu Endo cand o sa ai?
De la 40 in sus , vreau sa traiesc inainte, sa vad lumea, si dupa vin si copii
Bai...pot doar sa spun ca s-a tâmpit lumea de tot. La 12 ani încă mă jucam șotron. Ok...nu e prea in regula sa judec, ca na. Se schimba vremurile. Dar cum naiba sa zică copila aia ca vrea sani mari?(am dat si eu de întrebarea aia) sau cum sa zică ele/ei (astia de 12-14 ani si nu numai) ca nu mai au motive sa trăiască din cauza unei despartiri banale intre pustani? Se grăbesc sa se maturizeze ca sa ce? Urat...si sincer îmi este mila de parintii lor, care din păcate, ajung chiar ei sa creadă ca sunt singurii vinovati. Trist...
Ai dreptate, oricum ai fi ca parinte tot cei din jurul copilului au mai mare influenta, adica copii de pe strada ^ scoala etc etc. cat despre despartiri, am mai citit acum ceva timp cum una de 14 ani s/a spanzurat in curte la "pisi" care i-a dat papucii. desigur ca ala avea vreo 21 deani si i-a cerut sex, aia nu a vrut, a parasit-o si ea s-a spanzurat. tampite vremuri mai sunt cele din ziua de azi
Parintii săracii muncesc zi de zi, marea majoritate in strainatate, pentru a le oferi lor un trai bun, si ei fac in asa fel încât sa ajungă minore cu burta la gura sau mai stii eu ce... Îmi e mila. Serios. Dar nu de copii, ci de bietii parinti. Săracii nu au nicio influenta asupra copiilor. Eu încă regret momente banale in care ma ascundeam când stiam ca urmează sa mă pună parintii sa fac curat in camera mea, sau când fugeam ca stiam ca urmează sa mă trimită la magazin.
O anumita vina si-o asuma si parintii ca i-au lasat la asa lucruri. Dar mare parte din vina se asuma copiilor care au auzit niste cuvinte vulgare iar acum se mandresc cu ele. Si cea de masurarea. Uhm, da, au auzit-o pe la altii, desii stiu ca nu are sens ceea ce spun. Totul vine logic, un copil educat de parinti cumsecade nu va intreba asa ceva mai niciodata .
Traiesti pe alta lume, omule.sa stii ca poti avea problem cu sanii de la 12 ani, dar nu intelegi asta pentru ca cel mai probabil esti baiat.nu parintii sunt de vina mereu, generatia s-a schimbat invata de la prietenii pe care ii au, internet, reviste si etc
Ma refeream ca numai poate de marimea lor, nu la probleme medicale.
Vor sa se dea mari
Sunt curios copii generatiei 2000 cum va fi. cred ca sexul de la 15 ani o sa fie la 12 sau 11. primul sarut in gradinita
Mda.
Pai din punctul meu de vedere, parintii sunt cretini pentru ca sau ii invata tampenii, sau ii lasa pe net sa invete tampenii...
Nu e mereu vina parintili ci mai e si a copiilor care nu asculta de parintii lor si fac ce vor si asta duce la multe lucruri cum ar fi sa se uite la prostii pe internet \ sa injure si toate astea. Opinia mea. Funda?
Era o vorba din batrani:"Degeaba il bati cand e de-a lungul patului,daca nu l-ai batut cand era de-a latul patului."
Ma refer la educatie,nu neaparat la bataie,educatia prin intelegere e totul.
Treaba cu sexualitatea e ca si cu sinuciderea,intai se intreaba ce au sanii lor,apoi din asta dau in disperare si se intreaba cum sa se sinucida fara durere.
Totul,dar totul, in formarea caracterului copilului pana la o anumita varsta depinde de parinti.Iar daca copilul e tampit, da, e vina parintelui, copilul nu s-a nascut tampit.
anonim_4396 întreabă:
Maria1609 întreabă: