Pentru ca extremele de regula nu sunt bune. Mai putin metalul extrem. Grindcore ftw!
Pentru ca Bogdan vin cu tot felul de dogme care sunt impotriva democratiei,libertati de exprimare, sunt rasiste, xenofebe, plus ca nu e bine sa ducem ceva spre extrem si ceva care sa fie la mijloc, uite doua exemple nazismul =extrema dreapta vs stalinismul tu ce ai prefera?
HITLER
„Alterarea sângelui și deteriorarea rasei reprezintă singurele cauze care explică declinul civilizațiilor străvechi; niciodată războiul nu a ruinat națiunile, ci pierderea puterii lor de rezistență – caracteristica exclusivă a sângelui raselor pure. În această lume, oricine nu este de origine sănătoasă poate fi considerat pleavă".
O singură moarte este o tragedie; un million este o statistică.
citat celebru din Stalin
Cred că ai ratat ultimii 60 de ani bro și al doilea război mondial de pui rahatul ăsta de întrebare.
Având în vedere că n-am luptat în al doilea război mondial, și n-am participat la nici un eveniment din anii 20-30 ai secolului trecut...da am ratat din păcate aceste "mari" evenimente și realizări.
Mă refer la faptul că nu înțelegi ce dus la acele evenimentele.
Înțeleg asta, dar eu m-am referit la cu totul altceva nu la evenimentele care au avut loc în trecut.
Omul destept invata din experienta altora, nu are nevoie sa cada de la etajul 10, ca sa stie ca nu trebuie sa aiba centrul de greutate in afara balconului.
Aici nu e vorba că nu știu ce evenimente sau situați au dus la acele mișcări politice, eu voiam să cer doar o părerea subiectivă atâta tot.
Eu as zice sa nu te victimizezi, caci nu iti face bine; ai in Romania Noua Dreapta, care se considera urmasa Miscarii Legionare, a participat la alegeri in alianta cu Romania Mare si un partidulet filorus; a cui e vina ca nu a luat nici 1%? Nu au convins electoratul, functioneaza in continuare netulburati, poti sa te inscrii oricand.
Vad ca functioneaza si nazistii, si comunistii in tot occidentul; daca nu ii voteaza lumea eu nu am ce sa le fac. Sau crezi ca singurul mod de a nu ii marginaliza este sa ii votam cu totii?
"Omul destept invata din experienta altora" - Care a altora?
Eu credeam ca trebuie sa inveti din experienta proprie.
Sa faci o retrospectiva a ceea vietii tale, sa iti identifici greselile pe care le-ai facut si sa inveti din ele. SA NU LE REPETI!
Cum poti invata din experienta altora?
Spre exemplu, daca nenea Ion nu a invatat carte, preferand sa joace fotbal, iar acum se plange ca e exploatat de occidentali, inseamna ca el a gresit, alegand sa nu invete nimic folositor societatii?
vinoACASAcuMINE întreabă:
bogdanstelistul întreabă: